Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

BALANS

Vind je je baan echt niet leuk of durf je niet om salarisverhoging of waardering te vragen? Heb je wel dromen maar blijf je ze uitstellen omdat je het geld er niet voor hebt en de kinderen eerst de deur uit moeten zijn? Val je steeds weer op de verkeerde mannen, heb je het steeds weer met iedereen aan de stok, blijf je het moeilijk vinden om contact te maken met mensen die je niet kent, ben je doodsbang om je kwetsbaarheid te tonen uit angst dat anderen over je heen lopen, heb je continu het gevoel dat je door de mensen om je heen niet gezien, gehoord of geaccepteerd wordt om wie je bent, blijf je je maar ergeren aan bepaalde type mensen? Wanneer je terugkijkt op je leven herken je dan bepaalde patronen die zich steeds weer herhalen in jou leven? Zou jij je patronen graag willen leren doorbreken, zodat ze je niet langer belemmeren? Wil je jezelf leren accepteren zoals je bent? Wil je gaan doen wat je voor ogen hebt zonder je nog langer te laten tegenhouden door je interne criticus?

Dan is een BALANS Kleurentest iets voor jou!

Oude belemmerende overtuigingen en oude gedragspatronen

Onbewust handel je naar de dingen waar je in gelooft, omdat je die thuis zo geleerd hebt Omdat je vader of moeder het ook al zo deed of omdat er dingen tegen je gezegd zijn als: “niet lullen maar poetsen”, “als je je kwetsbaar opstelt, lopen ze zo over je heen” en, “je moet laten zien wat je waard bent”. Honderden uitspraken, die je in je leven van anderen gehoord hebt, ben je voor waarheid aan gaan nemen.

De meesten zijn volledig onschuldig, maar sommige overtuigingen zijn je gaan belemmeren en zijn verantwoordelijk voor patronen in je leven, waar je steeds weer in lijkt te stappen. Ze zijn ervoor gaan zorgen dat je je leven niet leeft vanuit je volle potentie.
De dingen waar je  in bent gaan geloven (overtuigingen), bepalen welke gedachten je over jezelf en anderen hebt, of je gezond of ongezond eet, of je dik of dun bent, of je alles perfect wilt doen of dat goed genoeg ook goed is. Overtuigingen zijn bepalend voor het leven dat je voor jezelf creëert en voor de wijze waarop je omgaat met uitdagingen die op je pad komen.

Iedereen denkt eraan de wereld te veranderen maar niemand denkt eraan zichzelf te veranderen.

Leo Tolstoy

Belemmerende overtuigingen omzetten in helpende overtuigingen

Wij helpen jou om overtuigingen die belemmerend voor jou werken op te sporen en om te zetten in helpende overtuigingen die ervoor gaan zorgen dat je weer aan het roer gaat zitten van jouw leven, in plaats van je neer te leggen bij datgene wat je steeds weer overkomt.

Het helpt je iedere situatie, waarin je het gevoel hebt vast te zitten, te doorbreken.

Wil jij weer grip over jouw leven zodat je leven niet aan je voorbijraast zonder dat je er erg in hebt?
Vraag dan een consult aan voor een BALANS kleurentest om de dingen waar je in gelooft , je gedachten en je gedrag beter te leren begrijpen.

Inzicht is de eerste stap naar verandering

De uitslag van de test alleen zegt niet zo heel veel. Juist het uitvoeren van de interactieve opdrachten in het persoonlijke gesprek erna geeft jou inzichten, die direct een opening bieden om uit vastgelopen denkpatronen te stappen en tot structurele verandering van gedrag te komen. Je gaat ineens begrijpen waarom je altijd in dezelfde patronen of situaties in je leven terecht lijkt te komen.

“Ik ben bij heel wat psychologen en coaches geweest in mijn leven, maar de aanpak van Happy Health Academy is heel anders dan ik gewend ben. Binnen een half uur had Jorine mijn levensthema boven water, bizar gewoon”.

Marcha van Ginkel

Projectleider

Het BALANS Kleurentest consult doorbreekt vastgelopen patronen

Z

Wil je patronen doorbreken en definitief afrekenen met situaties waar je iedere keer weer in terecht lijkt te komen?

Z

Wil je leren begrijpen wat je iedere keer tegenhoudt om de stappen te nemen, die je diep van binnen zou willen nemen, m.b.t. je baan, je partner, je familie, je kwetsbaarheid laten zien, enzovoorts?

Z

Wil je leren hoe je je eigen gedachten en gedragingen kunt veranderen met als doel Rust, Energie en Balans te krijgen?

Z

Wil jij de gebruiksaanwijzing van anderen leren begrijpen, zodat je er voortaan je voordeel mee kunt doen in plaats van je eraan te ergeren?

Z

Wil jij de taal van anderen leren spreken, zodat je de communicatie tussen jou en de ander effectiever kunt laten verlopen om te bereiken wat je voor ogen hebt?

Z

Wil je inzicht verkrijgen in hoe je de relatie met je partner, je moeder, je zus of een vriendin kunt verbeteren?

Werkwijze

Z

De BALANS Kleurentest wordt voorafgaand aan het gesprek opgestuurd, zodat je die in alle rust thuis kunt maken.

Z

Hierna plannen we een gesprek in van 75 minuten over de uitslag van de test.

Tarief

Z

BALANS Kleurentest € 55,-
(alleen aan te vragen in combinatie met een gesprek over de test).

Z

Consult 75 minuten over de uitslag van de Balanskleurentest € 99,-

Z

Wanneer je het gesprek over de BALANS Kleurentest boekt voor 30-06-2018 krijg je de test t.w.v. € 55,- cadeau en betaal je niet € 154,- maar € 99,-

Z

Individueel Coachgesprek van 60 min 80,-
Uiteraard is het ook mogelijk om een Individueel Coachgesprek aan te vragen wanneer je vastgelopen bent in een specifieke situatie op je werk of in je privéleven. Een coachgesprek biedt ondersteuning om van je huidige situatie naar je gewenste situatie te komen.

Z

Vergoeding mogelijk via de zorgverzekering via de aanvullende verzekering. Voor meer informatie hierover kijk dan onder “Algemeen” bij “Contact en Vergoedingen”.

“The definition of insanity is doing the same things over and over again and expecting different results.”
(Albert Einstein)

Maak een afspraak voor een BALANS Kleurentest

Vraag hier de BALANS Kleurentest aan en dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor een consult van 75 minuten over de uitslag van jouw test.

8 + 3 =

Wanneer we de manier veranderen, waarop we denken worden onze dromen maakbaar.

Kijk dit prachtige filmpje wat uitlegt hoe belangrijk het is om in jezelf te geloven in plaats van aan te nemen wat anderen je vertellen.

Mijn partner en ik hebben sinds het gesprek veel meer begrip voor elkaar.

Mijn  partner en ik hadden iedere keer dezelfde discussies over dezelfde dingen waar we van mening over verschilden. We wisten niet hoe we dit patroon moesten doorbreken. Het gesprek over de balanskleurentest, die wij samen gemaakt hadden maakte in één keer duidelijk waar het in onze relatie iedere keer mis ging. We realiseerden ons ineens dat we op een heel andere manier naar dingen kijken en over dingen denken en daarom steeds van mening verschilden. Ik begrijp nu dat we geen van beiden helemaal naar de ander toe kunnen bewegen en dat we er samen aan moeten werken om elkaar in het midden te treffen. De uitslag van de test en het gesprek erover heeft de manier waarop wij van elkaar verschillen, maar ook waarop  onze karakters met elkaar overeenkomen heel mooi blootgelegd, zodat we precies weten waar we aan kunnen werken samen. Dit consult was heel verhelderend en heel waardevol voor onze relatie.

Lieke van Geluk

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding

Share This