Body stress release behandelingen

Wanneer je langdurig stress ervaart dan kan dit gevolgen hebben voor je gezondheid. Zowel lichamelijk, geestelijk als hormonaal. Body stress release is het loslaten of vrijmaken van lichaamsspanning. Ik help jou met het leren loslaten van de stress, die zich in jouw lichaam heeft opgebouwd en jouw lichaam vaak al jarenlang vasthoudt. Hiermee kunnen fysieke, mentale en/of hormonale klachten verdwijnen.

Body Stress Release helpt bij de volgende klachten:

I

Je hebt veel last van piekergedachten

I

Je voelt je opgejaagd

I

Je hebt last van rug, nek en schouders

I

Je hebt last van angst(en)

I

Je hebt last van ontstekingsklachten of andere (vage) lichamelijke klachten

I

Je hebt geregeld een kort lontje

I

Je hebt last van overgewicht

I

Je hebt klachten als gevolg van menstruatie of overgang

I

Je bent doorlopend moe

I

Je hebt last van je darmen of spijsvertering

I

Je slaapt slecht

Bepaal welk type body stress release behandeling
bij jouw klachten past

Stress en Burn-out behandeling

Je ervaart chronische stress in jou leven of bent thuis met een burn-out. Ik help jou in gemiddeld 8 consulten weer naar rust in je hoofd, energie in je lijf en balans in je leven. lees verder…

 

Mindfulness Trainingen

Mijn Mindfulness trainingen helpen jou om stress te verlichten, beter te kunnen slapen en meer te genieten van datgene waar het in het leven voor jou echt om gaat lees verder…

 

Hulp bij angst

Wanneer je angst in je leven ervaart help ik jou om door je angst heen te breken, zodat de angst jou niet langer in zijn greep houdt. Je kunt weer doen wat je graag zou willen doen. Lees verder.

 

Gezond gewicht zonder dieet

Stress kan zorgen voor overgewicht. Als gewichtsconsultent en ervaringsdeskundige help ik jou naar een blijvend gezond gewicht zonder dieet. lees verder…

 

Ontgiften van het lichaam

Gifstoffen die ons lichaam niet kwijt kan kunnen allerlei klachten veroorzaken. Mijn detox programma helpt jou je lichaam weer helemaal te reinigen.
In onderhoud

 

Cupping THerapie massage

Chronische stress is de veroorzaker van veel lichamelijke klachten. Met Cupping Therapie help ik jou om spierspanning te verhelpen. Ook effectief bij tal van andere klachten. Lees verder

 

WAAROM HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om chronische stress en stress symptomen aan te pakken.
Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.
Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress gerelateerde klachten.
Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.
Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.