Coaching helpt jou je essentie te leven

Het loopt even niet zoals je zou willen in je leven. Op je werk, in je relatie, in je familie, met de opvoeding van je kinderen, je zelfvertrouwen, je gezondheid of je gewicht. Ergens in je leven kom je op een punt dat je er genoeg van hebt om dingen uit de weg te gaan. Je mening in te slikken. Het werk te blijven doen waar je niet blij van wordt. Jezelf weg te cijferen in je relatie. Of je anders voor te blijven doen dan je werkelijk bent. 

I

Je hebt veel last van piekergedachten

I

Je voelt je opgejaagd

I

Je hebt last van rug, nek en schouders

I

Je hebt last van angst(en)

I

Je hebt geregeld een kort lontje

I

Je hebt last van overgewicht

I

Je hebt last van verslavingen

I

Je bent doorlopend moe

I

Je bent niet meer happy

I

Je slaapt slecht

Blijf niet met jouw klachten doorlopen

 

Coaching zorgt ervoor dat je na enkele sessies weer jezelf kunt zijn en verdwijnen jouw klachten als sneeuw voor de zon

Stress en Burn-out Coaching

Je ervaart (chronische) stress in jou leven of bent thuis met een burn-out. Ik help jou in gemiddeld 8 consulten weer naar rust in je hoofd, energie in je lijf en balans in je leven. lees verder…

 

Life Coaching

Loopt het even niet zoals je wilt in je leven? Op je werk, met de opvoeding van je kinderen, met je partner of in je familie? Als Life Coach help ik jou binnen no time naar een lichter leven Lees verder…

Leefstijl Coaching

Stress zorgt voor overgewicht. Een dieet is niet de oplossing. Als Leefstijlcoach help ik jou met het oplossen van de oorzaak van je overgewicht. Het resultaat is een blijvend gezond gewicht. lees verder…

Loopbaancoaching plezier in je werk

Loopbaancoaching

Wil je het beste uit jezelf of je onderneming halen? Zoek je een nieuwe uitdaging of wil je plezier in je huidige werk terugvinden? Dan helpt Loopbaancoaching jou verder.
Lees verder…

Hulp bij angst

Wanneer je angst in je leven ervaart help ik jou om door je angst heen te breken, zodat de angst jou niet langer in zijn greep houdt. Je kunt weer doen wat je graag zou willen doen. Lees verder.

 

Happy Health Academy Relatietherapie

Relatiecoaching

Heb je last van bindingsangst wil je scheiden zonder lijden of wil je de relatie met je partner, je manager, een collega of een familielid verbeteren dan helpt relatietherapie jou verder.
Lees verder…

WAAROM HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om chronische stress en stress symptomen aan te pakken.
Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.
Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress gerelateerde klachten.
Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.
Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.