Afvallen zonder dieet met een Leefstijlcoach

Laat ik beginnen door een aantal misverstanden uit de weg te ruimen. Als Leefstijlcoach en ervaringsdeskundige weet ik dat je geen overgewicht hebt doordat je slap, lui, of ongedisciplineerd bent. In tegendeel. De meeste mensen met overgewicht hebben al zo vaak geprobeerd om een blijvend gezond gewicht te behalen, dat dit juist getuigd van een enorm doorzettingsvermogen. Het ligt dan ook niet aan jou. Je hebt alleen nog niet de juiste manier gevonden, die voor jou werkt. De oplossing om gewicht te verliezen en een blijvend gezond gewicht te behalen zit hem ook niet in het volgen van dieet. De oplossing ligt in het oplossen van de oorzaak van jouw overgewicht. Als Leefstijlcoach ga ik jou helpen om de oorzaken van jouw overgewicht weg te nemen. Zo ga je automatisch gewicht verliezen en zul je vanzelf uitkomen op een voor jou natuurlijk gezond gewicht.

Als leefstijlcoach help ik jou naar een blijvend gezond gewicht,
zelfs wanneer je al van alles geprobeerd hebt

Dit is waar mensen mijn hulp voor inroepen. Herken jij jezelf hierin?

I

Heb jij een BMI tussen de 25 en 30?

I

Ervaar je (veel) stress in je leven?

I

Heb je al vele afval pogingen gedaan?

I

Word je iedere keer weer zwaarder dan ervoor?

I

Troost of beloon jij jezelf met eten, wanneer je niet lekker in je vel zit?

I

Heb je een slechte stoelgang?

I

Vind je het niet meer fijn om in de spiegel te kijken?

I

Heb je vooral in de avond last van eetbuien?

Als Leefstijlcoach help ik de stressfactoren in je leven te verminderen

De meeste afvalprogramma’s besteden weinig tot geen aandacht aan het effect van stress op je gewicht. En dit is dan ook meteen de reden waarom ze niet werken. (Emotionele) stress zorgt ervoor dat de ene persoon dik wordt en de andere veel te dun Het aanpakken van (emotionele) stressfactoren zijn daarom essentieel om op een, voor jou, gezond natuurlijk gewicht uit te komen. Stressfactoren zorgen er namelijk voor dat je lichaam vet gaat opslaan. Als leefstijlcoach ga ik je leren wat er voor nodig is om je VET-programma’s uit te zetten, zodat je gewicht kunt gaan verliezen zonder dieet. 

Ik ben jouw Leefstijlcoach wanneer je bereid bent om:

I

Je weegschaal de deur uit te gooien

I

De oorzaak van je overgewicht op te lossen

I

Te stoppen met geld uit te geven aan vet bevriezen of andere onzin technieken

I

Een gezonde relatie met eten te ontwikkelen

I

100% voor mijn aanpak te gaan

I

Elke dag 15 - 30 min te oefenen met datgene wat je hebt geleerd

I

Het afvallen de tijd te geven, die het nodig heeft, zodat de kilo's eraf kunnen blijven

Ben jij er klaar voor om op een gezonde manier gewicht te verliezen?

Het vergt discipline om al vanaf je jeugd bezig te zijn met je zelfbeeld en je gewicht….

Wil jij eindelijk ook:

$

Het eeuwige gejojo achter je laten en nooit meer geld hoeven te besteden aan misleidende dieten of afslankprogramma’s?

$

Lachend in de spiegel kunen kijken en tevreden kunnen zijn met wat je daar ziet?

$

Vrij kunnen zijn van vervelende confrontaties of geroddel over je gewicht?

$

Rust in je hoofd kunnen ervaren, doordat je niet langer negatieve gedachten hebt over je lichaam en je gewicht?

$

Lekker kunnen zwemmen bij warm weer, zonder je nog langer voor je lichaam te schamen?

$

Zelfverzekerd kunnen zijn om wie je bent en weer deel kunnen nemen aan allerlei sociale activiteiten, waar je je eerder voor afzonderde?

$

Je kleren kunnen kopen waar iedereen ze koopt?

$

Om kunnen gaan met (negatieve) emoties op een andere manier dan ze weg te eten

Laat mij jou dan helpen!

Als Leefstijlcoach en ervaringsdeskundige
weet ik wat er écht nodig is om een blijvend, gezond gewicht te behalen.

Jorine Kuiper

Leefstijlcoach en Ervaringsdekundige

Als tiener heb ik zelf zowel Anorexia als Boulimia gehad. Ik weet als geen ander hoe het is om dagelijks met je gewicht en met eten bezig te zijn. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar een gezonde relatie met eten. Ik eet gezond maar overdrijf niet en blijf al 20 jaar keurig op gewicht, zonder enige moeite.  Als ervaringsdeskundige gaat het mij aan het hart hoeveel mensen er misleid worden met diëten en afval methoden, om snel vet te kunnen verliezen. Juist omdat ik weet hoe groot de wens van deze mensen is om zich weer lekker in hun vel te kunnen voelen. Daarom voel ik het als mijn roeping en mijn taak om jou te helpen naar een blijvend en gezond gewicht, maar dan zonder dieet. Hoe dan? Door de oorzaken van jouw overgewicht aan te pakken.

Belangrijk: ik laat alleen mensen toe aan mijn programma die écht gemotiveerd zijn om een blijvend gezond gewicht te behalen. Ben je dat niet écht? Dan is mijn programma niet voor jou! Het gaat mij namelijk niet om de hoeveelheid mensen die aan mijn programma meedoen maar om de kwaliteit die zij willen behalen.

Echter, wanneer je er genoeg van hebt om in sprookjes van dieten, afslankpillen, trilapparaten, eetlustremmers, warmtecabines, vetverbranders, enzovoorts te geloven, dan is het nu tijd voor een nieuwe leefswijze zonder dieet!

Ja, dat is wat ik wil!
Dan is dit wat we gaan doen

 

In het Healthy Weight Programma gaan we:

Ervoor zorgen dat je VET-programma's uitgezet worden

Er zijn allerlei hormonen betrokken bij gewichtscontrole. Wanneer hormonen uit balans zijn wordt het heel lastig om een natuurlijk gewicht te behouden. Je valt heel erg af of je komt heel erg aan. Je hormonen raken uit balans door ongezonde voeding, medicijnen, diëten, (emotionele) stress, medicijnen, ziekte, enzovoorts. Wanneer hormonen niet in balans zijn zet je lichaam de VET programma’s aan. Als Leefstijlcoach weet ik hier alles van en ga ik je, in begrijpbare taal, leren hoe dit werkt. Wanneer je eenmaal door hebt waarom je lichaam je VET-programma’s aanzet, dan ga je ook begrijpen wat er voor nodig is om ze weer uit te zetten. Dit zorgt er dan automatisch voor dat je gewicht gaat verliezen en vanzelf uitkomt op een natuurlijk, gezond gewicht. 

Jouw bloedsuikerspiegel in balans brengen

Een van de belangrijkste factoren voor je lichaam om een natuurlijk gezond gewicht te kunnen bereiken is het verkrijgen van een stabiele bloedsuikerspiegel. Te veel snelle koolhydraten en suikers zorgen voor een te veel aan suiker in het bloed. Het lichaam moet dan te veel van het hormoon insuline aanmaken om de suiker op te nemen. Een te veel aan insuline in je lichaam, zorgt ervoor dat je lichaam de hele dag in de stress schiet en geen vet verbrandt maar juist opslaat. Het zorgt ervoor dat je continu trek hebt in ongezonde voeding en het zorgt ervoor dat je niet verzadigd bent. Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijk om blijvend gewicht te verliezen. Hier leer je alles over in het programma. Niet moeilijk maar wel belangrijk.

Jouw stofwisseling versnellen

De snelheid van je stofwisseling is heel bepalend voor de hoeveelheid calorieën die je dagelijks verbrand. Heel belangrijk dus dat deze zo optimaal mogelijk werkt. Door (emotionele) stress valt je stofwisseling stil of gaat veel te snel werken. Ik ga jou helpen om je stofwisseling te optimaliseren zodat dit je gaat helpen om op een natuurlijk gezond gewicht uit te komen. 

meer eten in plaats van minder eten

Als we gewicht willen verliezen zijn we geneigd om juist minder te gaan eten. Fout! Als Leefstijlcoach ga ik je juist meer laten eten. Hoe meer je je gaat voeden met enorme bakken gezonde voeding hoe meer je je ook echt gevuld gaat voeden. Wanneer je je echt gevuld voelt verdwijnt de trek naar ongezonde voeding en ga je vanzelf afvallen. Bovendien leer ik je wat je ECHT moet weten over voeding, zodat je zelf gezonde, passende keuzes leert maken. Mijn advies naar jou is een advies dat bij jou past, praktisch toepasbaar voor je is en dat lekker is, want anders ga je het niet volhouden.

Jouw zelfbeeld vergroten

Wanneer je eigenwaarde of zelfvertrouwen niet groot is ben je geneigd om jezelf veel naar beneden te halen. Wanneer je negatieve gedachten over jezelf hebt en veel vrouwen hebben die, dan doet dit iets met je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Wanneer je niet lekker in je vel zit zorgt dit er bij veel vrouwen voor dat ze niet goed voor zichzelf zorgen in de breedste zin van het woord. Wanneer jouw eigenwaarde en zelfvertrouwen groeit, groeit hiermee ook jouw behoefte om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Ook leer je je eigen koers te varen, zodat het minder belangrijk wordt wat anderen van jou vinden. Je gaat het belangrijk vinden om lief te zijn voor jezelf en jezelf goed te voeden in plaats van alleen maar te vullen. 

Leren hoe om te gaan met verveling of negatieve gevoelens

Wanneer je lichaam stress ervaart gaat hij vragen om suikerrijke voeding. Daar kun je weinig aan doen dit is een chemisch proces. Als Leefstijlcoach ga ik je leren hoe je op een fijne en gemakkelijke manier met ongemakkelijke gevoelens in je leven om kunt gaan. Ik leer je op een andere manier naar situaties te kijken waardoor je er minder last van ervaart en je lichaam dus ook minder stress zal ervaren. Dit zorgt voor innerlijke rust en balans. Wanneer de stress verdwijnt zal je lichaam niet langer vragen om suikerrijke producten en komt dit je gewicht 100% ten goede.

Lekker en effectief leren bewegen

Wanneer je meer wilt verbranden dan dat je binnenkrijgt is het belangrijk om te gaan bewegen. Als Leefstijlcoach ga ik je leren hoe je het beste kunt bewegen, zodat bewegen effectief wordt om gewicht te kunnen verliezen. We gaan samen op zoek naar beweging die bij je past en die je leuk vindt. Want ook hier geldt wanneer je het niet leuk vindt dan ga je het niet volhouden.

Belemmerende patronen doorbreken

Als mens zijn we geneigd om onszelf continu te saboteren. We houden vast aan allerlei overtuigingen waarmee we onszelf keer op keer saboteren om onze doelen te behalen. Ik ga je helpen om jouw overtuigingen boven water te halen. We onderzoeken of ze nog reëel zijn en zo niet dan leer ik je hoe je ze kunt loslaten, zodat ze je niet langer in de weg staan om je natuurlijke, gezonde gewicht te behalen. 

Zij gingen jou voor:

Toen ik bij Jorine in het programma stapte had ik heel veel stress in mijn leven. Ik heb altijd gelooft dat afvallen niet alleen met voeding en sporten te maken heeft, maar zeker ook met je body en mind condition. Jorine gaat er echt helemaal voor. Geen standaard protocollen. Ze coacht met wat ze voelt dat er nodig is. Wat een powervrouw! Ze leerde mij in de eerste plaats om lief te zijn voor mijzelf. Mijzelf te accepteren om wie ik ben daar groeide ik mentaal enorm van. Toen ging ik beter voor mijzelf zorgen. Ik ging beter slapen, eten en loslaten wat niet goed voor mij voelde. Ik sta veel stabieler in het leven. Geniet van wat er wel is in plaats van wat er niet is en ik ben 15 kilo lichter en dolblij! Dank je wel lieve Jorine!!

Tineke Veenstra

Ik voelde mij direct thuis bij Jorine en ben in 6 maanden 10 kilo kwijtgeraakt. Dit is nu een jaar geleden en ze zijn er nog steeds af. Wat ik vooral goed vind aan haar programma is dat het niet alleen gaat over afvallen maar ook over zelfliefde en zelfacceptatie. Naast de vaste contact momenten die ik 1 op 1 met haar had geeft Jorine ongelooflijk veel extra kennis weg. Je krijgt opdrachten, filmpjes waar ze interessante onderwerpen in behandeld en ik kreeg zelfs meditatieoefeningen die ze had ingesproken om mij te helpen mijn boosheid beter onder controle te krijgen. Jorine is echt van alle markten thuis. Geen dieet maar een programma op maat, het heeft mij naast een gezond gewicht erg veel waardevolle dingen over mijzelf geleerd!!

Remon den Hertog

Ja, dat is wat ik wil!
Dan is dit jouw investering

 

GRATIS CONSULT

€ 0,-

30 minuten

1-op 1 kennismaking

Beoordeling of het Afvallen zonder dieet programma geschikt is voor jou

100% vrijblijvend

Eenmalig Consult

€ 80,-

60 minuten

Consult op basis van een concrete vraag rondom  voeding, gewicht, of leefstijl (bijvoorbeeld vegetarisch of vegan)

Face to Face of Online

Programma om tot 5 kilo kwijt te raken In 3 maanden

295,-

2x in de maand een 1 op 1 consult van 30 F2F of Online, waarin je waardevolle kennis opdoet en waarin we de oorzaak van je overgewicht behandelen.

1x in de maand Online Zoom sessie waarin vragen worden beantwoord die vooraf worden ingestuurd

Tussendoor praktische opdrachten en filmpjes voor het verkrijgen van zelfinzicht, zelfliefde en zelfacceptatie .

Toegang tot de besloten Community, waarin handige tips worden gedeeld.

Programma om tot 10 kilo kwijt te raken in 6 maanden

575,-

2x in de maand een 1 op 1 consult van 30 minuten. Een Face to Face of Online, waarin je waardevolle kennis opdoet en waarin we de oorzaak van je overgewicht behandelen.

1x in de maand Online Zoom sessie waarin vragen worden beantwoord die vooraf worden ingestuurd. 

Tussendoor praktische opdrachten en filmpjes voor het verkrijgen van zelfinzicht, zelfliefde en zelfacceptatie.

Toegang tot de besloten Community, waarin handige tips worden gedeeld.

Vergoeding Leefstijlcoach consult via je aanvullende verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor Natuurgeneeskundige consulten of Kinesiologie Behandelingen van therapeuten die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging BATC, dan kun je een gedeelte van de consulten van je verzekeraar vergoed krijgen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar. Of klik hier voor meer informatie over vergoedingen. Ben je hier niet voor verzekert dan zou deze investering in jezelf voor iedereen mogelijk moeten zijn, zeker wanneer dit jou een blijvend gezond gewicht oplevert!

Leefstijlcoach met kennis op het gebied van leefstijl en voeding