Coaching & Training voor een gezond en gelukkig leven

Een Life coach helpt voor een lichter leven

Iedereen heeft wel gebieden in zijn of haar leven waar het gewoon even niet zo lekker loopt. Bij de één is dat het werk, bij de ander is dat de relatie met de partner of juist het feit dat je geen partner hebt. De opvoeding van de kinderen of het stemmetje wat maar blijft roepen dat je nog graag die wereldreis wilt maken, die er nooit van lijkt te komen, omdat er altijd wel weer een reden is om uit te stellen wat je graag zou willen. Het leven is te kort om de dingen die zwaar voelen of maar niet van de grond lijken te komen, te laten liggen. Binnen enkele coachsgesprekken help ik jou als ervaren life coach naar een lichter leven. Een leven waarin datgene wat zwaar voor je voelt weer licht geworden is of ben je in een aantal sessies hard op weg om je droom te verwezenlijken. Hetgene wat mensen op hun sterfbed het meeste zeggen is “had ik maar…” en dat kun jij voorkomen door nu in actie te komen.

Herken jij jezelf hierin?

I

Je hebt last van stress of angst(en)

I

Je ervaart problemen in je relatie

I

Heb botert niet met je familie

I

Je zet je eigen dromen continu aan de kant voor je gezin

I

Je ervaart uitdagingen in de opvoeding van je kinderen

Als life coach help ik jou datgene wat zwaar voor je voelt lichter te maken, zelfs wanneer je denkt dat er geen uitweg is

Als Life Coach help ik je te komen waar je graag wilt zijn

Op een gegeven moment kom je op een punt in je leven dat je denkt “dat zou ik anders willen” Het wordt steeds lastiger om het stemmetje in je hoofd weg te drukken. Aan je lijf voel je ook dat er verandering nodig is. Je hebt hebt iedere keer nog uitgesteld maar misschien is het nu wel de tijd om toch uit te vinden wat de mogelijkheden zijn om datgene wat zwaar voelt in je leven aan te pakken. Nu je deze pagina leest komt dit stemmetje weer omhoog en je voelt dat je dit graag zou willen, maar het andere stemmetje zegt dat jouw situatie nu, voorlopig, of misschien wel nooit veranderen kan. En daar mag jij het stemmetje stoppen en parkeren en je hart laten spreken. Want wat jij wilt is wel mogelijk en daar kan ik jou als ervaren Life coach bij helpen. Je hebt nu de mogelijkheid om die kans te pakken en binnen enkele sessies jezelf te bedanken dat je die stap genomen hebt. En je mag ook weer wegsurfen van deze pagina en vergeten dat je er ooit bent geweest. En dat is ook ok! Wat doe jij? Pak jij de kans of laat jij hem voorbij gaan?

Life coaching = anders leren waarnemen

Als Life coach leer ik jou de wereld op een andere manier waar te nemen, zodat je er niet langer last van ervaart en de energie tussen jou en de ander of met jezelf weer gaat stromen. Wanneer je uitdagingen hebt op je werk, je liefdes relatie, de opvoeding van je kinderen of je familie weet dan dat je ze binnen enkele sessies kunt overkomen en jouw leven weer lichter aanvoelt. Deze kans laat je toch niet liggen?

If there is something in your life that you want to change,
Just learn to think differently and it will change !

Wil jij meer zingeving in je leven of een lichter leven op het gebied van je werk, relatie(s), zelfbeeld of welk gebied dan ook?

Volg dan je hart en niet je hoofd en neem contact op. Je zult er geen seconde spijt van krijgen.

Wil je innerlijke rust

Wil je happiness?

Wil je jezelf kunnen zijn?

Jorine Kuiper

Life Coach en Ervaringsdekundige

Zelf heb ik een rijke levenservaring. Ik heb heel lang in het bedrijfsleven gewerkt als Sales Director en veel van de wereld gezien. Ik heb verschillende verslavingen, waaronder anorexia, boulimia, roken, redbull, slaappillen en hard werken overwonnen. Na een succesvolle carrière en 2 burn-outs (het is maar wat je onder succesvol verstaat 🙂 heb ik het roer helemaal omgegooid. Ik heb mijzelf omgeschoold tot professioneel coach en therapeut en ben hierna met mijn gezin door Zuid-Amerika gaan reizen, Bij terugkomst heb ik de Happy Health Academy opgericht. Het bedrijf waar ik met heel veel passie mijn kennis aan anderen overdraag met als doel om anderen te helpen hun leven lichter te maken. Jou helpen je essentie te leven, zoals ik deze vandaag de dag leef en dit kan ik iedereen aanraden!

Zij gingen jou voor:

Bij mijn eerste ontmoeting met Jorine voelde ik erg veel positieve energie, Jorine is een echte top coach.

Dankzij Jorine heb ik nieuwe inzichten gekregen, maar ook heeft ze mij geleerd deze te gebruiken. Ik heb geleerd dingen los te laten en meer te genieten van het moment. Dit heeft mij meer rust gegeven en mijn leven veranderd. Ik ben mij bewuster van mijn handelen geworden. Ik was op zoek naar iets in mijn leven en dankzij Jorine voel ik mij nu compleet. ik ben mijzelf gaan waarderen voor wie ik ben, en ben echt gaan luisteren naar mezelf en volg mijn hart ❤

Marta ten Brinke

Moeder van een prachtige dochter

Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren wegstopt, opeens opdringerig naar voren komt: is dit wat ik echt wil?

Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij om te stoppen met mijn succesvolle fotostudio en alles wat hierbij kwam kijken. Ik ben dolblij met het resultaat van het traject bij Jorine. Ik ben gestart met de studie van mijn dromen. Ik heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en veel meer rust in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst in plaats van altijd maar druk en moe te zijn.

Jolanda Gilles

Jurist

Mogelijkheden om met mij als Life coach te werken:

kennismaking stap 1


€ 0,-

30 minuten

1-op 1 kennismaking

Minimaal 2 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt

100% vrijblijvend

Sparren met mij 


€ 90,-

60 minuten online (via zoom) of Face to Face

Life coach gesprek op basis van een concrete vraag rondom Werk, Relatie(s), Privéleven of Gezondheid

Praktische Handvatten, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Strippenkaart
5 consulten


€ 400,-

5 consulten van 60 minuten (via zoom) of Face to Face

Bij aanschaf van een strippenkaart van 5 sessies krijg je 50 euro korting.

De strippenkaart is 2 jaar geldig .

Vergoeding Life coaching

Wanneer je aanvullend verzekerd en jouw verzekeraar een contract heeft met het BATC (zie aanvullende polisvoorwaarden) dan kun je een gedeelte van de consulten vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd dan zijn er nog andere manieren om een gedeelte vergoed te krijgen. Voor meer informatie klik hier. Bovenal zou een investering in jezelf van slechts een maal in de maand voor iedereen mogelijk moeten zijn, zeker wanneer je hier een gelukkiger mens van wordt!

Neem contact met mij op

Maak hier je keuze

4 + 8 =

De Life coach voor jouw beste leven ooit!