Coaching & Training voor een gezond en gelukkig leven

Loopbaancoaching: voor een leuke passende baan en plezier in je werk

Herken je jezelf in één van onderstaande situaties? Dan is Loopbaancoaching mogelijk iets voor jou.

Een succesvolle carrière is niet meer genoeg

Jarenlang heb je carriere gemaakt en al je tijd gestopt in je werk of je bedrijf. De laatste tijd vraag je je af of dit het wel is. Alles opgeven? Super spannend. En wat zijn dan de opties. Waar word je echt blij van. Wat je wel weet is dat je wilt genieten van de resterende tijd die je hebt met de mensen die je lief zijn maar hoe gooi je het roer om?

Je ervaart geen plezier meer in je werk

Op zondagavond zie je al op tegen de volgende dag dat je weer werken moet. Inderdaad je werk voelt als “moeten”, in plaats van dat je er plezier aan beleefd. Wanneer iemand je naar je werk vraagt breng je het onderwerp razendsnel weer op iets anders. Je werk zuigt je leeg en zorgt regelmatig voor hoofdpijn of slapeloze nachten. Natuurlijk speelt het wel door je hoofd dat je dolgraag ander werk zou willen. Je zou de stap graag willen nemen maar je bent bang om je zekerheid op te geven, want ja het zijn onzekere tijden he!

Je hebt geen werk neer en wat nu?

Je contract wordt niet verlengd of je wordt geconfronteerd met ontslag. Wat nu? Waar heb ik recht op? Welke mogelijkheden zijn er en hoe pak ik het aan? Moet ik gaan voor zekerheid of voor geluk?

Het lukt je niet om een leuke, passende baan te vinden

Je bent al een tijdje werkeloos en hebt nog geen geschikte baan gevonden. Sterker nog je krijgt vaak niet eens een antwoord terug op je sollicitatie. Moedeloos word je ervan en je wilt zo graag werken. Misschien is dit wel jouw kans om het roer helemaal om te gooien en totaal iets anders te gaan doen of om voor jezelf te beginnen. “Maar hoe pak je dit aan” spookt er maar steeds door je hoofd. En omdat je niet weet hoe blijf je maar steeds de gebaande paden bewandelen, die helaas niet leiden tot een leuke, passende baan.

Het loopt niet helemaal lekker tussen jou en je manager

Je vind je werk eigenlijk harstikke leuk maar het is je huidige manager die je hoofdpijn bezorgd. Je zou helemaal niet van baan willen veranderen, maar wanneer de situatie niet verandert word je doodongelukkig en houd je het niet lang meer vol.

Waar kun je mijn hulp als loopbaancoach voor inschakelen:

Wanneer je een carrière switch wilt maken

Je wilt dolgraag iets anders gaan doen maar je weet niet wat, of voor datgene wat je wilt gaan doen heb je geen diploma of relevante werkervaring. Als loopbaancoach help ik jou de juiste wegen te bewandelen zodat je (indien nodig) de juiste omscholing krijgt, je verhaal op orde krijgt en een passende baan vindt. Je kunt loopbaan coaching uiteraard ook inzetten wanneer je nog geen idee hebt wat je zou willen gaan doen. Dan gaan wij samen op zoek naar de functie waar jij blij van wordt en help ik jou de weg te bewandelen om hier te komen.

Maar het kan ook zijn dat je altijd carrière hebt gemaakt en dit niet meer genoeg is. Je wilt op zoek naar totaal iets anders. Iets van betekenis, maar wat en hoe dat weet je nog niet. En dat zijn de mooiste vragen 🙂

Wanneer je de communicatie tussen jou en je manager of een collega wilt verbeteren

Het stroomt niet tussen jou en je manager of jou en andere collega’s. Je hebt er last van en het beïnvloed je werkplezier. Ik help jou de werkelijkheid op een andere manier waar te nemen, zodat je er niet langer last van hebt. Ik geef je de tools en handvatten om jouw situatie in positieve zin te veranderen. Met loopbaancoaching bij Happy Health Academy vind jij je plezier terug in je werk.

Bij hervinden van een goede work-life balance

Je hebt het gevoel dat je alles maar half kunt doen. Dat je zowel op je werk als thuis tekort schiet of dat je thuissituatie impact heeft op je werk en andersom. Ik help jou de balans zowel op je werk als in je prive leven terug te vinden. Ik leer je hoe je op een fijne manier grenzen aangeeft , verantwoordelijkheden laat waar ze horen en los kunt leren laten wat niet belangrijk is.

Wanneer je voor jezelf wilt beginnen

Je wilt dolgraag zelfstandig ondernemer worden, maar je hebt geen idee waar te beginnen en van Marketing en Sales heb je geen kaas gegeten. Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik help jou met het bouwen van een stevig basis fundament waarop je je onderneming kunt gaan bouwen, alsmede het opdoen van Sales en Marketing skills op de manier die voor jou prettig voelt.

Wanneer je zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen na ontslag

Ontslag kan een flinke deuk in je zelfvertrouwen slaan. Als loopbaancoach zorg ik dat jij weer krachtig in je schoenen komt te staan, zodat je je weer vol zelfvertrouwen kunt presenteren op de arbeidsmarkt.

Om effectief en coachend te leren leidinggeven

Als leidinggevende wil jij resultaten zien, een goede sfeer binnen je team. Medewerkers die meedenken, vooruit willen en initiatief nemen. In de praktijk werkt het helaas niet altijd zo. Ik help jou inzicht te geven in datgene wat er speelt bij jouw medewerkers en leer je de meeste effectieve manier om hiermee om te gaan. Het resultaat: tevreden medewerkers die er weer alles aan doen om de best mogelijke resultaten te halen.

Voor het selecteren van de juiste mensen in jouw team of organisatie

De juiste mensen selecteren voor een functie is een vak apart. Jouw organisatie of een extern bureau brengt kandidaten aan en ik verzorg voor jou de eerste screening van kandidaten. Ik voer geen sollicitatiegesprek maar onderwerp de kandidaat aan een praktijk case waarin hij zijn of haar skills zal moeten laten zien. Een dergelijke case is vele malen representatiever dan een sollicitatiegesprek voor het vinden van de meest passende kandidaat binnen jouw bedrijf.

Ben jij er klaar voor om
het plezier in je huidige baan, team of organisatie te hervinden?

$

Het plezier in je werk hervinden

$

Een goede balans tussen en werk en prive

$

Dat het weer lekker stroomt tussen jou en je collega’s of je leidinggevende

$

De stap durven nemen naar het zelfstandig ondernemersschap

$

Een leuke baan die bij je past

$

je zelfvertrouwen terugvinden na ontslag

$

De carriere switch waar je al zo lang van droomt

$

Een gemotiveerd team waarmee je optimale resultaten behaalt

$

Een team waarin de juiste kwaliteiten vertegenwoordigd zijn om een zo optimaal resultaat voor de onderneming te behalen

Kies dan voor loopbaancoaching bij Happy Health Academy

Wat heb ik jou als loopbaancoach te bieden:

“Jarenlang heb ik gewerkt als Service Level Manager bij KPN en KLM en gefaciliteerd in veranderingsprocessen rondom personeel en systemen binnen deze organisaties. Hierna heb ruim 10 jaar gewerkt als Sales Director voor één van de grootste IT- outsourcing bedrijven. Naast mijn Sales verantwoordelijkheid trainde ik nieuwe medewerkers om sneller succesvol te zijn en maakte ik onderdeel uit van de selectieprocedure voor nieuwe Sales medewerkers. Vandaag de dag leer ik jou de skills om het beste uit jezelf of je organisatie te halen, een nieuwe passende uitdaging te vinden, of het plezier in je werk terug te vinden. Als mens ben ik vol energie, zeer gedreven en enthousiasmeer en motiveer ik jou op jouw weg om jouw doel(en) te verwezenlijken”

Bekijk hier mijn linked-in profiel

Jorine Kuiper

Zij gingen jou voor:

 

Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren wegstopt, opeens opdringerig naar voren komt: is dit wat ik echt wil?

Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij om te stoppen met mijn succesvolle fotostudio en alles wat hierbij kwam kijken. Ik ben dolblij met het resultaat van het loopbaantraject bij Jorine. Ik ben gestart met de studie van mijn dromen. Ik heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en veel meer rust in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst in plaats van altijd maar druk en moe te zijn.

Jolanda Gilles

Jurist in spe

Jorine is mijn steun en toeverlaat in loopbaantrajecten

Voor mij is het heel belangrijk dat de team managers en medewerkers binnen de teams, in mijn rayon, zich gewaardeerd voelen en lekker in hun vel zitten. Dit is immers direct gelieerd aan het succes van de teams binnen de organisatie. Wanneer ik merk dat het tussen een teammanager en een medewerker binnen een team niet lekker stroomt of iemand niet lekker in zijn vel zit dan schakel ik vrij snel Jorine in. Zij weet altijd feilloos de vinger op de zere plek te leggen en weet precies wat er nodig is om de energie bij mensen of tussen mensen onderling weer te laten stromen. Zo kan ik mij focussen op de bedrijfsvoering waar ik goed in ben en vertrouw voor de rest volledig op haar kennis en kunde. Heel fijn en effectief. 

Anita van de Zande

Regiomanager , Uitzendbranche

Wil je met mij werken dan is dit jouw investering:

GRATIS INTAKE

€ 0,-

30 minuten

kennismaking

100% vrijblijvend

 loopbaan advies Traject

€ 450,- incl. BTW

5 gesprekken van
60 minuten face to face of online

DISC-en Drijfverenanalyse   

€ 150- incl. BTW

Disc-en Drijfverenanalyse 

loopbaan Traject vanuit de werkgever

€ 575,- Excl. BTW

5 gesprekken van 60 minuten
Face to Face of Online

€ 805,- EXCL BTW

7 consulten van 60 minuten
Face to Face of Online 

DISC-en Drijfverenanalyse 

 160,- Excl. BTW

Disc-en Drijfverenanalyse 

Je kunt ook een traject bij mij volgen via coaching nederland zie hiervoor de link naar mijn profiel.

vergoeding loopbaancoaching

Er zijn veel mogelijkheden om een loopbaantraject helemaal of gedeeltelijk vergoed te krijgen. Klik hier voor meer informatie. Wanneer vergoeding voor jou niet mogelijk is zie het dan als een mooie investering in jezelf en in jouw toekomst.

Ook in 2022 zijn er subsidies beschikbaar vanuit de overheid voor coaching en training voor jouw ontwikkeling. Bekijk welke mogelijkheden er zijn en schrijf je in om jouw plek te garanderen. Wil je alvast starten met jouw traject neem dan contact op en vraag om een gratis kennismakinggesprek. 

Neem contact met mij op

Maak hier je keuze

11 + 8 =

Loopbaancoaching zowel Online als Face to Face

Loopbaancoaching bij Happy Health Academy vindt plaats on-line via een Zoom meeting of Face to Face aan de Bruningweg 23 in Arnhem in de multi-functionele ruimte waar zowel coach gesprekken als trainingen plaatsvinden.

Happy Health Academy
Bruningweg 23
6834 CR Arnhem

Happy Health Academy heeft loopbaantrajecten gedaan voor:

loopbaancoaching CBR
loopbaancoaching Engie
loopbaancoaching Vodafone Ziggo
loopbaancoaching jeugdbescherming
loopbaancoaching Gelders Archief
loopbaancoaching basisschool
loopbaancoaching startpeople
Orion Engineering begeleiding trainees

Laatst gepubliceerde blogs over loopbaancoaching

Loopbaancoaching carrièreswitch

Sta jij aan de start van een Carrièreswitch?

Een Carrièreswitch maken? Wanneer doen en hoe pak je het aan? In mijn blog geef ik je 11 waardevolle tips die je moet weten wanneer je een Carrièreswitch gaat maken. Lees verder…

Conflict op je werk Happy Health Academy

Een conflict met je leidinggevende? Zo los je het op!

Een conflict met je leidinggevende is heel vervelend en kan voor veel stress zorgen.  In mijn blog geef ik je 7 waardevolle tips die je kunt inzetten om dit conflict zo snel mogelijk op te lossen.
Lees verder…

Happy Health Academy is aangesloten bij:

EMCC EIA Practitioner Jorine Kuiper
CRBKO Docent Jorine Kuiper

Loopbaancoaching voor het hervinden van plezier in je werk