Gratis loopbaan ontwikkeladvies

Als onderdeel van het tweede steunpakket van de overheid kun jij als werknemer, werzoekende, Flexwerker of ZZP-er een beroep doen op de NL-leert-door-regeling van de overheid. Een mogelijkheid tot een gratis ontwikkeladvies traject bij een erkend loopbaancoach. Bij Happy Health Academy kun je terecht voor het ontwikkeladvies traject. Bovendien ontzorgen wij je bij het in orde maken van de subsidieaanvraag hiervoor.

NL-leert-door regeling voor loopbaan ontwikkeladvies en scholing

Wanneer je minimaal 18 bent en nog niet met pensioen bent dan kun je een gratis loopbaan ontwikkeladvies bij mij aanvragen. Naar verwachting zullen zo’n 50.000 mensen gebruik kunnen maken van deze steun regeling van de overheid (bron: Kamerbrief Hoofdlijnen NL Leert Door). Vanaf 1 december wordt verwacht dat de subsidieaanvragen bij de overheid ingediend kunnen worden en de overheid de codes vanaf 1 januari 2021 zal gaan uitgeven. Wanneer een traject is gehonoreerd en een code voor subsidie is ontvangen kan het loopbaanadvies traject worden opgestart. De subsidie aanvraag bij de overheid verzorg ik voor jou, alsmede de gesprekken. Het enige wat jij hoeft te doen is je bij mij aanmelden, zodat ik de subsidieaanvraag voor je kan doen. Wacht niet met inschrijven want Vol = Vol.

Het loopbaan ontwikkeladvies is eigenlijk een soort APK voor je loopbaan!

Om tot een loopbaan ontwikkeladvies te komen kijken we samen hoe jouw huidige situatie eruit ziet. We kijken naar waar je goed in bent en waar je kansen qua werk liggen. Je kunt dit traject gebruiken wanneer je een switch qua werk zou willen maken of voor jezelf zou willen beginnen, maar je kunt het ontwikkeladvies ook gebruiken om te onderzoeken wat je nodig hebt om jouw huidige baan de komende jaren nog leuk en uitdagend te houden.

Het loopbaan ontwikkeladvies bestaat uit vier uur begeleiding. Hierin kunnen de volgende onderwerpen aan bod komen denk bijvoorbeeld aan: 

  • Interesse onderzoek
  • Arbeidsmarktscan (geeft inzicht in arbeidsmarktpositie en kansen)
  • Kwaliteiten- en Competentieonderzoek
  • Loopbaan ontwikkelgesprekken (m.b.t. bijvoorbeeld: groeipad huidige baan, carrièreswitch, omscholing
    of het vinden van een baan) 
  • Begeleiding bij het bij het schrijven van een persoonlijk ontwikkelplan

Uiteraard stemmen we het loopbaan ontwikkeladvies geheel af op jouw behoefte!
Het traject kan zowel online als face to face plaatsvinden.

Happy Health Academy verzorgt de aanvraag voor jou voor de subsidie (van € 700,- per traject) bij de overheid. Na de goedkeuring van jouw aanvraag (na 1 oktober) plannen we de loopbaan ontwikkelgesprekken met jou in. Wil jij je voorbereiden op de toekomst, je plezier hervinden in je huidige baan of een nieuwe passende uitdaging vinden vraag dan nu het loopbaan ontwikkeladvies aan. Na het invullen van het contactformulier neem ik contact met je op voor een kennismaking. Deze kennismaking kan eveneens zowel online als face to face plaatsvinden.  

Meld je aan voor een gratis loopbaan ontwikkeladvies van NL leert door

Ja, neem contact met mij op voor een loopbaan ontwikkeladvies

8 + 8 =

Wat heb ik jou als loopbaancoach te bieden:

“Jarenlang heb ik gewerkt als Service Level Manager bij KPN en KLM en gefaciliteerd in veranderingsprocessen rondom personeel en systemen binnen deze organisaties. Hierna heb ruim 10 jaar gewerkt als Sales Director voor één van de grootste IT- outsourcing bedrijven. Naast mijn Sales verantwoordelijkheid trainde ik nieuwe medewerkers om sneller succesvol te zijn en maakte ik onderdeel uit van de selectieprocedure voor nieuwe Sales medewerkers. Vandaag de dag leer ik jou de skills om het beste uit jezelf of je organisatie te halen, een nieuwe passende uitdaging te vinden, of het plezier in je werk terug te vinden. Als mens ben ik vol energie, zeer gedreven en enthousiasmeer en motiveer ik jou op jouw weg om jouw doel(en) te verwezenlijken”.

Bekijk hier mijn linked-in profiel

Jorine Kuiper