CHRONISCHE STRESS EN BURN-OUT BEHANDELING, VOOR EEN LEVEN VANUIT RUST, ENERGIE EN BALANS

Chronische Stress en burn-out behandeling

Happy Health Academy is de enige praktijk in Arnhem die zich richt op Chronische Stress en Burn-out Coaching, Behandeling en Preventie. In gemiddeld 8 consulten help ik jou weer naar Rust in je Hoofd, Energie in je Lijf en Balans in je Leven.

Je hebt de volgende klachten:

I

je hebt last van hyperventilatie of angst

I

Je bent al moe als je 's ochtends op staat

I

je lijkt steeds vaker dingen te vergeten

I

Je hebt een kort lontje

I

Je hebt allerlei lichamelijke kwaaltjes

I

je slaapt slecht en piekert veel

I

je ervaart gevoelens van somberheid

Dan is de kans heel groot dat je last hebt van
chronische stress of een burn-out

Hoe herstel ik van een burn-out?

Burn-out is niet zo’n ziekte die overgaat wanneer je alleen maar rust neemt, lang genoeg thuis blijft en leuke dingen gaat doen. Een Burn-out ontstaat, omdat je jarenlang over je eigen grenzen heen gegaan bent.

Helaas loop je zonder een stress en burn-out behandeling het risico om opnieuw opgebrand te raken. Wanneer je je mindset niet aanpakt en geen concrete veranderingen doorvoert in je leven, ben je snel weer terug bij af. Van een burn-out herstel je met een goede stress en burn-out behandeling.

Wat levert een stress en burn-out behandeling mij op?

In gemiddeld 8 consulten leer ik je alles wat jij nodig hebt om de balans in jouw leven terug te vinden en te behouden. Zowel in je privéleven als op je werk. In de consulten werken we aan het doorbreken van gedachten,- gevoels,- en gedragspatronen. Patronen die ervoor hebben gezorgd dat je in de situatie van chronische stress of een burn-out bent beland. De gebieden die in het stress en burn-out behandeling traject aan de orde komen zijn:

 

 • lichaamshouding
 • ademhaling
 • ontspanning
 • stress release
 • voeding,  essentiële vitaminen en mineralen
 • beweging
 • gevoel en emoties
 • mindset / gedachten
 • gedrag

Het resultaat van een stress en burn-out behandeling

De consulten bestaan uit coaching, behandelingen en stress preventie oefeningen. Voor thuis krijg je opdrachten mee die je anders leren denken, voelen en doen. Het resultaat van een stress- en burn-out behandeling traject bij Happy Health Academy is: 

Energiek en blij

Je voelt je weer energiek en blij en vindt het weer leuk om dingen te ondernemen

.

grenzen stellen

Je voelt waar je grenzen liggen. Je hebt geleerd ze te stellen en te bewaken.

Vertrouwen in eigen kunnen

Je gaat met plezier naar je werk en hebt vertrouwen in je eigen kunnen.

Hulp vragen

Je laat verantwoordelijkheden waar ze thuishoren en vraagt hulp wanneer nodig.

.

Uit je hoofd

Je hebt weer contact met je lijf en bent angst en stress de baas.

Gezonde leefstijl

Je zorgt goed voor jezelf. Je eet gezond, neemt voldoende ontspanning en beweging.

Ja dit is wat ik zou willen leren

Chronische stress en burn-out voorkomen?

Na een stress en burn-out behandeling traject van Happy Health Academy kun jij een volgende burn-out voorkomen. Je hebt geleerd wat jouw valkuilen zijn en wat je moet doen om er niet meer in te trappen. Je hebt de signalen van je lichaam leren herkennen, die aangeven dat het tijd is om op de rem te trappen en rust en ontspanning te nemen. Verder is je leven na je burn-out veranderd. Je hebt zoveel geleerd en zoveel tools meegekregen om het leven met minder zorgen tegemoet te treden. Oude patronen heb je doorbroken en zorgen niet langer voor chronische stress of burn-out als resultaat.

Ja ik wil een stress en burn-out behandelplan

Dan is dit jouw investering in jouw herstel

STRESS EN BURN-OUT BEHANDELING TRAJECT

€ 640,- particulieren / € 920,- bedrijven excl. BTW

 • 8 Consulten van 60 minuten
 • Het traject wordt geheel afgestemd op datgene wat jij nodig hebt om weer rust in je hoofd, energie in je Lijf en balans in je leven te krijgen. Coaching wordt afgewisseld met behandelingen, net wat er op dat moment bij jou en voor jou nodig is.
 • Tijdens het traject krijg je praktische opdrachten mee, die zullen zorgen voor meer zelfinzicht, rust, balans en vertrouwen.
 • De consulten vinden 1x in de 3 weken plaats, zodat je tijd hebt om te oefenen met datgene wat je hebt geleerd en de kennis beter beklijft. Dit voorkomt herhaling en komt de snelheid van je herstel ten goede.
 • Gespreide betaling mogelijk
 • Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan

Vergoeding Aanvullende Verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige consulten of kinesiologie behandelingen van Therapeuten, die aangesloten zijn bij het BATC, dan kun je een gedeelte vergoed krijgen van je zorgverzekeraar. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd dan zijn er nog andere manieren om een gedeelte vergoed te krijgen. Voor meer informatie klik hier. Ben je niet verzekert dan zou deze investering in jezelf ook voor iedereen mogelijk moeten zijn, zeker wanneer je hier een gelukkiger mens van wordt!

WAAROM HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om chronische stress en stress symptomen aan te pakken.

Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.

Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress gerelateerde klachten.

Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.

Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.

If there is something in your life that you want to change,
you just need to think differently and it will change

Stress- en Burn-out Behandeling voor een leven
vanuit rust, energie en balans