Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

 

CONTACT EN VERGOEDINGEN

Contact opnemen

Er zijn allerlei manieren om contact met mij op te nemen. Omdat ik hele dagen aan het coachen, behandelen of trainen ben is het soms gemakkelijk wanneer je mij een Whatsapp stuurt via mijn mobiele nummer of een e-mail bericht via het contactformulier. Dan lukt het vaak om tussendoor alvast even wat reacties te kunnen sturen. Mijn voicemail inspreken mag natuurlijk, maar is lastiger om alvast even tussendoor op te kunnen reageren. Een verzoek om een afspraak probeer ik zo mogelijk dezelfde dag nog te beantwoorden. Een vraag of een inschrijving voor een cursus in ieder geval binnen 24 uur na ontvangst van de e-mail. 

06 82296238

 

Openingstijden

Ik werk zowel overdag, in de avond en op zaterdag

Betaling

Voor een Strippenkaart, Cursus, Coachsessies, Behandelingen, Voedingsmiddelen en Supplementen stuur ik je een betaalverzoek via de Whatsapp. Dit is de meest handige betaalmethode voor beide partijen. Heb je geen Whatsapp dan is dit geen enkel probleem, dan ontvang je gewoon een rekening. Een kwitantie ontvang je in alle gevallen van mij via de e-mail. Heb je recht op vergoeding bij je zorgverzekering dan ontvang je een declaratie die je bij je verzekering in kunt dienen.  
Facturen en betaalverzoeken dienen binnen 7 dagen betaald te worden. 

Vergoedingen

Happy Healthy Academy is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Je zorgverzekeraar biedt een gedeeltelijke vergoeding wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen, van therapeuten die aangesloten zijn bij het BATC. Deze vergoeding valt buiten het “eigen risico”. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over de hoogte van het bedrag, dat voor jou vergoed wordt.

Vergoeding via je werkgever

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding, wanneer je een Individueel Coachtraject, ‘Stop met Piekeren’ traject of een stress release consult volgt. Je werkgever is er namelijk zeer bij gebaat, dat jij rust, energie en balans terugkrijgt. In de meeste gevallen zal een werkgever openstaan voor gedeeltelijke of volledige vergoeding van het traject. Voor werkgevers gelden anderen tarieven. Deze tarieven staan bij de verschillende diensten vermeld. 

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak  maken, gebruik dan onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om je vraag te beantwoorden of een afspraak met je te maken.

12 + 10 =

Happy Health Academy

Bruningweg 23
6827 BM Arnhem

KvK: 70172846
BTW nummer: 168628144B01
AGB Zorgverlenerscode: 90104745
AGB Praktijkcode: 90064042

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding

Share This