Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

 

CONTACT EN VERGOEDINGEN

Telefonisch spreekuur

Voor overleg of voor het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen tijdens het telefonisch spreekuur van maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 13.00 uur. Buiten deze tijden zijn wij bezig met consulten of trainingen en kunnen wij de telefoon niet opnemen. Wanneer je een voicemail of een Whatsapp achterlaat met je gegevens en een verzoek om teruggebeld te worden, dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op. Je kunt ons ook een vraag stellen of een verzoek doen voor het maken van een afspraak via het contactformulier op deze pagina.

06 82296238

 

Openingstijden

De praktijk is geopend van dinsdag t/m zaterdag  van  9.00 uur tot 17.30 uur en woensdag t/m vrijdag van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Betaling

Wij zullen je vragen om consulten, voedingsmiddelen en supplementen direct na afname contant of per pin te betalen. Wanneer een gedeelte van het consult door je zorgverzekering wordt vergoed ontvang je van ons een kwitantie via de e-mail, die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen.
Voor een strippenkaart voor de modules uit het Happy Health Programma ontvang je een factuur. De factuur dient binnen 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn.

Vergoedingen

Happy Healthy Academy is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC en biedt de mogelijkheid tot gedeeltelijke vergoeding via de zorgverzekeraar, wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen. Deze vergoeding valt buiten het “eigen risico”. Voor meer informatie over vergoedingen klik hier. Neem contact op met jou zorgverzekeraar voor meer informatie over de hoogte van het bedrag wat voor jou vergoed wordt.

Vergoeding via je werkgever

Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden voor vergoeding, wanneer je een Individueel Coachtraject, Stress Management Traject of een Module uit het Happy Healthy Mom Programma wilt gaan volgen.  Je werkgever is er namelijk zeer bij gebaat, dat jij rust, energie en balans terugkrijgt en zal in de meeste van de gevallen openstaan voor gedeeltelijke of volledige vergoeding van het traject.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag voor ons of wil je een afspraak met ons maken, laat ons dit dan weten via onderstaand contactformulier. Wij nemen nog dezelfde dag contact met je op om de afspraak in te plannen en vragen proberen wij binnen 24 uur te beantwoorden.

15 + 7 =

We gebruiken deze gegevens alleen om je vraag te beantwoorden (privacy beleid)

Happy Health Academy

Bruningweg 23
6827 BM Arnhem

KvK: 70172846
BTW nummer: 168628144B01
AGB Zorgverlenerscode: 90104745
AGB Praktijkcode: 90064042

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding

Share This