Control your stress before your stress controls you!

 

CONTACT EN VERGOEDINGEN

Contact opnemen

Er zijn allerlei manieren om contact met mij op te nemen. Omdat ik hele dagen aan het coachen, behandelen of trainen ben is het soms gemakkelijk wanneer je mij een Whatsapp stuurt via mijn mobiele nummer of een e-mail bericht via het contactformulier. Dan lukt het vaak om tussendoor alvast een reactie te kunnen sturen. Mijn voicemail inspreken mag natuurlijk ook, maar is lastiger om alvast even tussendoor op te kunnen reageren. Een verzoek om een afspraak probeer ik zo mogelijk dezelfde dag nog te beantwoorden. 

06 82296238

Openingstijden

Ik werk van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Betaling

Voor een coachgesprek of een behandeling stuur ik een betaalverzoek via de Whatsapp. Heb je geen Whatsapp dan is dit geen enkel probleem, dan ontvang je gewoon een rekening. Een kwitantie ontvang je in alle gevallen van mij via de e-mail. Heb je recht op vergoeding bij je zorgverzekering dan ontvang je een declaratie, die je bij je verzekering in kunt dienen. Facturen en betaalverzoeken dienen binnen 7 dagen betaald te worden.

Vergoeding via de zorgverzekeraar

Happy Health Academy is aangesloten bij de beroepsvereniging BATC. Je zorgverzekeraar biedt een gedeeltelijke vergoeding wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen, stress counseling of kinesiologie behandelingen.
Deze vergoeding valt buiten het “eigen risico”. Neem contact op met jouw zorgverzekeraar voor meer informatie over de hoogte van het bedrag, dat voor jou vergoed wordt.

Via je werkgever

Vaak reserveert een werkgever een opleidingsbudget per medewerker. In het algemeen zijn de kosten van een cursus vele malen hoger dan die van een Coach Traject. Bovendien wordt een Coach Traject als veel effectiever ervaren. Het coachtraject kun je op jouw manier invullen met Mindfulness Training, Loopbaan begeleiding of Stress Counseling. Informeer bij je werkgever, leidinggevende of personeelszaken wat de mogelijkheden voor jou hierin zijn. 

Voor werkgevers gelden andere tarieven, dan voor particulieren. Deze tarieven staan bij de verschillende diensten vermeld.

Via je werkgever

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid om de kosten van een Mindfulness traject, Stress Counseling of een Loopbaan Traject te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.  Bijvoorbeeld in het kader van een burnout of preventie en voorkoming van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts of de Arbodienst.

Vergoeding via PGB

Mensen met een persoonsgebonden budget kunnen deze kosten via het PGB vergoed krijgen. Voor meer informatie en de voorwaarden voor een PGB kun je terecht op de site van de belangenvereniging. (www.pgb.nl).

Via de belasting

Wanneer je als particulier de kosten voor coaching zelf betaalt dan kun je deze kosten, inclusief de BTW, als scholingskosten aftrekken. Het doel van het traject moet dan gericht zijn op verandering van positie of op het op peil houden of verbeteren van kennis en vaardigheden, die je nodig hebt voor het verwerven of behouden van inkomen uit arbeid. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de belastingdienst. De kosten voor coaching zijn voor zelfstandige ondernemers aftrekbaar voor de belasting als bedrijfskosten.

Via het UWV

Als je een uitkering ontvangt dan kun je bij de uitkeringsinstantie (UWV) informeren naar de beschikbare financiële middelen ten behoeve van je herstel en re-integratie. Je kunt met je UWV een Individuele Re-integratie Overeenkomst sluiten. Daarmee stelt het UWV een budget aan je beschikbaar waarmee je je coach traject geheel of gedeeltelijk kunt betalen. Kijk voor meer informatie op de site van het UWV of neemt contact met het UWV op.

klachtenprocedure

Wanneer je niet tevreden bent over jouw behandeling laat mij dit dan zo spoedig mogelijk weten via mail of telefoon. Ik neem elke klacht serieus en kom hier uiterlijk binnen een week bij je op terug. Samen kijken we wat er nodig is om de situatie waar mogelijk op te lossen of een passende, alternatieve oplossing te zoeken. Wanneer je hierna nog niet tevreden bent dan kun je een formele klacht indienen. Klik hier voor de website waar je een formele klacht kunt melden. 

Neem contact op

Heb je een vraag of wil je een afspraak  maken? Gebruik dan onderstaand contactformulier. Ik neem dan binnen 24 uur contact met je op om je vraag te beantwoorden of een afspraak met je te maken.

4 + 15 =

Happy Health Academy

Bruningweg 23
6827 BM Arnhem

KvK: 70172846
BTW nummer: NL001917792B28
AGB Zorgverlenerscode: 90104745
AGB Praktijkcode: 90064042

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding