Cupping Massage Therapie

voor herstel van klachten
Gratis informatiegesprek

Cupping Massage Therapie

voor herstel van klachten
Gratis informatiegesprek

Cupping Massage ter behandeling en
voorkoming van lichamelijke- hormonale klachten en spijsverteringsproblemen.
Klachten zoals: rug- schouder- nekklachten, zenuwpijn, maag- of darmklachten, buikpijn, vermoeidheid, stress, hoofdpijn, enzovoorts.

Cupping Massage Therapie ter behandeling en voorkoming van lichamelijke klachten

Je houdt dagelijks tientallen ballen in de lucht. Het in de lucht houden van deze ballen geeft stress en stress gaat zich vastzetten in je lichaam Wanneer je de spanning in je lichaam niet ontlaadt, door het wegnemen van de stress oorzaken enerzijds en voldoende ontspanning anderzijds, gaat stress zich vastzetten in je lijf. Spanning in je lijf, in combinatie met een verkeerde houding achter je bureau, computer of telefoon, gaat op termijn ook lichamelijke klachten geven. Cupping zorgt ervoor dat de doorbloeding in je lichaam enorm wordt gestimuleerd en gifstoffen uit je bindweefsel worden losgemaakt om je lichaam te kunnen verlaten. Cupping Therapie Massage zet het zelfherstellend vermogen van je lichaam weer aan om van klachten te kunnen herstellen. Cupping therapie kun je reactief inzetten wanneer je al klachten hebt, maar beter is nog om regelmatig preventief je lichaam te laten Cuppen. Met een Cupping Therapie Massage ondersteun je je lichaam om je op lange termijn gezond te houden.

Cupping Massage Behandeling inzetten bij hormonale klachten

Ons milieu vervuild in rap tempo. Dagelijks krijgen we een overschot aan gifstoffen binnen via onze voeding, ons water, de lucht en datgene wat we op onze huid smeren. Slechte leef- en eetgewoonten zorgen hier bovenop nog eens voor dat onze lever deze gifstoffen niet meer dagelijks verwerken kan. Gifstoffen die niet verwerkt kunnen worden, worden opgeslagen in je lichaam. In je vetcellen, je bindweefsel, je hersenen, gewrichten, spieren, enzovoorts. Een te veel aan gifstoffen in ons lichaam maakt ons op de lange termijn ziek. Bovendien kunnen gifstoffen zich gedragen als hormoonachtige stoffen en onze hormoonhuishouding compleet in de war schoppen. Dit kan zorgen voor overmatige hormonale klachten tijdens menstruatie en overgang. Cupping helpt het lichaam om gifstoffen kwijt te raken.

Cupping Massage Therapie inzetten bij spijsverteringsklachten

Slaat stress bij jou ook direct op je darmen? Stress, slechte eet- of leefgewoonten kunnen je spijsvertering enorm in de war gooien. Dit kan leiden tot maagpijn, zure oprispingen, obstipatie, diarree, misselijkheid, enzovoorts. Cupping Massage van de buik zorgt voor een verbeterde doorbloeding van de spijsverteringsorganen en afvoer van gifstoffen uit je lichaam. In combinatie met voedingsadviezen op maat, zal je spijsvertering verbeteren en je klachten hierdoor afnemen of helemaal verdwijnen.

Cupping Behandeling

Behandeling van 30 minuten €39,-

Je kunt kiezen uit de volgende behandelingen

1) Nek, Schouders en Rug
2) Nek, Schouders en Buik
3) Buik, Bovenbenen en Kuiten
4) Een andere combinatie in overleg

Uiteraard kun je ook kiezen voor een massage van het hele lichaam.
Je kunt een Cupping Massage natuurlijk ook inzetten als algehele ontspanningsmassage.

Behandeling van 60 minuten €70,-

Werkwijze

De behandelingen zijn absoluut niet pijnlijk, maar wel voelbaar effectief. Na 3-5 behandelingen moet resultaat merkbaar zijn, anders is het niet voor jou. In de meeste gevallen wordt verlichting van pijn of klachten al na 1 tot 2 behandelingen merkbaar.  

De behandelingen zijn inclusief gebruik van etherische olie, thee of koffie en een flesje water om mee naar huis te nemen.

Na de behandeling is het raadzaam om 24 uur geen alcohol en koffie te drinken, te douchen en heel veel water te drinken, 

Vergoeding Cupping Massage Therapie Behandeling(en) bij Happy Health Academy

Wanneer je verzekerd bent voor Natuurgeneeskundige- of Kinesiologie behandelingen van therapeuten, die aangesloten zijn bij het BATC, dan kun je een gedeelte van mijn behandeling(en) vergoed krijgen. Voor meer informatie over de hoogte van de vergoeding verwijs ik je naar je zorgverzekeraar. 

Situaties waarbij Cupping Massage Therapie niet ingezet mag worden

Cupping mag niet altijd ingezet worden. Cupping Massage Therapie zet het lichaam aan om te herstellen van klachten. Hiervoor moet wel voldoende energie in je lichaam aanwezig zijn, zodat deze aangeroepen kan worden. Cupping zorgt voor een verbeterde doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Wanneer er redenen zijn waarom je lichaam hier niet goed mee om kan gaan is Cupping niet mogelijk. Tenzij van tevoren een (schriftelijke) verklaring van de huisarts of assistente van de huisarts wordt meegegeven. Lees hier in welke situaties Cupping Massage Therapie, zo mogelijk, niet uitgevoerd kan worden.

Maak hier je afspraak of stel je vraag