fbpx

Details & prijzen cursus ‘leren omgaan met emoties’

Cursus 'leren omgaan met je emoties' is exclusief voor vrouwen

Aan de cursus kunnen maximaal 8 vrouwen deelnemen. Ik houd de groepen bewust klein omdat ik het belangrijk vind om een ‘veilige omgeving’ te creëren. Een omgeving waarin je jezelf durft te zijn met je leuke en minder leuke kanten. Ook heb Ik ervoor gekozen om de cursus exclusief te maken voor vrouwen. Dit om ook die ‘veilige omgeving’ te kunnen garanderen. Met een man in het gezelschap ontstaat er een andere dynamiek en dit kan een belemmering vormen voor zowel de man als de vrouw om zichzelf te durven zijn binnen.  Mannen zijn uiteraard wel degelijk van harte welkom in mijn Academy en kunnen zich ten alle tijden aanmelden voor individuele consulten over welk onderwerp dan ook.   

Duur & frequentie cursus 'leren omgaan met emoties'

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1.5 uur. De lessen vinden 1 maal in de één tot drie weken plaats. I.v.m. de voorjaarsvakanties zit er 3 weken tussen de lessen. Meer tijd betekent meer situaties waarin je geconfronteerd kunt worden met ’emotionele triggers’. Deze ‘triggers’ zijn zeer welkom als materiaal om datgene wat je geleerd hebt tijdens de lessen te kunnen oefenen.   

Inhoud lessen, lesmateriaal & huiswerksuggesties

Voor de les of in de les zelf krijg je een korte samenvatting van datgene wat we in de les behandelen, zodat je dit thuis nog rustig kunt nalezen. Iedere les zullen we een klein stukje theorie behandelen, een mooie voel-oefening doen, om te laten ervaren wat goed voelen je oplevert. Ook zullen we in de lessen stilstaan bij de verschillende emoties om deze te leren herkennen bij je zelf, te begrijpen en te doorvoelen, zodat “oude pijn” losgelaten kan worden. Desgewenst mogen ervaringen die in de les opgedaan zijn gedeeld worden met de groep, maar dat hoeft niet. Na iedere les wordt een huiswerksuggestie meegegeven. Deze mag je thuis maken of oefenen, maar is niet verplicht of nodig om te lessen te kunnen volgen. 

Tarief cursus 'leren omgaan met emoties'

Ga niet om je angsten heen, de enige weg is er dwars doorheen

Inschrijven of stel je vraag

11 + 6 =