Details & Prijzen cursus ‘Stop met Piekeren’

Duur & Frequentie cursus 'Stop met Piekeren'

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1.5 uur en vinden 1 maal in de 1 tot 2 weken plaats. Na iedere les krijg je een huiswerksuggestie mee waarmee je datgene wat je in de les geleerd hebt kunt oefenen. Ik noem het een huiswerksuggestie, omdat de opdrachten(en) vrijblijvend zijn en je ze niet hoeft te maken om aan een volgende les mee te kunnen doen. Alles mag en hoeft dus niet.

Individueel- of groepstraject

Individueel traject Stop met Piekeren

Wanneer je toch liever een 1 op 1 traject wilt volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een individueel traject beslaat 8 sessies van 60 minuten met een frequentie van 1 maal in de 3 a 4 weken.
Wanneer je niet in de buurt van Arnhem woont dan is het uiteraard ook mogelijk om het traject op afstand te doen. De sessies vinden dan plaats door middel van videoconferencing.

Groepstraject Stop met Piekeren

De groepstrajecten bestaan uit groepen van maximaal 8 dames. Een kleine groep is essentieel om een veilige omgeving te kunnen waarborgen, waarin je vertrouwt voelt en kunt groeien. Mijn ervaring is dat je in een groep nog meer inzichten kunt verkrijgen, doordat je met situaties van anderen wordt geconfronteerd, waar jij weer van kunt leren. Een situatie van een ander heeft namelijk altijd weer een bepaalde link met jouw leven. De groepssessies duren 2.5 uur per sessie, wat de mogelijkheid geeft om oefeningen met elkaar te doen en zo de geleerde stof alvast te oefenen in de veilige omgeving. Onderling delen binnen de groep van persoonlijke situaties schept een prachtige verbinding onderling. Je leert jezelf en de ander in de groep te horen en te zien, wat jou helpt tot het aangaan van waardevolle relaties met gelijkgestemden in jouw privéleven en verbeteren van de relaties die er al zijn. De groepstrajecten bestaan uit 8 sessies van 2.5 uur en vinden 1 maal in de 3 tot 4 weken plaats.

Tarieven

Vergoeding via de zorgverzekeraar

Wanneer je kiest voor het individuele traject bestaat er een mogelijkheid dat je gedeeltelijke vergoeding krijgt van je zorgverzekeraar. Je zorgverzekeraar vergoed een gedeelte van het consult wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen van therapeuten die aangesloten zijn bij het BATC. Meer informatie hierover kun je verkrijgen bij je zorgverzekeraar. 

Vergoeding via de werkgever

Er bestaat ook de mogelijkheid om het traject via je werkgever te laten vergoeden wanneer je recht hebt op een scholingsbudget. Wanneer het traject vergoed wordt door de werkgever zijn de kosten voor een individueel traject € 895,=

Share This