fbpx

Details & Prijzen cursus ‘Stop met Piekeren’

ALGEMEEN      INHOUD        DETAILS & PRIJZEN        DATA & INSCHRIJVEN 

    

Duur & Frequentie cursus 'Stop met Piekeren'

De cursus bestaat uit 8 lessen van 1.5 uur. De lessen vinden 1 maal in de één tot drie weken plaats. I.v.m. de voorjaarsvakanties zit er 3 weken tussen de lessen. Meer tijd betekent meer situaties waarmee je kunt oefenen. Na iedere les krijg je een huiswerksuggestie mee, waarmee je datgene wat je in de les geleerd hebt kunt oefenen. Ik noem het een huiswerksuggestie, omdat de opdrachten(en) vrijblijvend zijn en je ze niet hoeft te maken om aan een volgende les mee te kunnen doen. Alles mag en hoeft dus niet.

Als ik ‘s nachts pieker bedenk ik waar ik wel graag van wakker wil liggen

Loesje

Cursus of Individueel traject 'Stop met Piekeren'

Cursus 'Stop met Piekeren'

De cursus bestaat uit groepen van maximaal 8 dames. Een kleine groep is essentieel om een veilige omgeving te kunnen waarborgen, waarin je je vertrouwt voelt en kunt groeien. Mijn ervaring is dat je in een groep nog meer inzichten kunt verkrijgen, doordat je met situaties van anderen wordt geconfronteerd, waar jij weer van kunt leren. Een situatie van een ander heeft namelijk altijd weer een bepaalde link met jouw leven. De lessen duren 1.5 uur, wat de mogelijkheid geeft om oefeningen met elkaar te doen en zo de geleerde stof alvast te oefenen in de veilige omgeving. Datgene wat je in de groep geoefend hebt kun je ook gemakkelijker weer toepassen in je privéleven of op je werk.  

Individueel traject Stop met Piekeren

Wanneer je toch liever een 1 op 1 traject wilt volgen dan is dit uiteraard ook mogelijk. Een individueel traject beslaat 8 sessies van 60 minuten met een frequentie van 1 maal in de 3 a 4 weken. In een individueel traject zullen we dieper in gaan op persoonlijke situaties, die zich gedurende het traject voordoen en waarmee geoefend kan worden.
Wanneer je niet in de buurt van Arnhem woont dan is het uiteraard ook mogelijk om het traject op afstand te doen. De sessies vinden dan plaats door middel van videoconferencing.
Wil je meer informatie over een 1 op 1 traject, vraag dan hier jouw gratis kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. 

Tarieven cursus en individueel traject

Als jij durft volgt de toekomst….

Ben jij klaar met je gepieker en klaar voor 'Rust in je Hoofd'?

Schrijf je dan in voor 15 februari om gebruik te kunnen maken van de vroegboekkorting. 

Het wordt weer een prachtig cursusseizoen. 

Inschrijven of stel je vraag

3 + 15 =

ALGEMEEN      INHOUD        DETAILS & PRIJZEN        DATA & INSCHRIJVEN