Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

DISCLAIMER

Uitsluiting aansprakelijkheid.

De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Happy Health Academy kan geen aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze website, of het zonder deskundig advies wijzigen, stoppen of aanpassen van de bij jou ingezette behandeling door een arts.
De geboden informatie kan niet worden beschouwd als vervanging van een consult en is slechts een bron van algemene informatie. Raadpleeg bij lichamelijke klachten altijd eerst een (huis)arts.
Happy Health Academy, praktijk voor Natuurgeneeskunde, Coaching en Training  heeft geen medische bevoegdheid. Wij stellen daarom geen diagnoses. Wij geven geen advies over medicatie of genezingsprocessen en wij laten ons niet uit over diagnoses en adviezen van artsen. De natuurgeneeskundige behandelingen van Happy Health Academy zijn complementair aan het reguliere medische circuit bedoeld en niet ter vervanging hiervan. In voorkomende gevallen zal Happy Health Academy je terugverwijzen naar je arts.
Indien je, om welke reden dan ook, medicijnen wilt afbouwen dan kan en mag dit alleen in samenspraak met  je (huis)arts gebeuren.