Leer jezelf beter kennen met de Enneagram Balanskleurentest

Herkenbaar?

$

Dat je iedere keer weer in dezelfde patronen in je leven terecht lijkt te komen?

$

Dat je niet snapt waarom je met de ene persoon heel goed kunt opschieten en aan het gedrag van een ander mateloos kunt irriteren.

$

Dat jouw partner en jij van een heel andere planeet lijken te komen. 

$

Dat je niet begrijpt waarom sommige mensen niet lijken te snappen wat voor jou zo vanzelfsprekend is 

$

Dat je, wanneer het moeilijk wordt in een gesprek of situatie, altijd op een bepaalde manier reageert, door te vechten, vluchten of te bevriezen. En het je niet lukt om dit patroon te doorbreken.

$

Dat je geneigd bent in te vullen wat een ander denkt en dit achteraf vaak helemaal niet zo blijkt te zijn.

Eneagram - persoonstypen - Same Same but Different

Als mens zijn we op heel veel vlakken gelijk, maar we denken heel verschillend. In de praktijk ben je echter geneigd om te denken dat jouw denkwereld gelijk is aan de denkwereld van een ander. Het tegendeel is echter waar. Datgene wat je invult bij een ander blijkt vaak heel anders te zijn, dan dat je denkt. Dit geeft  onnodige onrust en onzekerheid, wat helemaal niet nodig zou hoeven zijn. Wanneer we elkaar iets beter zouden begrijpen, dan zou er heel veel meer liefde en verdraagzaamheid in de wereld zijn. Dan zouden er minder relaties stranden en zouden we meer rust in ons hoofd ervaren.

Rapport en Gesprek over Enneagram Balanskleurentest

In het Gesprek over de uitslag van jouw Enneagram Balanskleurentest ga ik met jou dieper in op jou: 

 • Levensvisie
 • Overtuigingen
 • Belangrijke waarden
 • Zelfbeeld
 • Primaire drijfveren
 • Angst(en)

 • Leiderschapstijl
 • Kernkwaliteiten
 • Positieve eigenschappen
 • Minder positieve eigenschappen
 • Verdedigingsmechanisme
 • Je rol onder druk
 • Je rol op zijn best

Albert Einstein:

“The definition of insanity is doing the same thingsover and over again and expecting different results”

Wil jij:

$

Wil jij leren begrijpen hoe je de wereld om je heen kunt veranderen door je eigen gedachten en je eigen gedrag te veranderen,  met als doel Rust in je hoofd, Energie in je lijf en Balans in je leven te verkrijgen?

$

Wil jij leren begrijpen wat jij doet wanneer het even moeilijk wordt, zodat je dit kunt gaan doorbreken en het je niet langer remt in je persoonlijke ontwikkeling en datgene wat je wilt bereiken?

$

Wil jij de gebruiksaanwijzing van jezelf, partner, collega’s of andere mensen om je heen beter leren begrijpen, zodat je er je voordeel mee kunt doen in plaats van je er aan te storen?

$

Wil jij de taal van anderen leren spreken, zodat je de communicatie tussen jou en de ander effectiever kunt laten verlopen en zo gemakkelijker kunt bereiken wat je voor ogen hebt?

Dan is jouw investering
in tijd en geld:

Enneagram
Balanskleurentest + gesprek


€ 80,-

60 minuten Gesprek
De test krijg je toegestuurd en maak je vooraf thuis

Hierna volgt een gesprek over de uitslag van jouw test, die je van tevoren doorgelezen hebt

Praktische Handvatten voor jouw persoonlijke ontwikkeling, die je direct kunt gaan toepassen in je Privéleven, je Relatie of je Werk

DOE DE TEST MET JE PARTNER, VRIENDINNEN OF COLLEGA’S

Wanneer je de test doet met je partner geeft dit een mooi inzicht in jullie verschillen en wat jullie nodig hebben om weer dichter tot elkaar te komen.

Het is zeer zinvol om de Enneagram Balanskleurentest in te zetten in het bedrijfsleven. Enerzijds om  om inzicht te verkrijgen, binnen een afdeling, of alle gewenste disciplines vertegenwoordigd zijn en anderzijds  om collega’s dichter bij elkaar te brengen en een betere samenwerking te bewerkstelligen.

De Enneagram Balanskleurentest is leuk om met een aantal vrienden of binnen een familie te doen. Het levert mooie inzichten en een gezellige avond op.

Vergoeding vanuit de aanvullende verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent kun je een gedeelte van mijn consulten vergoed krijgen. Jouw verzekering moet dan natuurgeneeskundige consulten of kinesiologie behandelingen vergoeden van therapeuten die aangsloten zijn bij het BATC. Voor meer informatie kun je contact hierover opnemen met je zorgverzekeraar. Of klik hier voor meer informatie over vergoedingen. Mocht je verzekering mijn consulten niet vergoeden, dan is dit consult nog steeds de moeite meer dan waard als investering in jezelf. 

“Investeren in jezelf is het grootste cadeau, dat je jezelf kunt geven