fbpx

ALGEMEEN      WERKWIJZE & TARIEVEN     ERVARINGEN     DIËTEN      

“Vanaf het eerste moment dat Jorine me uitlegde en liet zien hoe ze werkt was ik ‘verkocht’..

Ik was al een eind op weg in mijn zoektocht naar meer balans, zowel fysiek als emotioneel, maar ik was nog steeds niet tevreden. Ik baalde van mijn ‘moodswings’, het slechte slapen, gebrek aan energie en  vergeetachtigheid. Maar hoe hóór je nou wat je lichaam wel nodig heeft? Via Social Deal zag ik een aanbieding van Happy Health Academy voor een vitaliteitscheck.

Wat bijzonder dat iemand jouw lijf kan horen en laten spreken. Wat een openbaring dat alle antwoorden in mijn lijf liggen opgeslagen en het exact aan kan geven waar disbalansen zijn, waar gevoeligheden zitten en met welke supplementen en voedingsstoffen ik de beste resultaten kan behalen. Na 3 sessies was ik al zo ver gekomen dat ik mijn jarenlange getob met Candida in de klauw heb. Er was nog één ‘dingetje’ waar ik van baalde en dat was winderigheid. Ondanks dat ik rekening hield met voedingstoffen waar ik gevoelig voor ben, leek dat niets op te lossen. Jorine ging verder op zoek en kwam erachter dat ik ‘stress op de stof calcium’ had. Tja, stress was mede de reden dat het de afgelopen twee jaar niet zo goed met me ging en calcium zit overal in, dus dat was niet zo gek.

Jorine balanceerde de Calcium, waarna ik 25 uur lang niets mocht eten, drinken of aanraken met Calcium erin. Wat ben ik daar ziek van geweest. Ik heb na die 25 uur zonder calcium bijna 18 uur slaap nodig gehad om van de hoofdpijn en misselijkheid af te komen. Dat is nog eens ontgiften! Maar hierna voelde ik mij super goed en bovenal ben ik van mijn winderigheid af. En nu ga ik het zelf verder oppakken, met alle tips en tricks die ik heb geleerd. Al denk ik dat ik af en toe nog wel voor een ‘apk’ terug ga!

Dank je wel Jorine, ik ben een groot fan van jou en je werkwijze geworden”.

Saskia

Na 3 behandelingen en 7 weken later

Ik wens het ieder kind met allergieën toe om zo geholpen te worden zoals Jorine gedaan heeft bij Joep

Onze zoon Joep had heel veel last van eczeem rondom zijn mond, handjes, knieholtes en onderarmen. Op deze plekken smeren we hormoonzalf en vette zalf, maar dit werkt onvoldoende. Hij krapte zichzelf helemaal kapot en we wisten het op een gegeven moment niet meer. Dit was het moment dat wij van iemand over Jorine haar werkwijze hoorde. Wanneer we bij Jorine in de praktijk komen is Joep 14 maanden oud. 

Jorine testte op Joep, met mij als tussenpersoon, alle voeding en producten waar hij dagelijks mee in aanraking komt. Joep bleek intolerant te zijn voor heel veel (voedings)stoffen. Maar wat Jorine ook constateerde was een onbalans in Joep zijn darmslijmvlies en darmflora. Het advies wat volgde was  supplementen om het darmslijmvlies en de darmflora te herstellen en het vermijden van stoffen waar hij gevoelig voor was. De wijze waarop Jorine met Joep omging en de professionaliteit waarop ze ons begeleidde waardeerde ik enorm. 

De eerste weken verergerden de huidklachten van Joep. Zijn lichaam leek te moeten wennen aan al het nieuwe. Dit was moeilijk voor ons. Jorine onderhield echter nauw contact en geen vraag was te veel. Gelukkig kwam er na ruim twee weken een ommekeer, de huid van Joep werd rustiger en hij had minder last van jeuk.

We hielden ons aan het dieet, maar hebben een product, waar hij gevoelig voor was, toch een keer gegeven. Daarna werd de huid rondom zijn mond weer vurig rood. Hierna hielden we ons braaf aan het dieet, waardoor Joep zijn huid steeds rustiger werd. In de tussentijd zijn wij nog twee keer bij Jorine geweest en heeft zij iedere keer opnieuw de intoleranties getest en dit werden er steeds minder. Heel erg blij waren we met het feit dat zij constateerde dat hij gewoon ei zou mogen eten. Wij hadden hem nog nooit ei durven geven, omdat onze dochter, toen ze klein was, een zeer heftige reactie op ei had gehad. Ontzettend lastig natuurlijk, want ei zit overal in. Jorine gaf ons wel het advies om het geven van ei nog wel even met de kinderarts te overleggen. Wat bleek, Joep kon tegen ei en hij vond het heerlijk! Het geven van ei hadden wij dankzij Jorine zelf nooit aangedurfd.  

Na 3 behandelingen en 7 weken later zit Joep heel goed in zijn vel! Zijn huid is heel mooi rustig en we kunnen iedere keer weer meer voedingsmiddelen toevoegen aan zijn dieet.  

We zijn Jorine heel dankbaar voor alles wat ze gedaan heeft. 

ALGEMEEN      WERKWIJZE & TARIEVEN     ERVARINGEN     DIËTEN