Word een expert in online begeleiden met het Future Fit Traject van Talent First B.V.

Wil jij jezelf coach of trainer ontwikkelen tot een expert in online begeleiden?  Dankzij de Future Fit subsidie krijg je nu de kans om dit helemaal gratis te doen. 

De Future Fit Subsidie biedt jou een upgrade naar een digitale mindset. Een Teams of Zoom 3.0.

Je leert collega’s online en op afstand te coachen, begeleiden of trainen met inzet van allerhande handige, online tools die hierin vanuit het programma worden aangedragen en beschikbaar zijn.  

Na het volgen van het traject ken jij alle beschikbare middelen, platforms, content en software en beheers je datgene wat voor jou interessant en relevant is.

 

Future Fit Learning Happy Health Academy

Binnen het programma doorloop je verschillende waardevolle modules en heb je toegang tot een online omgeving boordevol filmpjes over tools en vaardigheden die je kunt gaan uitproberen. 

Ook voorziet het programma in 4 uur persoonlijke coaching om jouw persoonlijke doel in online begeleiden te behalen. Plus 5 uur begeleiding bij het gebruik van de tools, het bespreken van opdrachten en de online leeromgeving.

Het traject t.w.v. 1.500,- wordt vanuit het ministerie van SZW gesubsidieerd. Dit programma mag jij als coach of trainer GRATIS volgen. Aankomende week heb jij de mogelijkheid om jouw plek hiervoor te garanderen.

Om zeker te zijn van een plek kun jij je alvast voorinschrijven. Dit doe je door je gegevens achter te laten.  Je krijgt dan aanvullende informatie over het programma en de datum waarop de portal opengaat en jij jouw plek kunt garanderen. 

Na het volgen van dit programma ben jij een expert in online begeleiden. Uiteraard krijg je na deelname een certificaat voor aanvulling van je CV. 

 

Schrijf je alvast in voor het Future Fit Learning Programma

Maak hier je keuze

14 + 5 =