Afvallen zonder dieet, met een leefstijlcoach en gewichtsconsulent

Heb jij overgewicht door stress of een negatief zelfbeeld? Eet jij uit verveling of wanneer je niet lekker in je vel zit? Dan help ik jou als leefstijlcoach en gewichtsconsultent weer naar een blijvend, gezond gewicht, maar dan zonder dieet! Hoe ik dat doe? Ik help om je (gewichts)hormonen in balans te brengen en je stofwisseling te optimaliseren. Ik leer je alles over gezonde, lekkere voeding en leuke, effectieve manieren van bewegen. Maar Bovenal help ik jou  naar een positief zelfbeeld, het ontwikkelen van een gezonde relatie met eten en het verminderen van stress in je leven, zodat deze factoren niet langer voor jouw overgewicht kunnen zorgen!

Heb jij al van alles geprobeerd om gewicht te verliezen?

Herken jij jezelf hierin:

I

Ervaar je (veel) stress in je leven?

I

Heb je al vele afval pogingen gedaan?

I

Word je iedere keer weer zwaarder dan ervoor?

I

Troost of beloon jij jezelf met eten, wanneer je niet lekker in je vel zit?

I

Heb je een slechte stoelgang?

I

Vind je het niet meer fijn om in de spiegel te kijken?

I

Heb jij een BMI tussen de 25 en 30?

I

Heb jij een stok achter de deur nodig?

De dieetindustrie is de enige winstgevende industrie met
een mislukkingspercentage van 98%

Diëten is niet jouw weg om gewicht te verliezen

De dieetindustrie springt in op je vurige wens om kilo’s te verliezen. In het begin verlies je vaak snel kilo’s, maar op een gegeven moment stopt het. Op dit punt moet je nog harder werken om meer gewicht te verliezen door nog minder te gaan eten of nog harder te sporten. Je stofwisseling gaat omlaag, waardoor je niet verder afvalt en zelfs last kunt krijgen van obstipatie. Je krijgt steeds meer trek in allerlei zoete of zoute voedingsmiddelen en af en toe wordt je zelfs overvallen door onbedwingbare eetbuien. Wanneer je weer gewoon gaat eten schieten de kilo’s er letterlijk weer aan en lijk je iedere keer zelfs op een hoger gewicht uit te komen, dan voor je met diëten begon. Een gezond gewicht lijkt ineens weer mijlenver weg.

De keerzijde van alle pogingen om af te vallen en jezelf onder controle te houden, hoe goed bedoeld ook, zouden dus niet alleen je overwicht kunnen verergeren, maar zelfs de oorzaak van jouw overgewicht kunnen zijn. Als gewichtsconsulent en leefstijl coach help ik jou om de oorzaken van jouw overgewicht weg te nemen, zodat je lichaam je overwicht niet langer hoeft vast te houden. 

Ik ben jouw gewichtsconsulent wanneer je bereid bent om:

I

Je weegschaal de deur uit te gooien

I

De oorzaak van je overgewicht op te lossen

I

Te stoppen met geld uit te geven aan vet bevriezen of andere onzin technieken

I

Een gezonde relatie met eten te ontwikkelen

I

100% voor mijn aanpak te gaan

I

Elke dag 15 - 30 min te oefenen met datgene wat je hebt geleerd

I

Het afvallen de tijd te geven, die het nodig heeft, zodat de kilo's eraf kunnen blijven

ben jij er klaar voor om op een gezonde manier gewicht te verliezen?

Het vergt discipline om al vanaf je jeugd bezig te zijn met je zelfbeeld en je gewicht….

Wil jij eindelijk ook:

$

Het eeuwige gejojo achter je laten en nooit meer geld hoeven te besteden aan misleidende dieten of afslankprogramma’s?

$

Lachend in de spiegel kunen kijken en tevreden kunnen zijn met wat je daar ziet?

$

Vrij kunnen zijn van vervelende confrontaties of geroddel over je gewicht?

$

Rust in je hoofd kunnen ervaren, doordat je niet langer negatieve gedachten hebt over je lichaam en je gewicht?

$

Lekker kunnen zwemmen bij warm weer, zonder je nog langer voor je lichaam te schamen?

$

Zelfverzekerd kunnen zijn om wie je bent en weer deel kunnen nemen aan allerlei sociale activiteiten, waar je je eerder voor afzonderde?

$

Je kleren kunnen kopen waar iedereen ze koopt?

$

Om kunnen gaan met (negatieve) emoties op een andere manier dan ze weg te eten

Laat mij jou dan helpen!

Als ervaringsdeskundige, gewichtsconsulent en leefstijlcoach
weet ik wat er écht nodig is om een blijvend, gezond gewicht te behalen.

Jorine Kuiper

Gewichtsconsultent, Leefstijlcoach en Ervaringsdekundige

Als tiener heb ik zelf zowel Anorexia als Boulimia gehad. Ik weet als geen ander hoe het is om dagelijks met je gewicht en met eten bezig te zijn. Inmiddels heb ik al meer dan 20 jaar een gezonde relatie met eten. Ik eet gezond maar overdrijf niet en blijf al 20 jaar keurig op gewicht, zonder enige moeite.  Als ervaringsdeskundige gaat het mij aan het hart hoeveel mensen er misleid worden met diëten en afval methoden, om snel vet te kunnen verliezen. Juist omdat ik weet hoe groot de wens van deze mensen is om zich weer lekker in hun vel te kunnen voelen. Daarom voel ik het als mijn roeping en mijn taak om jou te helpen naar een blijvend en gezond gewicht, maar dan zonder dieet. Hoe dan? Door de oorzaken van jouw overgewicht aan te pakken.

Belangrijk: ik laat alleen mensen toe aan mijn programma die écht gemotiveerd zijn om een blijvend gezond gewicht te behalen. Ben je dat niet écht? Dan is mijn programma niet voor jou!

Echter, wanneer je er genoeg van hebt om in sprookjes van dieten, afslankpillen, trilapparaten, eetlustremmers, warmtecabines, vetverbranders, enzovoorts te geloven, dan is het nu tijd voor een nieuwe leefswijze zonder dieet!

Ja, dat is wat ik wil!
Dan is dit wat we gaan doen

 

In het Healthy Weight Programma gaan we:

Jouw stofwisseling versnellen

De snelheid van je stofwisseling is heel bepalend voor de hoeveelheid calorieën die je dagelijks verbrand. Heel belangrijk dus dat deze zo optimaal mogelijk werkt, wanneer je wilt afvallen en niet ineens stil valt tijdens het afval proces. Ik ga jou helpen om je verbranding flink op te stoken en aan de praat te houden tijdens het afvallen. 

Jouw (gewichts) hormonen in balans brengen

Er zijn allerlei hormonen betrokken bij gewichtscontrole. Wanneer hormonen uit balans zijn kan het lastig zijn om een natuur gewicht te bereiken en te behouden. Deze hormonen gaan we in eerste instantie door goede voeding weer in balans brengen. Wanneer ik echter het vermoeden heb dat het nodig is om deze te balanceren, omdat ze niet afdoende werken, dan gebruik ik hiervoor technieken uit de Kinesiologie om te testen welke hormonen uit balans zijn en balanceer ik ze.

Jouw bloedsuikerspiegel in balans brengen

Een van de belangrijkste factoren voor je lichaam om een gezond gewicht te kunnen bereiken is het verkrijgen van een stabiele bloedsuikerspiegel. Te veel snelle koolhydraten en suikers zorgen voor een te veel aan suiker in het bloed. Het lichaam moet dan te veel van het hormoon insuline aanmaken om de suiker op te nemen. Een te veel aan insuline in je lichaam de hele dag zorgt ervoor dat je lichaam geen vet verbrand maar juist opslaat. Het zorgt ervoor dat je continu trek hebt in ongezonde voeding en het zorgt ervoor dat je niet verzadigd bent. Een stabiele bloedsuikerspiegel is belangrijk om blijvend gewicht te verliezen. Hier leer je alles over in het programma. Niet moeilijk maar wel belangrijk.

Jouw leren wat je beter wel en niet kunt eten

De deskundigen buitelen continu over elkaar heen met uiteenlopende meningen, over datgene wat nu wel en niet gezond voor je is. Het is niet moeilijk, maar je moet het wel net even weten. Als Gewichtsconsultent en Voedingsdeskundige leer ik jou wat je ECHT moet weten over voeding om een gezond gewicht te kunnen behalen en te behouden. Mijn advies naar jou is een advies dat bij jou past, praktisch toepasbaar voor je is en dat lekker is, want anders ga je het niet volhouden.

Jouw zelfbeeld vergroten

Wanneer je eigenwaarde of zelfvertrouwen niet groot is ben je geneigd om jezelf veel naar beneden te halen. Wanneer je negatieve gedachten over jezelf hebt en veel vrouwen hebben die, dan doet dit iets met je eigenwaarde en zelfvertrouwen. Wanneer je niet lekker in je vel zit zorgt dit er bij veel vrouwen voor dat ze niet goed voor zichzelf zorgen in de breedste zin van het woord. Wanneer jouw eigenaarde en zelfvertrouwen groeit, groeit hiermee ook jouw behoefte om gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen. Ook leer je je eigen koers te varen, zodat het minder belangrijk wordt wat anderen van jou vinden. Je gaat het belangrijke vinden om jezelf goed te voeden, omdat je hebt geleerd hoe dankbaar je lichaam je hiervoor is en hoe goed je je hiervan gaat voelen.

Leren hoe om te gaan met verveling of negatieve gevoelens

Je gaat leren om emoties als angst, woede, verdriet schaamte en jaloezie niet meer weg te eten maar aan te gaan. Wanneer je normaal gesproken de neiging zou hebben om ze weg te eten, ga je leren hoe je ze toe kunt laten zonder dat dit ongemakkelijk of beangstigend voor je is. Dit lijkt spannend maar het tegendeel is waar. Je zult je afvragen waarom je dit niet veel eerder hebt geleerd, omdat het heel veel rust in je hoofd en in je lijf gaat brengen en gaat helpen om niet meer naar ongezond eten te grijpen wanneer je wordt overvallen door een ongemakkelijk gevoel.

Lekker en effectief leren bewegen

Wanneer je meer wilt verbranden dan dat je binnenkrijgt is het belangrijk om te gaan bewegen. Je gaat leren hoe je het beste kunt bewegen, zodat bewegen effectief wordt om gewicht te kunnen verliezen. We gaan samen op zoek naar beweging die bij je past en die je leuk vindt. Want ook hier geldt wanneer je het niet leuk vindt dan ga je het niet volhouden.

Leren wat er nodig is om een gezond gewicht te behouden

Als mens zijn we geneigd om onszelf continu te saboteren en het eten van ongezonde voeding goed te praten. De korte termijn beloning lijkt steeds belangrijker dan het grotere doel wat je wilt behalen. In het programma rekenen we af met deze patronen. Je gaat allerlei tools en handvatten leren om deze patronen te doorbreken om te kunnen blijven gaan voor een blijvend gezond gewicht. 

Ja, dat is wat ik wil!
Dan is dit jouw investering

 

GRATIS CONSULT

€ 0,-

30 minuten

1-op 1 kennismaking

Beoordeling of het Afvallen zonder dieet programma geschikt is voor jou

100% vrijblijvend

VOEDINGSADVIES

€ 80,-

60 minuten

Consult op basis van een concrete vraag rondom  voeding, gewicht, of leefstijl (bijvoorbeeld vegetarisch of vegan)

GEZOND GEWICHT TRAJECT

480,-

Committent van 4 maanden aan het programma.
Hierna evalueren we het resultaat en beslis je of je doorgaat

2x in de maand een F2F consult van 45 minuten, waarin je waardevolle kennis opdoet en waarin we de oorzaak van je overgewicht behandelen.

Tussendoor praktische opdrachten en filmpjes voor het verkrijgen van zelfinzicht

Toegang tot de besloten Community, waarin handige tips worden gedeeld.

Vergoeding via je aanvullende verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor Natuurgeneeskundige consulten of Kinesiologie Behandelingen van therapeuten die aangesloten zijn bij de beroepsvereniging BATC, dan kun je een gedeelte van de consulten van je verzekeraar vergoed krijgen. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen met je zorgverzekeraar. Of klik hier voor meer informatie over vergoedingen. Ben je hier niet voor verzekert dan zou deze investering in jezelf voor iedereen mogelijk moeten zijn, zeker wanneer dit jou een blijvend gezond gewicht oplevert!

Gewichtsconsultent met kennis op het gebied van leefstijl en voeding