GRATIS Gewichtsconsult

Wat goed van je dat je overweegt om hulp in te schakelen.

Wanneer je een gratis gewichtsconsult aanvraagd ga ik ervan uit dat je niet langer gelooft in de sprookjes van dieten, vetverbranders, vet bevriezen, of andere middelen waarvan wordt verkondigd dat ze jou van je overgewicht zullen afhelpen.

Ik ga er ook vanuit dat je zeer gemotiveerd bent om in 2020  voor de allerlaaste keer een effort te doen om een blijvend gezond gewicht te behalen. 

Kun je deze twee stellingen volmondig met een JA beantwoorden? Vraag dan jouw gratis gewichtsconsult aan. Twijfel je nog? Dan ben ik niet jouw gewichtsconsulent. Ik ga namelijk voor een 100% resultaat. Ik geef in mijn programma het beste van mijzelf en verwacht dit ook van mijn cliënten. Daarom laat ik alleen mensen toe die écht gemotiveerd zijn om een blijvend gezond gewicht te behalen. 

Wanneer je je gegevens hieronder invult neem ik binnen 24 uur contact met je op om een afspraak in te plannen voor jouw gratis gewichtsconsult van 30 minuten. In dit consult word je gewogen en gaan we in gesprek over de oorzaak of oorzaken van jouw overgewicht. Aan het einde van dit gesprek hoor jij van mij of mijn programma geschikt is voor jou en beslis jij of jij door mij begeleidt wilt worden.

Ik zie er naar uit je te ontmoeten!

Warme groet Jorine Kuiper

Vul hier je gegevens in voor jouw gratis gewichtsconsult

3 + 11 =