gratis 4- daagse anoniem coachen van 11 Mei t/m 14 mei

Je bent op de juiste pagina beland wanneer er dingen in je leven spelen die even niet zo lekker gaan en zwaar voor je voelen. Dit kan zijn op het gebied van je werk, je relatie, de opvoeding van je kinderen, de relatie met je familie of bijvoorbeeld je zelfbeeld? De reden dat je eerder nog geen hulp van een coach ingeroepen hebt is omdat je:

I

dat spannend vindt en geen idee hebt wat je kunt verwachten

I

het moeilijk vinden om hulp te vragen

I

Van jezelf vindt dat je hét zelf moet kunnen oplossen

I

het lastig vindt om je kwetsbaar op te stellen

I

je schaamt voor de situatie

I

bang bent wat anderen ervan zouden vinden wanneer je naar een coach gaat

I

anders...

En daar hebben wij – Anita Bouma en Jorine Kuiper – wat op gevonden. Namelijk om jou kennis te laten maken met datgene wat coaching voor jou kan doen, op een laagdrempelige manier. Je hoeft hierbij geen persoonlijk contact met ons te hebben en dat kan voor veel mensen, weten wij uit ervaring, een verademing zijn.

Wat gaan we doen in de coaching 4-daagse

Van 11 mei t/m 14 mei gaan we vier dagen lang coachvragen beantwoorden aan de hand van hulpvragen die anoniem aan ons kunnen worden toegestuurd.  Je hulpvraag stuur je in via een online formulier, die wij je toesturen na inschrijving van de anoniem coaching 4-daagse. Het antwoord op je hulpvraag krijg je van ons via een videoboodschap. Uiteraard behandelen wij je coachvraag in de videoboodschap volledig anoniem. Alle videoboodschappen plaatsen wij in onze facebookgroep, zodat je ook kunt profiteren van de coachvragen die door anderen worden ingestuurd en hiervan kunt leren.

Praktische handvatten

Je hart luchten bij een vriend of een vriendin of familie helpt je meestal niet verder. Zij hebben hun eigen angsten, cultuur, karaktereigenschappen en persoonlijke agenda van waaruit zij hun advies geven. Een luisterend oor kan natuurlijk heel fijn zijn, maar geeft meestal niet een gewenst inzicht of resultaat. Een professioneel coach daarentegen heeft geen oordeel en geen mening over jou of jouw situatie. Een coach respecteert datgene wat jij wilt, kunt en gaat doen. Een coach leert je de vaardigheden om je in je kracht te zetten en datgene te bereiken wat jij wilt. Tijdens de 4-daagse krijg je van ons praktische handvatten waar jij mee verder kunt!

Inhoud anoniem coaching 4-daagse

Juist in deze roerige tijd, waarin niets zeker is, willen wij – Anita Bouma en Jorine Kuiper ons steentje bijdragen. Daarom organiseren wij een gratis coaching 4-daagse waarin jij praktische handvatten ontvangt voor de situatie waar jij dit op dit moment mee worstelt. Zo hopen wij een bijdrage te kunnen leveren om jouw leven weer snel lichter te maken, met minder stress en meer hapiness!

Wat krijg je van ons als je je inschrijft

  • Wanneer je je inschrijft krijg je van ons een link naar het online formulier, waarin je je coachvraag kunt invullen.
  • Je kunt je coachvraag (max 1 p.p.) insturen t/m uiterlijk 7 mei a.s. Tenminste wanneer je wilt dat je vraag in behandeling wordt genomen. Anders kun je alsnog meedoen en leren van de filmpjes van coachvragen van anderen.
  • Van 11 mei t/m 14 mei gaan we de videoboodschappen iedere dag posten in onze Facebook groep. Zo leer je ook van de hulpvragen van anderen.
  • Aan het einde van de 4 daagse selecteren wij de 2 mooiste coachvragen en die 2 personen krijgen van ons een voucher. Met deze voucher mag je op elk gewenst moment onze hulp inroepen met een vraag, die wij dan voor je zullen behandelen.

Voor wie is de coaching vierdaagse bedoeld?

Iedereen kan en mag meedoen. Iedereen die een vraag heeft waar hij of zij praktische handvatten bij zou kunnen gebruiken. Loopt het bijvoorbeeld niet zo lekker in je leven op het gebied van je werk, familie, opvoeding van de kinderen, relatie met je partner, of het gemis van een partner, vrienden, zelfbeeld, gewicht, enzovoorts stel ons de vraag. Op deze vraag komen wij bij jou terug aan de hand van een videobooschap. Het is wel handig wanneer je Facebook hebt, aangezien wij de video’s in onze Facebookgroep posten.

Gun een ander ook een lichter leven

Wanneer je ook een ander meer rust en praktische handvatten toewenst voor situaties die niet zo lekker lopen in het leven van de ander, stuur deze e-mail dan door of deel dit bericht. Zo kunnen anderen ook profiteren van deze gratis coaching. De ander zal je hier dankbaar voor zijn.

Wij hopen je leven met deze challenge een stukje lichter voor je te kunnen maken!

Veel liefs Anita Bouma en Jorine Kuiper

Anita Bouma is eigenaar van Gewoon weer Leven. Anita komt oorspronkelijk uit de verpleging en heeft na haar eigen persoonlijke ervaring met kanker haar bedrijf gewoon weer leven opgericht. Anita coacht met heel veel liefde mensen die de diagnose kanker hebben gehad en na hun behandelingen hun leven weer op willen pakken, maar merken dat ze als persoon veranderd zijn. Anita helpt deze mensen zichzelf te herontdekken en stappen te nemen naar het leven dat nu het beste bij hun past. Anita heeft veel ervaringen in het coachen met paarden en systeemopstellingen. Anita maakt onderdeel uit van het team van Happy Health Academy voor het organiseren van Happy Healthy Me Events. Anita was direct enthousiast toen Jorine haar vroeg voor de gratis challenge om en is heel blij bij te kunnen dragen in een tijd waarin alles onzeker is en rust en vertrouwen welkom zijn.

Jorine is eigenaar van Happy Health Academy. Centrum van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer het even niet meer loopt in je leven zoals je zou willen en je stress of angst(en) ervaart, dan helpt Jorine je weer naar een rust, energie en balans. Oftewel A Happy Way of Life. Mensen komen bij Happy Health Academy voor life- en vitaliteit vragen, stress en burn-out, overgewicht, lichamelijke klachten, ongecontroleerde emoties en verslavingen. Kortom alle klachten als gevolg van stress of het niet lekker in je vel zitten.

Jorine verzorgt ook Mindfulness trainingen, events en trajecten voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doet zij in samenwerking met een aantal andere mensen die haar heel dierbaar zijn en stuk voor stuk iets heel moois aan te vullen hebben.