Meditatie 7-daagse: verbinden met jezelf

7 meditatieoefeningen voor innerlijke rust en vertrouwen

In de huidige omstandigheden en maatregelen om de mutatie van het Corona virus te stoppen kunnen we allemaal wel wat rust en vertrouwen gebruiken.

Wanneer er veel onrust om je heen en in jezelf is laat je dan niet verleiden door ertegen te gaan vechten, ervoor weg te lopen of het gevoel te verdoven, maar verbind je weer met jezelf. Deze gratis meditatie 7-daagse leert je weer te verbinden met jezelf. Iedere dag ontvang je van ons een meditatieoefening die je weer zal brengen naar innerlijke rust, balans en vertrouwen.

Wil je ook meer innerlijke rust en vertrouwen ervaren? Schrijf je hier direct in voor de meditatie 7-daagse. Je ontvangt dan van 1 april t/m 7 april iedere dag een e-mail van ons met een mindfulness – meditatieoefening. Ken je mensen om je heen die je deze rust ook gunt deel dan deze pagina zodat zij zich ook gratis kunnen inschrijven.

Chaos gaat vooraf aan innerlijke rust

Het jaar 2020 lijkt een jaar te worden waarin grote veranderingen op stapel staan. Een jaar waarin de wereld op zijn grondvesten schut en er een hoop gebeurt en nog gebeuren gaat. De wereld zal eerst opgeschut moeten worden voordat er ook daadwerkelijk iets veranderen kan. Ook ons leven zal eerst opgeschut moeten worden voordat we zelf veranderen kunnen. En dat is helemaal ok! Hoe groter de chaos hoe dichterbij ook de doorbraak zal zijn. De doorbraak naar een leven waarin het altijd beter zal zijn dan ervoor.

Verbinden met jezelf en jezelf geven wat je op dit moment nodig hebt.

Wanneer je terugkijkt op je leven dan zul je periodes herkennen waarin het onrustig was. Vanwege een burn-out, een ziekte, een ongeluk, een scheiding of wat dan ook. Wanneer je hier achteraf op terugkijkt zul je misschien wel kunnen herkennen en erkennen dat die periodes ergens goed voor zijn geweest. Dat ze je iets hebben gebracht. Dat je erdoor gegroeid bent.

Zo is het ook met wat er nu allemaal in de wereld gebeurt. We zien opstanden tegen regeringen in Zuid-Amerika, maatregelen tegen klimaatverandering door CO2 uitstoot en het Corona virus wat de wereld op dit moment in zijn greep lijkt te houden.

En hoe mooi is het wanneer je – juist wanneer het even een chaos lijkt en je het even niet meer weet, kunt vertrouwen op jezelf. Je jezelf datgene kunt geven wat je op dat moment nodig hebt om door de onstuimige periode heen te komen.

Inhoud van de meditatie 7-daagse

Juist in deze roerige tijd, waarin niets zeker is, willen wij – Anita Bouma en Jorine Kuiper ons steentje bijdragen. Daarom organiseren wij een gratis meditatie 7-daagse met korte meditatieoefeningen om je weer te leren verbinden met jezelf. Deze meditatieoefeningen zullen jou helpen om je niet meer mee te laten meeslepen door de chaos of emotie van de dag, maar te kunnen zijn met wat er is en te kunnen vertrouwen dat alles goedkomt.

Wat krijg je van ons als je je inschrijft

  • Van 1 april t/m 7 april ontvang je van ons iedere dag een inspirerende e-mail met elk een korte meditatieoefening.
    De meditatieoefeningen gaan over vertrouwen, spanning loslaten, ok zijn met wat er is, meegaan met de stroom en verbinden met jezelf.
  • Bovendien krijg je toegang tot de besloten Facebook Groep Happy Healthy Me waar je je inzichten en ervaring van de 7-daagse kunt delen. Een prachtige groep waarin iedereen helemaal zichzelf kan zijn en waar prachtige berichten worden gedeeld om elke dag meer jezelf te leren zijn.

Voor wie is de meditatie 7-daagse bedoeld?

De meditatie 7-daagse is voor iedereen. Of je nou graag wilt starten met mediteren, je vaker wilt mediteren of het gewoon heerlijk vindt om een week lang iedere dag een momentje voor jezelf te plannen. Doe je ook mee?

Gun een ander ook meer innerlijke rust en vertrouwen

Wanneer je ook een ander meer innerlijke rust en vertrouwen gunt en wat voor een ander wil betekenen, stuur deze e-mail dan door of deel het bericht op Facebook. Zo kunnen anderen ook profiteren van deze gratis meditatie 7-daagse. Wij danken je alvast voor het delen. 

Wij hopen je met deze challenge meer rust en vertrouwen te kunnen geven.

Veel liefs Anita Bouma en Jorine Kuiper

Anita Bouma is eigenaar van Gewoon weer Leven. Anita komt oorspronkelijk uit de verpleging en heeft na haar eigen persoonlijke ervaring met kanker haar bedrijf gewoon weer leven opgericht. Anita coacht met heel veel liefde mensen die de diagnose kanker hebben gehad en na hun behandelingen hun leven weer op willen pakken, maar merken dat ze als persoon veranderd zijn. Anita helpt deze mensen zichzelf te herontdekken en stappen te nemen naar het leven dat nu het beste bij hun past. Anita heeft veel ervaringen in het coachen met paarden en systeemopstellingen. Anita maakt onderdeel uit van het team van Happy Health Academy voor het organiseren van Happy Healthy Me Events. Anita was direct enthousiast toen Jorine haar vroeg voor de gratis challenge om en is heel blij bij te kunnen dragen in een tijd waarin alles onzeker is en rust en vertrouwen welkom zijn.

Jorine is eigenaar van Happy Health Academy. Centrum van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Wanneer het even niet meer loopt in je leven zoals je zou willen in je leven en je stress of angst(en) ervaart, dan helpt Jorine je weer naar een rust, energie en balans. Oftewel A Happy Way of Life. Mensen komen bij Happy Health Academy voor life- en vitaliteit vragen, stress en burn-out, overgewicht, lichamelijke klachten, ongecontroleerde emoties en verslavingen. Kortom alle klachten als gevolg van stress of het niet lekker in je vel zitten. 

Jorine verzorgt ook Mindfulness trainingen, events en trajecten voor persoonlijke ontwikkeling. Dit doet zij in samenwerking met een aantal andere mensen die haar heel dierbaar zijn en stuk voor stuk iets heel moois aan te vullen hebben.