Happy Health News

Op deze pagina vind je alle Happy Health News die ik verstuurd heb in het jaar 2020. Het Happy Health News bevat altijd een blog over een persoonlijke situatie waar ik op reflecteer, een situatie van een cliënt waar ik over schrijf of een mindfulness of meditatieoefening. Met mijn verhalen en oefeningen hoop ik je te raken in jouw eigen persoonlijke proces en uit te nodigen om iedere keer weer een klein stapje extra te kunnen maken om meer jezelf te zijn. Meer je essentie te kunnen leven. Ook leer ik je situaties op een andere manier waar te kunnen gaan nemen, zodat je er geen of veel minder last van ervaart. Zo verdwijnt stress en angst uit je leven en kom je zowel geestelijk als lichamelijk weer lekker in je vel te zitten.

Je kunt al mijn verhalen hier nalezen en jezelf abonneren op toekomstige uitgaven van het Happy Health News. Zo ben je er zeker van dat 1 maal in de 2 weken, op zondag, een editie ontvangt. Wel is het handig om na inschrijving mijn e-mailadres even aan je adresboek toe te voegen, om te voorkomen dat mijn
e-mails in je spamfolder belanden.

Wil je vanaf nu niets meer hoeven missen? Schrijf je dan nu in!

Zo haal jij je goede voornemens wel!

Het is weer een nieuw jaar. Met deze oefening ga jij ervoor zorgen dat je jouw goede voornemens wel haalt. Prachtig om alleen, met je partner of je hele gezin te doen. Lees verder…

Zelfliefde creëren + Mantra

Laat je gevoel niet afhangen van wat de ander wel of niet doet, maar bepaal zelf wat je wilt denken en voelen. Je hebt ‘je geliefd voelen’ namelijk helemaal zelf in de hand! Inclusief mooie liefdesmantra. Lees verder….

Welke eigenschappen zitten in jouw blinde vlek?

Het herkennen, erkennen en accepteren van je blinde vlekken is een voorwaarde om jezelf helemaal te leren accepteren zoals je bent en wie wil dat nou niet? Ontdek jouw blinde vlekken. Lees verder….

Jezelf op een gezonde manier voeden + ademhalingsoefening

Leer jezelf op een gezonde manier voeden en helen van binnenuit. Breng emoties en gedachten weer tot rust en voorkom dat je dingen doet waar je later spijt van krijgt. Lees verder….

De aarde heeft een burn-out

De aarde is het zat hoe wij haar behandelen en heeft tijd nodig om te herstellen. In de hersteltijd gebeuren prachtige dingen. Laten wij de  veranderingen vasthouden, zodat de aarde nog lang kan voortbestaan….  Lees verder….

Hoe voorkom je dat je steeds maar weer gaat kwijlen?

Iemand zegt of vraagt iets aan je en zonder erbij na te denken zeg je weer “ja”, terwijl je er helemaal geen tijd voor hebt. Waarom doe je dit toch steeds en hoe kom je van dit gedrag af? Lees verder….

Deze 9 factoren gaan jou helpen naar fysieke en mentale heling

Je lichaam is briljant en super intelligent en zal er altijd alles aan doen om jou weer beter te maken, mits je hier zelf ook in gelooft en je lichaam niet tegenwerkt. Leer je lichaam te helen + kijktip. Lees verder….