Mindfulness blogs en oefeningen….

Mindfulness is…

Mindfulness is bewustwording van datgene wat er is, in het hier en nu, zonder oordeel en zonder dat je er direct iets aan hoeft te veranderen. Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode, die helpt om stress te verminderen, zelfvertrouwen te vergroten, meer plezier in je leven te ervaren, beter te kunnen slapen en een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen te ontwikkelen.

Mindfulness oefeningen

Mindfulness helpt jou jezelf uit het hamsterrad te bevrijden en terug te komen in het hier en nu. Mindfulness helpt je te onthaasten, bewust te worden en te ont-dekken waar het in het leven voor jou echt om gaat.

Met mijn blogs heb ik als doel jou te helpen om bewuster te leren leven en werken. Ze helpen je om je geest te trainen om op een andere manier met uitdagingen en stress om te gaan, zodat je er voortaan minder last van hebt.  

Bevrijd jezelf uit het hamsterrad

Laat een reactie achter

De Mindfulness oefeningen op deze pagina heb ik met zorg voor jou geschreven. Ik heb geprobeerd de blogs zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom deel ik ook regelmatig mijn eigen ervaringen en wat ik hier zelf van geleerd heb. Ik zou het heel erg leuk vinden als je wilt laten weten of je jezelf herkent in mijn blogs en hoe de Mindfulness oefeningen jou helpen om bewuster te leren leven en werken. Na elke blog heb je de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Je mag mij ook je persoonlijk ervaring sturen via e-mail info@happyhealthacademy.nl Alvast bedankt voor je reactie!
Liefs Jorine

Omarm je emoties om je beter te voelen

Soms kan het leven uitdagend zijn of kan datgene wat iemand anders zegt of doet je heel erg uit balans brengen. Omarm je emoties zodat ze je niet meer zo uit balans brengen en je er geen stress meer van hoeft te ervaren. Lees verder….

Uitstelgedrag overwinnen

Herken je dat? Dat je iedere keer weer dingen uit blijft stellen in je leven, die je eigenlijk graag zou willen doen? Met deze Mindfulness oefening leer je in 3 stappen je uitstelgedrag overwinnen. Lees verder….

leren onthaasten

Heb je ook wel eens het gevoel dat je in een hamsterrad rond rent en nog amper leeft in het hier en nu? Met deze oefening leer je in 3 stappen hoe je kunt onthaasten en weer kunt gaan genieten van de dingen die er echt toe doen. Lees verder….

zelfsabotage doorbreken

Herken je dat? Dat je eerst heel enthousiast kunt zijn over iets wat je jezelf voorneemt te doen en de babbelbox in je hoofd, na een aantal dagen, hardnekkig probeert je plan te saboteren? Zo leer je in 4 stappen jouw sabotagegedrag doorbreken. Lees verder….

Bewust geen nieuws volgen

Goed nieuws verkoopt niet. Daarom is het nieuws in de krant of het journaal altijd slecht nieuws. Het nieuws zorgt voor de ontwikkeling van angst en onrust. Ervaar wat het je oplevert wanneer je eens een tijdje geen nieuws zou volgen. Lees verder…