Happy Health News

Op deze pagina vind je alle Happy Health News die verstuurd zijn in het jaar 2020. Het Happy Health News wordt minimaal eenmaal in de 2 weken en maximaal eenmaal per week verstuurd aan inmiddels meer dan 1.000 volgers. In het Happy Health News staan persoonlijke anekdotes of interessante oefeningen, die leiden tot meer rust, energie en balans. Heb je zelf een leuk idee voor een volgende uitgave laat mij dit dan weten via info@happyhealthacademy.nl  Warme groet Jorine

Zo haal jij je goede voornemens wel!

Het is weer een nieuw jaar. Met deze oefening ga jij ervoor zorgen dat je jouw goede voornemens wel haalt. Prachtig om alleen, met je partner of je hele gezin te doen. Lees verder…

Zelfliefde creëren + Mantra

Laat je gevoel niet afhangen van wat de ander wel of niet doet, maar bepaal zelf wat je wilt denken en voelen. Je hebt ‘je geliefd voelen’ namelijk helemaal zelf in de hand! Inclusief mooie liefdesmantra. Lees verder….

Welke eigenschappen zitten in jouw blinde vlek?

Het herkennen, erkennen en accepteren van je blinde vlekken is een voorwaarde om jezelf helemaal te leren accepteren zoals je bent en wie wil dat nou niet? Ontdek jouw blinde vlekken. Lees verder….

Jezelf op een gezonde manier voeden + ademhalingsoefening

Leer jezelf op een gezonde manier voeden en helen van binnenuit. Breng emoties en gedachten weer tot rust en voorkom dat je dingen doet waar je later spijt van krijgt. Lees verder….

De aarde heeft een burn-out

De aarde is het zat hoe wij haar behandelen en heeft tijd nodig om te herstellen. In de hersteltijd gebeuren prachtige dingen. Laten wij de  veranderingen vasthouden, zodat de aarde nog lang kan voortbestaan….  Lees verder….

Verlang je ook naar meer rust, energie en balans?

Schrijf je dan hier in voor het Happy Health News