Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

HAPPY HEALTH PROGRAMMA

Happy Health Modules

Wij hebben 3 modules ontwikkeld waarin wij jou leren hoe je weer een gezond, ontspannen en gelukkig mens wordt en vooral ook blijft.

MINDFUL

Hoe zou het voor je zijn wanneer je weer rust in je hoofd kunt ervaren en de controle over alles en iedereen leert loslaten, zodat er tijd en ruimte ontstaat om weer te kunnen genieten van alle dingen die voor jou belangrijk zijn in je leven? z

HEALTHY

Hoe zou het voor je zijn om blijvend af te vallen zonder dieet, zonder calorieën te hoeven tellen, zonder dagelijks op de weegschaal te hoeven staan en zonder honger te lijden en tegelijkertijd je algehele gezondheid te verbeteren?zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

HAPPY

Hoe zou het voor je zijn om los te breken van oude overtuigingen en gedragspatronen, zodat niets je meer in de weg staat om de dingen in je leven te doen die jij graag zou willen verwezenlijken?

Duur van de coach modules

Iedere module bestaat uit acht individuele coach sessies van 60 minuten. Wanneer je al eerder een coach traject hebt doorlopen of al behoorlijk aan zelfreflectie hebt gedaan kan het zijn dat je maar vijf coach sessies nodig hebt. de praktijk leert echter dat de meeste vrouwen acht sessies nodig hebben om een veranderingsproces te doorlopen. Elke module bestaat uit vier fases: “Wie ben ik”, Wat wil ik”, Wat kan ik” en “Hoe dat ik het”. De inhoud van de vier fases is op maat gesneden voor de verschillende modules, evenals de opdrachten, die tussen de coach sessies thuis worden gemaakt.

Tarieven en voorwaarden

Je kunt te alle tijden losse consulten bij ons aanschaffen. Het is echter voordeliger om een strippenkaart van 5 of van 8 coachsessies aan te schaffen. Je loopt hierbij geen enkel financieel risico.

Z

Wanneer je een strippenkaart van 8 coach sessies aanschaft dan betaal je er maar 7, oftewel bij aanschaf van een strippenkaart van 8 sessies en betaling vooraf, krijg je 1 hele sessie van 60 minuten van ons cadeau.

Z

Wanneer je minder dan acht coach sessies nodig hebt, kun je de overige sessies gewoon inwisselen voor andere consulten, als bijvoorbeeld de BALANS Kleurentest, een Vitaliteitscan, een Voedingsadvies of een Stress Release Consult. Bijbetaling voor een BALANS Kleurentest of een Vitaliteitscan is dan niet nodig.

Z

Het is ook nog eens mogelijk om een strippenkaart samen met anderen aan te schaffen of te delen. De strippenkaart is namelijk niet persoonsgebonden. Je mag de strippenkaart inzetten voor jezelf, je familie, je vrienden, collega’s of anderzijds.

Z

De strippenkaart maakt het voor iedereen mogelijk om de begeleiding te krijgen die nodig is om Rust, Energie en Balans in het leven terug te krijgen, ook wanneer je een minder grote financiële armslag hebt.

Wij bieden het leer traject en een financiële oplossing die voor iedereen toegankelijk is.
Wat wij van jou nodig hebben is dat je jezelf VANDAAG nog op de eerste plaats gaat zetten en contact met ons opneemt voor een intake. Het is spannend, want je weet wat je vandaag hebt en je weet niet wat je morgen krijgt. Maar wij vangen je op, wij begeleiden je bij elke stap. Wij zijn door dezelfde angsten heen gegaan en weten dat het resultaat het meer dan waard is.

Tot ziens in onze Academy!

Z

Van elke sessie krijg je van ons een factuur, die je bij je zorgverzekeraar kunt indienen, wanneer je recht hebt op een gedeeltelijke vergoeding uit de aanvullende verzekering. Voor meer informatie hierover kijk dan onder “Algemeen”, bij Contact en Vergoedingen”.

Z

Binnen bepaalde modules wordt de Balanskleurentest gebruikt. Deze test kost normaal gesproken € 55,-. Wanneer je een strippenkaart hebt, dan is deze test voor de mensen die de test afnemen gratis.

Z

Je hebt 12 maanden de tijd, na aanschafdatum, om de sessies op de strippenkaart te gebruiken. Hierna vervalt de geldigheid van de strippenkaart.

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding

Share This