fbpx

Dé Life Coach voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans

Ervaar wat coaching voor jou kan betekenen tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

De Life Coach, voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans

Datgene wat je doet werkt niet

Je huidige gedachten, gevoel en gedrag leiden op dit moment niet tot het voor jou gewenste resultaat. Je piekert je een ongeluk, je voelt je moe, gestrest en niet happy en je werkt te hard of je wordt passief, omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je bent de hele dag verschrikkelijk druk zowel geestelijk als lichamelijk met van alles en nog wat. Met allemaal dingen die je verder weg brengen van het verkrijgen van Rust in je Hoofd, Energie in je Lijf en Balans in je Leven. En dat zijn wel de dingen die je graag zou willen bereiken. De verbinding met je gevoel en je hart ben je geregeld helemaal kwijt en je houdt alles angstvallig onder controle met je hoofd. Alles om te voorkomen dat je fouten maakt of bang bent voor het moment dat je het gewoon even niet meer weet.

Je weet wel wat je wél wilt

Je verlangt ernaar om die volumeknop in je hoofd, van je gedachten, zachter, of helemaal uit te kunnen zetten. Jezelf helemaal willen leren accepteren zoals je bent, zonder je nog langer druk te maken over datgene wat een ander van jou vindt. Je zou jezelf weer willen leren verbinden met je hart, in plaats van alles te willen controleren met je hoofd. Alles gewoon kunnen laten gebeuren in je leven en erop kunnen vertrouwen dat er voor alles een oplossing komt.     

Je bent goed zoals je bent, bewustwording is de key

Om te komen waar je wilt zijn hoef je niet te veranderen. Je bent al goed zoals je bent. Als Life- en Vitaliteitscoach help ik jou om je bewust te worden welke gedachten, gevoel en gedrag ervoor zorgen dat je iedere keer in dezelfde patronen in je leven terecht lijkt te komen. Wanneer je dit inziet kun je datgene los gaan laten wat niet meer functioneel voor je is om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt.

Wat voor soort coach ben ik?

Als Life- en Vitaliteitscoach, train, coach en behandel ik vrouwen met stress en stress gerelateerde klachten met uitdagingen op het gebied van werk, privéleven, relatie(s), gezondheid en gewicht. Bij mij leer je niet wat je moet veranderen om je doel te bereiken, maar wat je los mag gaan laten. Ik moedig aan, stimuleer, enthousiasmeer en zet jou terug in je kracht. Je hebt je leven namelijk al genoeg gehoord wat je beter anders zou kunnen doen. Tijdens mijn coachingsgesprekken, trainingen en behandelingen pas ik technieken toe vanuit NLP, Kinesiologie, EFT en Mindfulness. Mijn aanpak is bij iedereen anders, omdat geen mens hetzelfde is en dit maakt mijn werk ook zo verschrikkelijk leuk!

Mijn specialisaties zijn: stress, angst(en), zelfbeeld, perfectionisme, hooggevoeligheid, drang naar controle, oncontroleerbare emoties

If there is something in your life that you want to change,
you just need to think differently and it will change

Kennis die je bij de Life Coach opdoet is blijvend

Mensen die succesvol zijn in het zakenleven, in de sport, muziek of anderzijds worden altijd bijgestaan door een coach. Wij vrouwen vinden echter vaak dat wij het alleen zouden moeten kunnen. We blijven jarenlang doorlopen met uitdagingen, die feitelijk binnen enkele coachingsgesprekken opgelost kunnen worden. Is het niet gek dat we wel naar de kapper, schoonheidsspecialiste, sauna, yoga, sportschool, enzovoorts gaan, om ervoor te zorgen dat we ons lekkerder in ons vel gaan voelen, maar dat we door blijven lopen met de mentale uitdagingen in ons leven? Situaties die ons niet gelukkig maken en feitelijk alleen maar stress opleveren?

Je haar groeit iedere maand weer aan als je het niet knipt. Spieren en conditie verdwijnen wanneer je niet blijft sporten en yoga geeft slechts een tijdelijke ontspanning totdat je weer over gaat tot de orde van de dag. De kennis die je bij mij opdoet is blijvend. Ik help je binnen enkele coachingsgesprekken vrij te breken van patronen, die iedere keer maar weer terug blijven komen. Bovendien kun je datgene wat je leert bij mij op elke situatie in je leven blijven toepassen. Je wordt feitelijk je eigen Coach.

  • Loop je vast in je privéleven, je werk, je gezondheid, je relatie of in alle vier?
  • Ben je overspannen of burned-out?
  • Heb je last van angst(en), schaamte, woede of verdriet en belemmeren jouw emoties jou om te zijn wie je wilt zijn?
  • Wil je niet eindeloos je verleden oprakelen, maar concrete handvatten krijgen om te komen waar je wel wilt zijn?
  • Wil je je in gemiddeld 8 coach sessies een compleet ander mens voelen?

Vraag dan nu, ter introductie, een gratis kennismakingsgesprek met mij aan
en ervaar wat dit voor jou kan betekenen.

Dus wat wordt het voor jou deze maand?

Misschien een keer een gesprek met mij,
in plaats van een nieuw abonnement voor de sportschool,
of een nieuw kapsel bij de kapper?

In het slechtste geval wordt je er een gelukkiger mens van!

Wil je Rust in je Hoofd

Wil je Energie in je Lijf?

Wil je Balans in je Leven?

Heb je nog een vraag? Stel die dan hier.

De Life Caoch voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans