Dé Life Coach voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans

Ervaar nu, voor slechts € 19,-,
wat een coachingsgesprek met een Life Coach voor jou kan betekenen.

De Life Coach, voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans

Datgene wat je doet werkt niet

Je huidige gedachten, gevoel en gedrag leiden op dit moment niet tot het voor jou gewenste resultaat. Je piekert je een ongeluk, je voelt je moe, gestrest en niet happy en je werkt te hard of je wordt passief, omdat je niet meer weet waar je moet beginnen. Je bent de hele dag verschrikkelijk druk zowel geestelijk als lichamelijk met van alles en nog wat. Met allemaal dingen die je verder weg brengen van het verkrijgen van Rust in je Hoofd, Energie in je Lijf en Balans in je Leven. En dat zijn wel de dingen die je graag zou willen bereiken. De verbinding met je gevoel en je hart ben je geregeld helemaal kwijt en je houdt alles angstvallig onder controle met je hoofd. Alles om te voorkomen dat je fouten maakt of het even niet meer weet.

Je weet wel wat je wél wilt

Je verlangt ernaar om die volumeknop in je hoofd, van je gedachten, zachter of uit te kunnen zetten. Hoe fijn zou het zijn als je jezelf helemaal zou kunnen leren accepteren zoals je bent en je niet meer druk zou hoeven maken of je wel voldoet in de ogen van een ander. Jezelf weer te kunnen verbinden met je hart in plaats van je te laten leiden vanuit angst. En alles kunt laten komen zoals het komt, omdat je het vertrouwen hebt dat er voor alles een oplossing komt, wat het ook is.

Je bent goed zoals je bent, bewustwording is de key

Om te komen waar je wilt zijn hoef je niet te veranderen. Je bent al goed zoals je bent. Als Life Coach ga je helpen om je bewust te worden van jouw gedachten, je gevoel en je gedrag. Je gaat je bewust worden van de gedachten, het gevoel en het gedrag wat je vroeger heeft geholpen om liefde en waardering van je omgeving te krijgen, maar je nu niet meer helpt. Integendeel, het is zelfs belemmerend voor je gaan werken. Wanneer je dit inziet kun je gaan leren datgene los te laten wat niet meer functioneel voor je is. Oftewel weer toegroeien naar diegene, die je in essentie bent.

If there is something in your life that you want to change,
you just need to think differently and it will change

Kennis die je bij de Life Coach opdoet is blijvend

Mensen die succesvol zijn in het zakenleven, in de sport, muziek of anderzijds worden altijd bijgestaan door een Life coach. Wij vrouwen vinden echter vaak dat wij het alleen zouden moeten kunnen. We blijven jarenlang doorlopen met uitdagingen, die feitelijk binnen enkele coachingsgesprekken opgelost kunnen worden. Is het niet gek dat we wel naar de kapper, schoonheidsspecialiste, sauna, yoga, sportschool, enzovoorts gaan, om ervoor te zorgen dat we ons lekkerder in ons vel gaan voelen, maar dat we door blijven lopen met de mentale uitdagingen in ons leven? Situaties die ons niet gelukkig maken en feitelijk alleen maar stress opleveren?

Je haar groeit iedere maand weer aan als je het niet knipt. Spieren en conditie verdwijnen wanneer je niet blijft sporten en yoga geeft slechts een tijdelijke ontspanning totdat je weer over gaat tot de orde van de dag. De kennis die je bij de Life Coach opdoet is blijvend. Het helpt je binnen enkele coachingsgesprekken vrij te breken van patronen, die iedere keer maar weer terug blijven komen. Bovendien kun je datgene wat je leert bij de Life Coach op elke situatie in je leven blijven toepassen. Je wordt feitelijk je eigen Life Coach.

Wat wordt het voor jou deze maand?

Misschien een keer een gesprek met een Life Coach,
in plaats van een nieuw abonnement voor de sportschool,
of een nieuw kapsel bij de kapper?

In het slechtste geval wordt je er een gelukkiger mens van!

Wil je Rust in je Hoofd

Wil je Energie in je Lijf?

Wil je Balans in je Leven?

Ervaar dan nu, ter introductie, voor slechts € 19,-
wat een coachingsgesprek met een Life coach voor jou kan betekenen.

Heb je nog een vraag? Stel die dan hier.

De Mindfulness Coach voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans