fbpx

Dé Life- en Vitaliteitscoach

Gratis informatiegesprek

Dé Life Coach

Voor een leven vanuit Rust, Energie en Balans Gratis informatiegesprek

Wat is een Life- en Vitaliteitscoach

Wil je niet alleen je leefstijl een gezonde boost geven? Maar ook je mentale, emotionele en sociale happiness bevorderen? Dan is de Life-en Vitaliteitscoach de persoon die je verder kan helpen. Met name mentale factoren als emotioneel welzijn, tevredenheid en een doel hebben in je leven bepalen of je lekker in je vel zit, vitaal bent en voluit leeft. Kortom, als Life-en Vitaliteitscoach begeleid, motiveer en enthousiasmeer ik je om je beste leven ooit te gaan leven, waarin je helemaal jezelf kunt zijn en vrij en zelfverzekerd kunt voelen.  

Herken jij je hierin?

Je huidige gedachten, gevoel en gedrag leiden op dit moment niet tot het voor jou gewenste resultaat. Je piekert je een ongeluk, je voelt je moe, gestrest en niet happy. Je bent de hele dag verschrikkelijk druk met van alles en nog wat. Met allemaal dingen die je verder weg brengen van het gevoel waar je wilt zijn. Je wilt rust in je hoofd ervaren, jezelf kunnen zijn en je vrij en energiek kunnen voelen. De verbinding met je gevoel en je hart ben je geregeld helemaal kwijt en je houdt alles angstvallig onder controle met je hoofd. Alles om te voorkomen dat je fouten maakt of bang bent voor het moment dat je het gewoon even niet meer weet.

De Life-en Vitaliteitscoach brengt je waar je wel wilt zijn

Je verlangt ernaar om die volumeknop in je hoofd, van je gedachten, zachter, of helemaal uit te kunnen zetten. Jezelf helemaal willen leren accepteren zoals je bent, zonder je nog langer druk te maken over datgene wat een ander van jou vindt. Je zou jezelf weer willen leren verbinden met je hart, in plaats van alles te willen controleren met je hoofd. Alles gewoon kunnen laten gebeuren in je leven en erop kunnen vertrouwen dat er voor alles een oplossing komt.

Je bent goed zoals je bent, bewustwording is de key

Om te komen waar je wilt zijn hoef je niet te veranderen. Je bent al goed zoals je bent. Als Life- en Vitaliteitscoach help ik jou om je bewust te worden welke gedachten, gevoel en gedrag ervoor zorgen dat je iedere keer in dezelfde patronen in je leven terecht lijkt te komen. Wanneer je dit inziet kun je datgene los gaan laten wat niet meer functioneel voor je is om datgene te bereiken wat je voor ogen hebt.

If there is something in your life that you want to change,
you just need to think differently and it will change

Kennis die je bij de Coach opdoet is blijvend

Mensen die succesvol zijn in het zakenleven, in de sport, muziek of anderzijds worden altijd bijgestaan door een coach. Wij vrouwen vinden echter vaak dat wij het alleen zouden moeten kunnen. We blijven jarenlang doorlopen met uitdagingen, die feitelijk binnen enkele coachingsgesprekken opgelost kunnen worden. Is het niet gek dat we wel naar de kapper, schoonheidsspecialiste, sauna, yoga, sportschool, enzovoorts gaan, om ervoor te zorgen dat we ons lekkerder in ons vel gaan voelen, maar dat we door blijven lopen met de mentale uitdagingen in ons leven? Situaties die ons niet gelukkig maken en feitelijk alleen maar stress opleveren?

Je haar groeit iedere maand weer aan als je het niet knipt. Spieren en conditie verdwijnen wanneer je niet blijft sporten en yoga geeft slechts een tijdelijke ontspanning totdat je weer over gaat tot de orde van de dag. De kennis die je bij mij opdoet is blijvend. Ik help je binnen enkele coachingsgesprekken vrij te breken van patronen, die iedere keer maar weer terug blijven komen. Bovendien kun je datgene wat je leert bij mij op elke situatie in je leven blijven toepassen. Je wordt feitelijk je eigen Coach.

Ben je klaar voor je beste leven ooit? 

$

Loop je vast in je privéleven, werk, relatie(s) of je gezondheid?

$

Zit je niet lekker in je vel?

$

Weet je wel het gevoel dat er iets moet veranderen, maar weet je niet precies wat?

$

Weet je wel wat je wilt veranderen, maar zijn er allerlei gedachten of angst(en) die je hiervan weerhouden?

$

Ben je op zoek naar iemand die snel inzicht geeft in datgene waar de schoen bij jouw wringt?

$

Ben je niet op zoek naar ingewikkelde, dure therapieën, maar naar concrete tools en handvatten om te komen waar je wilt zijn?

$

Wil je je in gemiddeld 8 consulten weer vrij, zelfverzekerd, energiek en gemotiveerd voelen?

Vraag dan nu, ter introductie, een gratis kennismakingsgesprek met mij aan
en ervaar wat een Life-en Vitaliteitscoach voor jou kan betekenen.

Dus wat wordt het voor jou deze maand?

Misschien een keer een gesprek met mij,
in plaats van een nieuw abonnement voor de sportschool,
of een nieuw kapsel bij de kapper?

In het slechtste geval word je er een gelukkiger mens van!

Wil je Rust in je Hoofd

Wil je je Eneriek en Vrij voelen?

Wil je Jezelf kunnen zijn?

Dan is dit jouw investering:

KENNISMAKING


€ 0,-

30 minuten

1-op 1 kennismaking

Minimaal 2 waardevolle tips waar je direct mee aan de slag kunt

100% vrijblijvend

LOS COACH GESPREK


€ 85,-

60 minuten

Coach Gesprek op basis van een concrete vraag rondom Werk, Relatie(s), Priveleven of Gezondheid

Praktische Handvatten, die je direct in de praktijk kunt toepassen.

COACHING TRAJECT


€ 640,-

8 Consulten van 60 minuten

1 maal in de maand een Consult waar je alle waardevolle kennis opdoet die je nodig hebt om het leven te kunnen leiden wat jij voor ogen hebt

Leuke, Praktische opdrachten en filmpjes tussendoor om je inzichten nog verder te vergroten

Gespreide betaling mogelijk

Vergoeding Aanvullende Verzekering

Wanneer je aanvullend verzekerd bent voor natuurgeneeskundige consulten of kinesiologie behandelingen van Therapeuten, die aangesloten zijn bij het BATC, dan kun je een gedeelte vergoed krijgen van je verzekeraar. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij je verzekering. Ben je niet aanvullend verzekerd dan zijn er nog andere manieren om een gedeelte vergoed te krijgen. Voor meer informatie klik hier. Bovenal zou een investering in jezelf van slechts in maal in de maand voor iedereen mogelijk moeten zijn, zeker wanneer je hier een gelukkiger mens van wordt!

De Life- en Vitaliteitscoach voor jouw beste leven ooit!