Mindfulness is….

Mindfulness is….oefeningen helpen jou om meer bewustwording te verkrijgen in je gedachten, je gevoel en je gedrag. Bewustwording van je gedachten, je gevoel en gedrag is nodig om datgene te veranderen wat je niet meer wilt. Oftewel los te laten wat niet meer functioneel voor je is.
In mijn zoektocht naar Rust in mijn hoofd, Energie in mijn lijf en Balans in mijn leven zijn deze oefeningen ontstaan. Deze oefeningen hebben mij stuk voor stuk verder gebracht in mijn proces naar onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en de wereld om mij heen. En die liefde gun ik jou ook.
Liefs Jorine.

Ken je ook een Mindfulness oefening?
Heb jij een mooie Mindfulness oefening, die je ook aan anderen gunt? Stuur deze dan naar info@happyhealthacademy.nl zodat ik hem op deze pagina kan delen, wanneer hij voor een groter publiek geschikt is. Het zou natuurlijk heel waardevol zijn als je erbij kunt vermelden welke inzichten de oefening jou heeft gegeven.