fbpx

Mindfulness is….

Mindfulness is….bewustwording van datgene wat er is, in het hier en nu, zonder oordeel en zonder dat je er direct iets aan hoeft te veranderen. 

Mindfulness is….oefeningen zijn oefeningen die jou kunnen helpen naar bewustwording van je gedachten, je gevoel en je gedrag. Bewustwording van je gedachten, je gevoel en gedrag is de eerste stap in het proces om te kiezen voor ander gedrag of te leren los laten wat niet meer functioneel voor je is.
In mijn zoektocht naar Rust in mijn hoofd, Energie in mijn lijf en Balans in mijn leven zijn deze oefeningen ontstaan. Deze oefeningen hebben mij stuk voor stuk verder gebracht in mijn proces naar onvoorwaardelijke liefde voor mijzelf en de wereld om mij heen. En die liefde gun ik jou ook.

Liefs Jorine.

Heb je ook een Mindfulness oefening die jou persoonlijk heeft geholpen?
Heb jij een mooie Mindfulness oefening, die je ook aan anderen gunt? Stuur deze dan naar info@happyhealthacademy.nl zodat ik hem op deze pagina kan delen. Het zou natuurlijk heel waardevol zijn, wanneer  je erbij kunt vermelden welke inzichten de oefening jou persoonlijk heeft gegeven.