Ervaar de transformatie van angst en controle naar vertrouwen en loslaten 

Je probeert in jouw leven de dingen zoveel mogelijk te controleren uit angst fouten te maken of te verliezen wat je dierbaar is. Dit resulteert in het omhoog houden van een heleboel ballen, hard werken en het geregeld ervaren van een stress of een gejaagd gevoel. 

Het kan ook anders en dat ga je ervaren in deze mindfulness oefening van 35 minuten. Deze unieke mindfulness oefening laat je daadwerkelijk ervaren hoe het voelt om jouw leven te leiden en hoe je jouw leven lichter en gemakkelijker kunt maken en kunt transformeren naar vertrouwen en loslaten. 

Transformeer je leven naar loslaten en vertrouwen

Om deze transformatie te kunnen ervaren is het fijn wanneer je je gedurende 35 minuten af kunt zonderen, zonder dat je gestoord wordt. Zorg dat je twee stoelen in de ruimte beschikbaar hebt of twee plekken waar je kunt zitten. Het is belangrijk dat je van plek kunt verwisselen. Hiernaast kan het prettig zijn om de audio via oortjes direct op je oren te luisteren om jezelf gemakkelijker van de buitenwereld af te kunnen sluiten om naar binnen te keren. Een heel mooie en unieke ervaring toegewenst!