Mindfulness blogs en oefeningen….

Mindfulness is…

Mindfulness is bewustwording van datgene wat er is, in het hier en nu, zonder oordeel en zonder dat je er direct iets aan hoeft te veranderen. Mindfulness is een wetenschappelijk bewezen methode, die helpt om stress te verminderen, zelfvertrouwen te vergroten, meer plezier in je leven te ervaren, beter te kunnen slapen en een liefdevolle verbinding met jezelf en anderen te ontwikkelen.

Mindfulness oefeningen

Mindfulness helpt jou jezelf uit het hamsterrad te bevrijden en terug te komen in het hier en nu. Mindfulness helpt je te onthaasten, bewust te worden en te ont-dekken waar het in het leven voor jou echt om gaat.

Met mijn blogs heb ik als doel jou te helpen om bewuster te leren leven en werken. Ze helpen je om je geest te trainen om op een andere manier met uitdagingen en stress om te gaan, zodat je er voortaan minder last van hebt.  

Bevrijd jezelf uit het hamsterrad

Laat een reactie achter

De Mindfulness oefeningen op deze pagina heb ik met zorg voor jou geschreven. Ik heb geprobeerd de blogs zo persoonlijk mogelijk te maken. Daarom deel ik ook regelmatig mijn eigen ervaringen en wat ik hier zelf van geleerd heb. Ik zou het heel erg leuk vinden als je wilt laten weten of je jezelf herkent in mijn blogs en hoe de Mindfulness oefeningen jou helpen om bewuster te leren leven en werken. Na elke blog heb je de mogelijkheid om een reactie achter te laten. Je mag mij ook je persoonlijk ervaring sturen via e-mail info@happyhealthacademy.nl Alvast bedankt voor je reactie!
Liefs Jorine

Omarm je emoties

Met deze oefening leer jij beter om te gaan met situaties van alle dag Lees verder…

Uitstelgedrag  overwinnen

Met deze oefening leer jij hoe je meer tijd en meer kwaliteit uit je leven haalt. Lees erder..

Onthaasten

Met deze oefening leer je hoe jij je goede voornemens wel waar maakt! Lees verder...

Bewust geen nieuws kijken

Met deze oefening focus je je alleen maar op goed nieuws Lees verder…

Zelfsabotage doorbreken

Met deze oefening leer je in 4 stappen hoe je zelfsabotage kunt doorbreken.  Lees verder…