fbpx

Ik heb veel door te geven wat ik

dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Ik heb veel door te geven wat ik

dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Over Happy Health Academy

Jorine Kuiper

Ik ben Jorine Kuiper, eigenaresse van Happy Health Academy. Ik woon met mijn partner, zoon en Mechelse herder in Arnhem. Samen trekken wij er zoveel mogelijk op uit om de wijde wereld te ontdekken, op zoek naar avonturen en andere culturen.

Jarenlang heb ik als Sales Director IT oplossingen verkocht aan grote Telecom bedrijven. Een harde wereld waarin ik hard moest werken om succesvol te kunnen blijven. Een mannenwereld, waarin het voor mij niet veilig voelde om mij kwetsbaar op te stellen. Dit maakte dat ik mij steeds verder ging afsluiten voor mijn omgeving en steeds minder goed voor mijzelf ging zorgen. Ik gunde mijzelf steeds minder tijd om iedere maaltijd gezond te eten en voldoende te ontspannen. Ik raakte verslaafd aan de Red Bull, om scherp te kunnen blijven en slikte ‘s avonds slaappillen om in slaap te kunnen komen. En iedereen begrijpt dat je dat niet vol gaat houden…

Ik had twee burn-outs nodig om tot inzicht te komen dat dit niet het leven was dat ik voor mijzelf voor ogen had en ik zo niet gezond oud zou gaan worden. De burn-outs hebben ervoor gezorgd dat ik mijn baan opzegde, verschillende opleidingen volgde tot coach en therapeut en op wereldreis vertrok, met mijn gezin, naar Zuid-Amerika. Bij terugkomst startte ik de Happy Health Academy.

 

 

Happy Health Academy: 1 plek voor vrouwen met stress en stressklachten

In de tijd van mijn burn-outs ging ik naar een fysiotherapeut, een acupunctuur, een haptonoom, een coach, de huisarts, het ziekenhuis, de masseur en nog een aantal andere adressen. Naast het feit dat ik al stress had, was ik de hele dag hartstikke druk met het aflopen van al die verschillende therapeuten, die mij van mijn stress af moesten helpen. Iedere keer weer een andere plek, en weer een ander gezicht waar ik mijn verhaal aan moest vertellen.

Het herstel van mijn burn-outs had wat mij betreft veel sneller gekund, wanneer ik de hulp die ik nodig had, gewoon op 1 plek had kunnen krijgen. Een coach en therapeut in ééndie alle disciplines in huis heeft om de oorzaak van mijn stress te verhelpen en mijn stress gerelateerde klachten te behandelen.

Mijn eigen persoonlijke ervaring bleek mijn roeping. Ik volgde verschillende opleidingen tot Coach- en Therapeut en startte Happy Health Academy. De enige plek in Arnhem, waar alle benodigde kennis in huis aanwezig is om vrouwen met stress en stress gerelateerde klachten te helpen naar Rust in hun Hoofd, Energie in hun Lijf en Balans in hun Leven.

Oftewel een gelukkig en gezond leven!

 

 

Holistische aanpak van stress

Stress is geen doetje. Stress heeft een verwoestend karakter. Het zet je immuunsysteem dicht, het is een groot verbruiker van waardevolle vitaminen en mineralen, het zorgt o.a. voor voedingsintoleranties en overgewicht. Oftewel tal van lichamelijke, hormonale en mentale klachten en uiteindelijk voor de meeste chronische ziekten. Stress heeft een mentale oorzaak maar allerlei negatieve uitwerkingen op je lijf en je gedrag. Je kunt daarom niet alleen de symptomen aanpakken. Stress vraagt om een holistische aanpak, waarbij zowel de oorzaak wordt weggenomen, als de symptomen worden behandeld.

BIJ HAPPY HEALTH ACADEMY VIND JE  ALLE DISCIPLINES OM STRESS TE BESTRIJDEN ONDER 1 DAK

COACHING

Om de oorzaak van jouw stress te verhelpen, zodat je lichaam weer gaat herstellen van klachten

KINESIOLOGIE

Om de oorzaak van klachten op te sporen, die ontstaan zijn door stress. Zoals bijvoorbeeld voedingsintoleranties

Voedingsadvies

Om sneller te herstellen van stress en terug te komen op een gezond gewicht

DETOX PROGRAMMA

Om je lichaam te reinigen van stress, die zich heeft opgeslagen in je lichaam

vitaliteitsscan

Om je algehele staat van gezondheid te meten. Want meten is weten

cupping therapie

Om lichamelijke klachten te behandelen, die ontstaan zijn als gevolg van stress

WAAROM JE STRESS AANPAKKEN BIJ HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om stress en stress gerelateerde klachten aan te pakken.

Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.

Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress en stress gerelateerde klachten.

Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.

Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.

Personalia

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Therapeut Voedingsintoleranties
  en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Mindfulness
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool

 

 

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Therapeut Voedingsintoleranties
  en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Mindfulness
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool
 • https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

Certificering

Aanbevelingen

“Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden”.

“Mijn man en ik zijn Jorine heel erg dankbaar voor de geboden hulp. Haar begeleiding heeft mij door een hele heftige periode in mijn leven geholpen. Ik heb geleerd dat ik naast alle petten die ik dagelijks op heb ook gewoon Renate ben die zelf behoeften heeft, die vervuld moeten worden, om lekker in mijn vel te blijven zitten. Mijn hoofd is weer helder en opgeruimd. Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden!”

Renate van Campen

Doktersassistente Rijnstate, Eigenaar Puur en Gezond met Renate

 

WANNEER DE MANIER VERANDERT WAAROP JE DENKT WORDT EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN WEL HAALBAAR

KOM UIT JE HOOFD TERUG IN JE LIJF