Ik heb veel door te geven wat ik

dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Ik heb veel door te geven wat ik

dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Over Happy Health Academy

Over de eigenaar Jorine Kuiper

Ik ben Jorine Kuiper, eigenaresse van Happy Health Academy. Ik woon met mijn partner, zoon en Mechelse herder in Arnhem. Samen trekken wij er zoveel mogelijk op uit om de wijde wereld te ontdekken, op zoek naar avonturen en andere culturen.

Jarenlang heb ik als Sales Director IT oplossingen verkocht aan grote Telecom bedrijven. Een harde wereld waarin ik hard moest werken om succesvol te kunnen blijven. Een mannenwereld, waarin het voor mij niet veilig voelde om mij kwetsbaar op te stellen. Dit maakte dat ik mij steeds verder ging afsluiten voor mijn mijn gevoel. Alles in mijn leven ging om snelheid. Ik rende of scheurde hele dagen door het leven. Ik raakte verslaafd aan de Red Bull, om scherp te kunnen blijven en slikte ‘s avonds slaappillen om in slaap te kunnen komen. En iedereen begrijpt dat je dat niet vol gaat houden…

Ik had twee burn-outs nodig om tot inzicht te komen dat dit niet het leven was dat ik voor mijzelf voor ogen had en ik zo niet gezond oud zou gaan worden. De burn-outs hebben ervoor gezorgd dat ik mijn baan opzegde, verschillende opleidingen volgde tot coach en therapeut en op wereldreis vertrok, met mijn gezin, naar Zuid-Amerika. Bij terugkomst startte ik de Happy Health Academy, waar alles draait om stress vermindering, onthaasten en Mindfulness. Alles om ervoor te zorgen dat ikzelf en mijn cliënten zo veel en zo lang mogelijk van het leven kunnen genieten.  

Happy Health Academy: alles onder 1 dak voor stress en stressklachten

In de tijd van mijn burn-outs ging ik naar de fysiotherapeut, de acupunctuur, de haptonoom, de coach, de huisarts, het ziekenhuis, de masseur en nog een aantal andere adressen. Naast het feit dat ik al stress had, was ik de hele dag hartstikke druk met het aflopen van al die verschillende therapeuten, die mij van mijn stress af moesten helpen. Iedere keer weer een andere plek en weer een ander gezicht, waar ik mijn verhaal moest vertellen. Iedereen had ook weer zijn eigen inzichten over stress.

Het herstel van mijn burn-outs had wat mij betreft veel sneller gekund, wanneer ik de hulp die ik nodig had, gewoon op 1 plek had kunnen krijgen. Een coach en therapeut in ééndie alle disciplines in huis heeft om de oorzaak van mijn stress te verhelpen en mijn stress gerelateerde klachten te behandelen.

Mijn persoonlijke ervaring bleek mijn roeping

Ik volgde verschillende opleidingen tot Coach- en Therapeut en startte Happy Health Academy. De enige plek in Arnhem, waar alle benodigde kennis in huis aanwezig is om mensen met stress en stress gerelateerde klachten te helpen naar Rust in hun Hoofd, Energie in hun Lijf en Balans in hun Leven.

Oftewel een gelukkig en gezond leven! 

Holistische aanpak van stress

Stress is geen doetje. Stress heeft een verwoestend karakter. Het zorgt voor tal van lichamelijk, mentale en hormonale klachten en uiteindelijk voor de meeste chronische ziekten.  Stress heeft een mentale oorzaak maar allerlei negatieve uitwerkingen op je lijf en je gedrag. Je kunt daarom niet alleen de symptomen aanpakken. Stress vraagt om een holistische aanpak, waarbij zowel de oorzaak wordt weggenomen, als de symptomen worden behandeld.

BIJ HAPPY HEALTH ACADEMY VIND JE  ALLE DISCIPLINES OM STRESS TE BESTRIJDEN ONDER 1 DAK

Coaching

Om de oorzaak van jouw stress te verhelpen, zodat je weer kunt herstellen van klachten.

Kinesiologie, EFT en Access bars

Om angst en stress te helpen afvoeren uit het lichaam en voedingsintoleranties te verhelpen.

Voedingsadvies

Om sneller te kunnen herstellen van stress en weer terug te kunnen komen op een gezond gewicht.

Detox programma

Om het lichaam te reinigen van stress (hormonen), die zich  hebben opgeslagen en zorgen voor ziekte en overgewicht.

vitaliteitsscan

Om je algehele staat van gezondheid te meten en stress in het lichaam te kunnen detecteren. 

Cupping therapie

Om lichamelijke klachten te behandelen, die ontstaan zijn als gevolg van stress

WAAROM JE STRESS AANPAKKEN BIJ HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om stress en stress gerelateerde klachten aan te pakken.

Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.

Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress en stress gerelateerde klachten.

Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.

Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.

Personalia

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties
  en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool  
 • Voorheen Sales Director International Accounts

 

 

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties
  en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool

Voorheen Sales Director Global Accounts

https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

Certificering

 

WANNEER DE MANIER VERANDERT WAAROP JE DENKT WORDT
EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN WEL HAALBAAR

Kom uit je hoofd terug in je lijf