Over Happy Health Academy

Happy Health Academy Jorine Kuiper

Over Happy Health Academy

Happy Health Academy Jorine Kuiper Desktop

Happy Health Academy voor een holistische aanpak van stress

Stress is geen doetje. Stress heeft een verwoestend karakter. Het zorgt voor tal van lichamelijk, mentale en hormonale klachten en uiteindelijk voor de meeste chronische ziekten. Stress heeft een mentale oorzaak met allerlei negatieve uitwerkingen op je lijf en je gedrag. Je kunt daarom niet alleen de symptomen aanpakken. Stress vraagt om een holistische aanpak, waarbij zowel de oorzaak wordt weggenomen, als de symptomen worden behandeld. Happy Health Academy biedt jou 1 plek en 1 aanspreekpunt voor al je stress en stress gerelateerde klachten.

Waarvoor kun je bij Happy Health Academy terecht?

Mensen komen bij Happy Health Academy met vragen op het gebied van loopbaan, relatie(s), familie kwesties, opvoeding, zelfbeeld en stress gerelateerde klachten, zoals: angst(en), burn-out, neerslachtigheid, overgewicht, verslavingen, ongecontroleerde emoties of lichamelijke klachten.  

Over de eigenaar Jorine Kuiper

Jarenlang heb ik als Sales Director IT oplossingen verkocht aan grote Telecom bedrijven. Mijn motto was toen: wanneer je maar hard genoeg werkt dan word je vanzelf succesvol. Een overtuiging die ik van huis uit had meegekregen en iets te letterlijk had opgepakt. Alles in mijn leven draaide om snelheid. Ik rende hele dagen door het leven. Ik raakte verslaafd aan de Red Bull, om scherp te kunnen blijven en slikte
‘s avonds slaappillen om in slaap te kunnen komen. En iedereen begrijpt dat je dat niet vol gaat houden…

Op zoek naar mijn essentie

Na twee burn-outs te hebben overleefd besefte ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik voelde dat ik niet langer mijn essentie leefde en de tijd rijp was voor iets nieuws. Ik zegde mijn baan op. Volgde verschillende opleidingen tot professioneel en erkend coach en therapeut en vertrok op wereldreis met mijn gezin naar Zuid Amerika.

Bij terugkomst startte ik de Happy Health Academy, waar alles draait om stress vermindering, onthaasten en Mindfulness. Alles om ervoor te zorgen dat ikzelf en mijn cliënten zo gelukkig en gezond mogelijk van het leven kunnen genieten. Mijn nieuwe motto is: “ik ben succesvol wanneer ik doe wat ik leuk vind met zo weinig mogelijk inspanning”.

Happy Health Academy Jorine Kuiper met gezin

Jorine als mens en als Coach

Als mens ben ik een echte ondernemer. Iedere dag boordevol nieuwe ideeën en te weinig handjes om ze uit te voeren. En dat is inmiddels helemaal prima :-). Ik sta open en nieuwsgierig in het leven en ben dankbaar voor alle cadeautjes die ik gaandeweg mijn leven heb mogen uitpakken en die eraan bijdragen dat ik elke dag weer een beetje meer mijzelf kan zijn.

Als coach ben ik iemand die enthousiasmeert en motiveert. Je hebt in je leven immers al genoeg gehoord wat je niet goed deed. Ik spiegel liefdevol wat ik voel, maar ga wel zo snel mogelijk naar de kern van het probleem. Als coach heb ik geen oordeel. Alles mag er zijn, wat vertrouwen geeft om helemaal jezelf te mogen zijn. Bij mij kom je niet voor diepgravende, dure en langdurige therapie, maar snelwerkende en krachtige begeleiding. 

Mijn persoonlijke ervaring bleek mijn roeping

Ik volgde verschillende opleidingen tot Professioneel Coach- en Therapeut en startte Happy Health Academy. De enige plek in Arnhem, waar alle benodigde kennis in huis aanwezig is om mensen met stress en stress gerelateerde klachten te helpen naar Rust in hun Hoofd, Energie in hun Lijf en Balans in hun Leven.

Oftewel een gelukkig en gezond leven! 

Personalia

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelmanagement
 • Voorheen Sales Director International Accounts
 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool

Voorheen Sales Director Global Accounts

https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

WAAROM HAPPY HEALTH ACADEMY?

Dé enige plek in Arnhem waar alle disciplines vertegenwoordigd zijn om stress en stress gerelateerde klachten aan te pakken.

Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.

Niet 10 verschillende therapeuten maar 1 gezicht, 1 plek en 1 aanspreekpunt voor jouw stress en stress gerelateerde klachten.

Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.

Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.

Certificering

 

WANNEER DE MANIER VERANDERT WAAROP JE DENKT WORDT
EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN WEL HAALBAAR

Kom uit je hoofd terug in je lijf