Coaching & Training voor een gezond en gelukkig leven

Over Happy Health Academy

Jorine Kuiper Nobco Certified Coach

Ik heb veel te geven
wat ik dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Over Happy Health Academy

Jorine Kuiper Nobco Certified Coach

Ik heb veel te geven
wat ik dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Waarom Happy Health Academy?

Mensen komen bij Happy Health Academy met vragen op het gebied van loopbaan, ondernemersschap,  persoonlijke ontwikkeling,  relatie(s), familie kwesties, angsten en stress gerelateerde klachten.

Naast Professioneel Coach is Jorine trainer en trainingsacteur.

Over de eigenaar Jorine Kuiper

Jarenlang heb ik als Sales Director IT oplossingen verkocht aan grote Telecom bedrijven. Mijn motto was toen: wanneer je maar hard genoeg werkt dan word je vanzelf succesvol. Een overtuiging die ik van huis uit had meegekregen en iets te letterlijk had opgepakt. Alles in mijn leven draaide om snelheid. Ik rende hele dagen door het leven. Ik raakte verslaafd aan de Red Bull, om scherp te kunnen blijven en slikte
’s avonds slaappillen om in slaap te kunnen komen. En iedereen begrijpt dat je dat niet vol gaat houden…

Op zoek naar mijn essentie

Na twee burn-outs te hebben overleefd besefte ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik voelde dat ik niet langer mijn essentie leefde en de tijd rijp was voor iets nieuws. Ik zegde mijn baan op. Volgde verschillende opleidingen tot professioneel en erkend coach, trainer en trainingsacteur en vertrok op wereldreis met mijn gezin naar Zuid Amerika.

Bij terugkomst startte ik de Happy Health Academy, waarin ik mensen help om terug te keren naar hun blauwdruk, oftewel degene die je in essentie bent. Ik laat jou zien wie jij bent en leer je datgene te creëren waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Of dit nu is op het gebied  van je loopbaan, relatie(s), familie, opvoeding van je kinderen, of je zelfbeeld.

Mijn nieuwe motto is: “ik ben succesvol wanneer ik doe wat ik leuk vind met zo weinig mogelijk inspanning” en daar word ik heel happy van :-). 

Happy Health Academy Jorine Kuiper met gezin

Jorine als mens en als Coach

Als mens ben ik een echte ondernemer. Iedere dag boordevol nieuwe ideeën en te weinig handjes om ze uit te voeren. En dat is inmiddels helemaal prima :-). Ik sta open en nieuwsgierig in het leven en ben dankbaar voor alle cadeautjes die ik gaandeweg mijn leven heb mogen uitpakken en die eraan bijdragen dat ik elke dag weer een beetje meer mijzelf kan zijn.

Als coach ben ik iemand die enthousiasmeert en motiveert. Je hebt in je leven immers al genoeg gehoord wat je niet goed deed. Ik spiegel liefdevol wat ik voel, maar ga wel zo snel mogelijk naar de kern van het probleem. Als coach heb ik geen oordeel. Alles mag er zijn, wat vertrouwen geeft om helemaal jezelf te mogen zijn. Bij mij kom je niet voor diepgravende, dure en langdurige therapie, maar snelwerkende en krachtige begeleiding. Uiteraard wel met een dosis humor!

Mijn persoonlijke ervaring bleek mijn roeping

Ik ben iedere dag dankbaar dat ik met zoveel mooie mensen een tijdje op mag lopen vanuit mijn rol als coach, trainer of trainingsacteur. 

Vanaf de zijlijn mag meekijken hoe zij datgene leren loslaten wat niet langer functioneel voor ze is. Iedere dag weer een stukje meer zichzelf zijn en hun volledig potentieel leren leven.

Ik ben ongelooflijk trots op al die mensen die de stap naar coaching of training bij mij hebben ingezet en de reis hebben gemaakt naar een blijer en gelukkiger leven.

Personalia

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut (behandeling van angsten)
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelmanagement
 • Voorheen Sales Director International Accounts
 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut (behandeling van angsten)
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool

Voorheen Sales Director Global Accounts

https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

 

WANNEER DE MANIER VERANDERT WAAROP JE DENKT WORDT
EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN WEL HAALBAAR

Neem contact met mij op

Maak hier je keuze

11 + 13 =

Certificering