Over Happy Health Academy

Jorine Kuiper Nobco Certified Coach

Ik heb veel te geven
wat ik dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Over Happy Health Academy

Jorine Kuiper Nobco Certified Coach

Ik heb veel te geven
wat ik dankbaar van anderen heb mogen ontvangen

Waarom Happy Health Academy?

Mensen komen bij Happy Health Academy met vragen op het gebied van loopbaan, relatie(s), familie kwesties, opvoeding, zelfbeeld en stress gerelateerde klachten.

Over de eigenaar Jorine Kuiper

Jarenlang heb ik als Sales Director IT oplossingen verkocht aan grote Telecom bedrijven. Mijn motto was toen: wanneer je maar hard genoeg werkt dan word je vanzelf succesvol. Een overtuiging die ik van huis uit had meegekregen en iets te letterlijk had opgepakt. Alles in mijn leven draaide om snelheid. Ik rende hele dagen door het leven. Ik raakte verslaafd aan de Red Bull, om scherp te kunnen blijven en slikte
‘s avonds slaappillen om in slaap te kunnen komen. En iedereen begrijpt dat je dat niet vol gaat houden…

Op zoek naar mijn essentie

Na twee burn-outs te hebben overleefd besefte ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Ik voelde dat ik niet langer mijn essentie leefde en de tijd rijp was voor iets nieuws. Ik zegde mijn baan op. Volgde verschillende opleidingen tot professioneel en erkend coach en therapeut en vertrok op wereldreis met mijn gezin naar Zuid Amerika.

Bij terugkomst startte ik de Happy Health Academy, waarin ik mensen help om terug te keren naar hun blauwdruk, oftewel degene die je in essentie bent. Ik laat jou zien wie jij bent en leer je datgene te creëren waar jij blij van wordt en energie van krijgt. Of dit nu is op het gebied  van je loopbaan, relatie(s), familie, opvoeding van je kinderen, je gewicht of je zelfbeeld. 

Mijn nieuwe motto is: “ik ben succesvol wanneer ik doe wat ik leuk vind met zo weinig mogelijk inspanning”.

Happy Health Academy Jorine Kuiper met gezin

Jorine als mens en als Coach

Als mens ben ik een echte ondernemer. Iedere dag boordevol nieuwe ideeën en te weinig handjes om ze uit te voeren. En dat is inmiddels helemaal prima :-). Ik sta open en nieuwsgierig in het leven en ben dankbaar voor alle cadeautjes die ik gaandeweg mijn leven heb mogen uitpakken en die eraan bijdragen dat ik elke dag weer een beetje meer mijzelf kan zijn.

Als coach ben ik iemand die enthousiasmeert en motiveert. Je hebt in je leven immers al genoeg gehoord wat je niet goed deed. Ik spiegel liefdevol wat ik voel, maar ga wel zo snel mogelijk naar de kern van het probleem. Als coach heb ik geen oordeel. Alles mag er zijn, wat vertrouwen geeft om helemaal jezelf te mogen zijn. Bij mij kom je niet voor diepgravende, dure en langdurige therapie, maar snelwerkende en krachtige begeleiding. 

Mijn persoonlijke ervaring bleek mijn roeping

Ik ben iedere dag dankbaar dat ik met zoveel mooie mensen een tijdje op mag lopen. Van de zijlijn mag meekijken hoe zij datgene loslaten wat niet langer functioneel voor hun is en iedere dag leren om een stukje meer zichzelf te durven zijn.

Wat ben ongelooflijk trots op al die mensen die de stap naar coaching hebben gezet om samen met mij de mooie reis te maken naar een blijer en gelukkiger leven.

Personalia

 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelmanagement
 • Voorheen Sales Director International Accounts
 • Gediplomeerd Life- en Loopbaancoach
 • Gediplomeerd Relatietherapeut
 • Gediplomeerd Mindfulness Trainer
 • Gediplomeerd Stress Counseler
 • Gediplomeerd Vitaliteitscoach
 • Gediplomeerd NLP Practioner
 • Gediplomeerd Detox Consultent
 • Gediplomeerd Voedingsdeskundige
 • Gediplomeerd Kinesiologie Therapeut Voedingsintoleranties en Allergieën testen en balanceren
 • Diploma Psychosociale Basiskennis

 

 • Gediplomeerd Cupping Therapie Therapeut
 • Cursus Integrale Lichaamsmassage
 • Cursus EFT (Emotional Freedom Techniek)
 • Cursus Voeding & Hormonen
 • Cursus Meditatie & Emoties
 • Diploma Internationaal Management
 • Diploma Nima A en Nima B
 • Diploma Hotelschool

Voorheen Sales Director Global Accounts

https://www.linkedin.com/in/jorine-kuiper-5936704/

WAAROM HAPPY HEALTH ACADEMY?

Mijn aanpak pas ik aan op jouw situatie en jouw behoeften. Elk mens en elke klacht is tenslotte anders en vraagt een andere aanpak.

Happy Health Academy is gecertificeerd en aangesloten bij de beroepsvereniging, waardoor veel verzekeraars kosten vergoeden.

Geen diepgravende, langdurige en dure therapieën, maar gewoon snel werkende en krachtige begeleiding.

Certificering

 

WANNEER DE MANIER VERANDERT WAAROP JE DENKT WORDT
EEN GELUKKIG EN GEZOND LEVEN WEL HAALBAAR

Kom uit je hoofd terug in je lijf