ERVARINGEN COACHING EN BEHANDELINGEN: ZIJ GINGEN JE VOOR

Ervaar wat coaching ook voor jou kan betekenen tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

“Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden.

Mijn man en ik zijn Jorine heel erg dankbaar voor de geboden hulp. Haar begeleiding heeft mij door een hele heftige periode in mijn leven geholpen. Ik heb geleerd dat ik naast alle petten die ik dagelijks op heb ook gewoon Renate ben die zelf behoeften heeft, die vervuld moeten worden, om lekker in mijn vel te blijven zitten. Mijn hoofd is weer helder en opgeruimd. Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden!”

Renate van Campen

Doktersassistente, Eigenaar Puur en Gezond met Renate

“Jorine is een begripvol en doortastend persoon, die goed aanvoelt wat je nodig hebt.

Ik heb het traject bij Jorine als zeer zinvol ervaren. Jorine geeft praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt, maar vraagt ook goed door naar de diepere laag achter de praktische dingen. Voor mij heeft ze echt wat betekent in het proces om meer te gaan voelen en hierop te vertrouwen, in plaats van te blijven doen wat ik vond dat ik rationeel moest doen. Ook het inzicht dat zij mij gaf dat alles wat je nodig hebt al in je zit en hoe je dit jezelf kunt geven geven is van grote waarde voor mij gebleken. Anders dan van anderen te verwachten dat zij mij geven wat ik nodig heb.

Mijn traject verliep door persoonlijke omstandigheden anders dan ik van te voren had gedacht. Maar daarin was Jorine heel meedenkend en flexibel. Ook toen ik een tijdje niet was geweest kreeg ik af en toe een persoonlijk berichtje. Heel attent! Hierdoor heb ik op mijn eigen tempo het traject kunnen afmaken, wat erg fijn was.”

Maaike

Onderwijzeres

“Dankzij Jorine durf ik mijn huis weer uit en kan ik weer genieten van een dagje uit of een weekend weg. 

Al jaren kampte ik met darmproblemen. Deze problemen waren in de loop der jaren uitgegroeid tot angsten. Vooral de angst om niet op tijd bij het toilet te kunnen zijn. Dit uitte zich door enorme buikkrampen en angst om van huis te gaan. Een dagje weg of op vakantie was voor mij niet te doen of niets ontspannends aan. Ik had al diverse therapieën gevolgd, maar niet de juiste handvatten gevonden voor de lange termijn. Toen kwam Jorine op mijn pad. Ik zat in een dip voor wat betreft mijn angsten en besloot een coachtraject bij Jorine te gaan volgen. Ik voelde mij direct heel erg op mijn gemak bij haar. Jorine leerde mij om mijn angsten niet langer te beredeneren en te bevechten, maar ze gewoon aan te gaan. Ik leerde dat als je je gevoelens toestaat en leert kijken naar wat je lichaam je wil vertellen er ruimte en rust voor terugkomt. Jorine heeft mij laten voelen en beseffen dat mijn darmklachten de oorzaak zijn van het jarenlang vasthouden van onverwerkte emoties en stress. Een openbaring voor mij. Iedere keer als ik bij Jorine wegging liet ik een gedeelte van mijn bagage van vroeger bij haar achter. Ik voelde mij iedere keer lichter worden. Ik leerde mijzelf coachen en mijn angst(en) aan te gaan. Al snel kon ik de deur weer uit, na 3 sessies kon ik weer een weekend weg en na 5 sessies ben ik zelfs weer op vakantie geweest. Datgene wat ik heb geleerd zijn levenslessen voor het leven. Ik heb het volste vertrouwen in mijzelf teruggekregen. Met Jorine haar hulp heb ik mijzelf kunnen helen en heb ik handvatten gekregen om mijzelf in de toekomst door moeilijke momenten heen te coachen. Jorine dank je wel!!!!”

Miranda Roelofsen

Apothekersassistente

“Ik kan het coach traject bij Jorine aan iedereen aanraden. Gun jezelf een nieuwe start en laat je daarbij goed begeleiden, je bent het waard!


Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren wegstopt, opeens opdringerig naar voren komt: is dit wat ik echt wil?

Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij in het coach traject om te stoppen met mijn succesvolle fotostudio en alles wat hierbij kwam kijken. Ik ben dolblij met het resultaat van het traject bij Jorine. Ik ben getart met de studie van mijn dromen. Ik heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en veel meer rust in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst in plaats van altijd maar druk en moe te zijn.

Jolanda Gilles

Eerder in eigenaar van een succesvolle fotostudio, Nu in opleiding tot advocaat

“Na het coachtraject was ik weer de oude en meer dan dat!

Na zes jaar verwikkeld te zijn geweest in een vechtscheiding waaraan geen einde leek te komen en geen contact meer met mijn zoon te hebben, heb ik besloten om hulp te gaan zoeken. Mijn energie was compleet op en ik wist niet meer wat te doen. Nadat ik het eerste coachingsgesprek met Jorine had gehad stapte ik met een compleet nieuwe energie op mijn fiets! Na elke sessie kreeg ik meer inzichten hoe om te gaan met mijn boosheid en verdriet en aan welke dingen het zin had mijn energie te besteden en aan welke niet. Vijf coachingsgesprekken later voelde ik mij als herboren. Ik vind het bijzonder hoe snel Jorine je naar nieuwe inzichten leidt, die direct tot ander handelen en andere resultaten leiden. Zonder Jorine was mij dit nooit gelukt. Jorine is een mooi, bijzonder en warm mens, die veel levensenergie uitstraalt. Ik heb alles weer voor mijzelf op de rit met een nieuwe relatie als leuke bijkomstigheid.

Ik zou elke vrouw die er doorheen zit of die chronische stress ervaart op welke manier dan ook écht willen adviseren: “loop hier niet langer mee rond, maar zoek professionele hulp bij Happy Health Academy en je zult versteld staan van het resultaat”.

Cindy Polman

Pedicure, Ondernemer

“Het doel wat ik voor mijzelf wilde behalen leek, voor mijn gevoel, onmogelijk en mijlenver weg. Door de technieken die ik leerde kwam mijn einddoel ineens in een heel rap tempo dichterbij.

Toen ik het traject bij Jorine startte was het een chaotische bende in mijn hoofd; vol emoties. Na thuis te hebben gezeten met een Burnout wilde ik aan de slag met mezelf. Weer energie voelen en vooral doen wat ik leuk vind. Dit hield voor mij in: meer naar mijn gevoel luisteren in plaats van naar mijn verstand. Ik liep hier zelf ontzettend in vast, omdat ik alles bleef overdenken en pas uitvoerde totdat het perfect was. Iets wat mij ontzettend veel energie kostte en doodmoe maakte.    

Jorine leerde mij om alles wat ik wilde bereiken op te knippen in kleine stapjes, die wel haalbaar voor mij werden. Hiermee kwam ook mijn einddoel ineens heel snel dichterbij. Ik leerde te luisteren naar mijn gevoel en hierop te vertrouwen in plaats van uit te gaan van mijn gedachten en de mening van een ander. Dit creëerde een enorme tevredenheid en rust. Eerder deed ik bijvoorbeeld ook ontzettend veel voor anderen, terwijl ik nu regelmatig mijzelf de vraag stel: doe ik dit voor mijzelf of voor een ander? Ik voel nu waar mijn eigen grenzen liggen en handel daar ook naar. Heel bevrijdend. En wat betreft het zoeken naar werk heb ik alle veiligheid en zekerheid losgelaten, die ik eerder wel altijd nodig had. Ik sta aan de vooravond om werk te gaan doen waar ik heel blij van word en enorm veel energie van krijg.  Het traject was voor mij een mooie reis om te ontdekken wat ik echt wilde en waar ik zelf voor sta! Bedankt!”

Sharon

Voormalig projectleider, Weddingplanner in spé

“Bij Jorine heb ik mijzelf weer teruggevonden.

Ik ben met Jorine in contact gekomen via een leuke actie van Social deal. Geen toeval weet ik, want zij kwam niet voor niks op mijn pad. Ik besloot een coach traject bij haar te volgen. En inderdaad. Er zijn allemaal nieuwe deurtjes opengegaan op mijn levenspad.

Jorine is iemand die heel goed door heeft hoe je bent en wat je nodig hebt. Zij raakt de dingen aan waar ik nog iets in te leren heb. Ze opent je ogen en je hart. Zij heeft mij een liefdevolle spiegel voor gehouden, waardoor ik door kreeg wat ik nog mocht helen in mij mijzelf. Door haar ben ik wakker geschut en aan de slag gegaan met kostbare adviezen. Ze heeft mij laten voelen dat ik goed ben zoals ik ben en dat ik kan leren van mijn emoties. Ik zie mijn emoties niet meer als iets vervelends, maar als iets positiefs waar ik iets van kan leren. Doordat ik geen weerstand meer biedt aan mijn emoties, ervaar ik minder ’triggers’ uit mijn omgeving en kan ik steeds meer pijn uit het verleden loslaten.  Jorine is een vriendelijk, warm, liefdevol en oprecht persoon”.

Ik kan haar van harte bij iedereen aanbevelen. Bij Jorine vind je jezelf weer terug”.

Jet Jonker

Verkoopmedewerker

“Ik ben Jorine heel dankbaar voor de waardevolle lessen en ben hier absoluut veel beter mee geholpen, dan bij welke therapeut of huisarts ooit.

Ik had al van alles geprobeerd: therapie, voedingsadviezen, verschillende artsen. Mijn mogelijkheden begonnen een beetje uitgeput te raken, om van mijn eeuwige vermoeidheid af te komen. Ik was ten einde raad en wilde alles proberen. Dit was het moment dat Jorine op mijn pad kwam.

Bij Jorine had ik het gevoel dat ik zonder al te veel woorden kon uitleggen waar mijn knelpunten zaten. Jorine begreep door haar eigen levenservaring en expertise heel goed hoe “mijn situatie” in elkaar stak en wat ervoor nodig was om mij beter te gaan voelen. Ik merkte al na de eerste sessie dat ik lichter werd vanbinnen. In het traject kwam er veel “oud zeer” aan de oppervlakte op een heel fijne en rustige manier, zodat het voor mij te handelen was. Jorine leerde mij fijne technieken om beter met mijn emoties om te kunnen gaan. Ik heb heel wat aan zekerheid gewonnen en ik gebruik het geleerde nog dagelijks.  Ik zie er gezonder uit, kom bewust en zelfverzekerd over. Ik heb inmiddels zoveel energie dat ik sinds kort een echte baan heb en een opleiding volg!”

Marjolein Fortuin

Medewerkster Kinderdagverblijf

“Ik voelde mijzelf eerder “niet bijzonder”, maar tegenwoordig een mooie diamant.

“Enigszins kwetsbaar, blij en trots schrijf ik mijn recensie voor Jorine. Kwetsbaar omdat het een heel persoonlijk traject is geweest. Blij omdat ik voel en ervaar dat mijn oude ik een nieuwe ik is geworden, dat ik mijzelf nu ken en beter met mijzelf omga. Ik heb vriendschap gesloten met mijzelf en sta weer krachtig op twee benen. Ik weet nu hoe ik uit situatie kan stappen, die ik niet meer wil!

Ik had een burnout. Ik voelde mij gekwetst, machteloos, ik had het vertrouwen in mijn medemens verloren en mijn gedachten waren één bos touw die ikzelf niet meer ontwarren kon. Ik had al veel hulp gehad, maar niets gaf mij de concrete handvatten. Ik hoorde steeds dat ik het zo goed deed, hoe knap het van mij was. Heel fijn, maar ik zat vast en snakte naar hulp. Jorine kwam op mijn pad en heeft gedaan wat ik op dat moment nodig had. Ze stak er tijd en energie in om vertrouwd met mij te worden, te begrijpen hoe ik in elkaar steek en wat ik nodig had. Vanuit deze basis hebben we vervolgens samen veel bereikt.

Jorine is heel professioneel. Ze is zakelijk, maar toch ook open en durft ook iets van zichzelf te laten zien. Ik geloof erin dat ze oprecht is in haar woorden en bedoelingen. Dit is voor mij een heel belangrijk aspect, omdat dit een heel persoonlijk en kwetsbaar traject voor mij was. Jorine staat haar mannetje, ze is integer, energiek, betrouwbaar, zorgvuldig, geduldig, gedreven en heeft veel humor.

Ik ben erg geholpen met het traject. Ik voelde mij eerder niet bijzonder, maar tegenwoordig “een mooie diamant”.
“Dagelijks maak ik gebruik van het geleerde, met als gevolg dat ik elke dag nog groei en inzichten verkrijg. Het maakt mij innerlijk rijker en rijker. Mijn leven is mijn reis”.

Jacqueline de Boer

Controller