“Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden”.

“Mijn man en ik zijn Jorine heel erg dankbaar voor de geboden hulp. Haar begeleiding heeft mij door een hele heftige periode in mijn leven geholpen. Ik heb geleerd dat ik naast alle petten die ik dagelijks op heb ook gewoon Renate ben die zelf behoeften heeft, die vervuld moeten worden, om lekker in mijn vel te blijven zitten. Mijn hoofd is weer helder en opgeruimd. Ik ben een leukere vrouw, mama, partner, vriendin en werknemer geworden!”

Renate van Campen
Doktersassistente Rijnstate,
Eigenaar Puur en Gezond met Renate

“Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren een beetje wegstopt, opeens opdringerig naar voren. “Is dit wat ik echt wil?”

“Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij in het traject, om te stoppen met mijn succesvolle fotostudio en alles wat hierbij kwam kijken. Ik ben dolblij met het resultaat van het traject bij Jorine. Ik ben getart met de studie van mijn dromen. Ik heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en veel meer rust in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst in plaats van altijd maar druk en moe te zijn.

Ik kan het iedereen aanraden. Gun jezelf een nieuwe start en laat je daarbij goed begeleiden, je bent het waard!”

Jolanda Gilles Eerder Eigenaar van een succesvolle fotostudie en nu in opleiding tot advocaat

“Na vijf individuele coach sessies was ik weer de oude en meer dan dat!”

“Na zes jaar verwikkeld te zijn geweest in een vechtscheiding waaraan geen einde leek te komen en geen contact meer met mijn zoon te hebben, heb ik besloten om hulp te gaan zoeken. Mijn energie was compleet op en ik wist niet meer wat te doen. Nadat ik het eerste gesprek met Jorine had gehad stapte ik met een compleet nieuwe energie op mijn fiets! Na elke sessie kreeg ik meer inzichten hoe om te gaan met mijn boosheid en verdriet en aan welke dingen het zin had mijn energie te besteden en aan welke niet. Vijf sessies later voelde ik mij als herboren. Ik vind het bijzonder hoe snel Jorine je naar nieuwe inzichten leidt, die direct tot ander handelen en andere resultaten leiden. Zonder Jorine was mij dit nooit gelukt. Jorine is een mooi, bijzonder en warm mens, die veel levensenergie uitstraalt. Ik heb alles weer voor mijzelf op de rit met een nieuwe relatie als leuke bijkomstigheid.

Ik zou elke vrouw die er doorheen zit of die negatieve stress ervaart op welke manier dan ook écht willen adviseren: “loop hier niet langer mee rond, maar zoek professionele hulp bij Happy Health Academy en je zult versteld staan van het resultaat”.

Cindy Polman Pedicure

“Het doel wat ik voor mijzelf wilde behalen leek, voor mijn gevoel, onmogelijk en mijlenver weg. Door de technieken die ik leerde kwam mijn einddoel ineens in een heel rap tempo dichterbij”.  

‘Toen ik het traject bij Jorine startte was een chaotische bende in mijn hoofd; vol emoties. Na thuis te hebben gezeten met een Burn-out wilde ik aan de slag met mezelf. Weer energie voelen en vooral doen wat ik leuk vind. Dit hield voor mij in: meer naar mijn gevoel luisteren in plaats van naar mijn verstand. Ik liep hier zelf ontzettend in vast, omdat ik alles bleef overdenken en pas uitvoerde totdat het perfect was. Iets wat mij ontzettend veel energie kostte en doodmoe maakte.    

Jorine leerde mij om alles wat ik wilde bereiken op te knippen in kleine stapjes, die wel haalbaar voor mij werden. Hiermee kwam ook mijn einddoel ineens heel snel dichterbij. Ik leerde te luisteren naar mijn gevoel en hierop te vertrouwen in plaats van uit te gaan van mijn gedachten en de mening van een ander. Dit creëerde een enorme tevredenheid en rust. Eerder deed ik bijvoorbeeld ook ontzettend veel voor anderen, terwijl ik nu regelmatig mijzelf de vraag stel: doe ik dit voor mijzelf of voor een ander? Ik voel nu waar mijn eigen grenzen liggen en handel daar ook naar. Heel bevrijdend. En wat betreft het zoeken naar werk heb ik alle veiligheid en zekerheid losgelaten, die ik eerder wel altijd nodig had. Ik sta aan de vooravond om werk te gaan doen waar ik heel blij van word en enorm veel energie van krijg.  Het traject was voor mij een mooie reis om te ontdekken wat ik echt wilde en waar ik zelf voor sta! Bedankt!”

Sharon van Dissel Weddingplanner in spé   

Ik voelde mijzelf eerder “niet bijzonder”, maar tegenwoordig “een mooie diamant”.

“Enigszins kwetsbaar, blij en trots schrijf ik mijn recensie voor Jorine. Kwetsbaar omdat het een heel persoonlijk traject is geweest. Blij omdat ik voel en ervaar dat mijn oude ik een nieuwe ik is geworden, dat ik mijzelf nu ken en beter met mijzelf omga. Ik heb vriendschap gesloten met mijzelf en sta weer krachtig op twee benen. Ik weet nu hoe ik uit situatie kan stappen, die ik niet meer wil! 

Ik had een burn-out. Ik voelde mij gekwetst, machteloos, ik had het vertrouwen in mijn medemens verloren en mijn gedachten waren één bos touw die ikzelf niet meer ontwarren kon. Ik had al veel hulp gehad, maar niets gaf mij de concrete handvatten. Ik hoorde steeds dat ik het zo goed deed, hoe knap het van mij was. Heel fijn, maar ik zat vast en snakte naar hulp. Jorine kwam op mijn pad en heeft gedaan wat ik op dat moment nodig had. Ze stak er tijd en energie in om vertrouwd met mij te worden, te begrijpen hoe ik in elkaar steek en wat ik nodig had. Vanuit deze basis hebben we vervolgens samen veel bereikt.

Jorine is heel professioneel. Ze is zakelijk, maar toch ook open en durft ook iets van zichzelf te laten zien. Ik geloof erin dat ze oprecht is in haar woorden en bedoelingen. Dit is voor mij een heel belangrijk aspect, omdat dit een heel persoonlijk en kwetsbaar traject voor mij was. Jorine staat haar mannetje, ze is integer, energiek, betrouwbaar, zorgvuldig, geduldig, gedreven en heeft veel humor.

“Ik ben erg geholpen met het traject. Ik voelde mij eerder niet bijzonder, maar tegenwoordig “een mooie diamant”.
“Dagelijks maak ik gebruik van het geleerde, met als gevolg dat ik elke dag nog groei en inzichten verkrijg. Het maakt mij innerlijk rijker en rijker. Mijn leven is mijn reis”.

Jacqueline de Boer Controller 

“Ik merkte al na de eerste sessie dat ik lichter werd vanbinnen”

“Ik had al van alles geprobeerd: therapie, voedingsadviezen, verschillende artsen. Mijn mogelijkheden begonnen een beetje uitgeput te raken, om van mijn eeuwige vermoeidheid af te komen. Ik was ten einde raad en wilde alles proberen. Dit was het moment dat Jorine op mijn pad kwam.

Bij Jorine had ik het gevoel dat ik zonder al te veel woorden kon uitleggen waar mijn knelpunten zaten. Jorine begreep door haar eigen levenservaring en expertise heel goed hoe “mijn situatie” in elkaar stak en wat ervoor nodig was om mij beter te gaan voelen. Ik merkte al na de eerste sessie dat ik lichter werd vanbinnen. In het traject kwam er veel “oud zeer” aan de oppervlakte op een heel fijne en rustige manier, zodat het voor mij te handelen was. Jorine leerde mij fijne technieken om beter met mijn emoties om te kunnen gaan. Ik heb heel wat aan zekerheid gewonnen en ik gebruik het geleerde nog dagelijks.  Ik zie er gezonder uit, kom bewust en zelfverzekerd over. Ik heb inmiddels zoveel energie dat ik sinds kort een echte baan heb en een opleiding volg!  

Ik ben Jorine heel dankbaar voor de waardevolle lessen en ben hier absoluut veel beter mee geholpen, dan bij welke therapeut of huisarts ooit”.

Marjolein Fortuin Medewerkster kinderdagverblijf

Share This