Voor vrouwen die op zoek zijn naar

RUST, ENERGIE & BALANS

Ik ben een leukere vrouw, mamma, partner, vriendin en werknemer geworden.

Op het moment dat ik startte met het traject bij Jorine zat ik diep in de put. Zowel thuis als op het werk kon ik niet meer voldoende functioneren. Ik had een hevig opgejaagd gevoel in mijn hoofd en in mijn lijf, die ik maar niet meer kwijt leek te kunnen raken. Ik kwam elke dag volledig uitgeput van het werk terug en maakte steeds meer ruzie met mijn kinderen. In mijn geval ging ik mij nog meer met anderen bemoeien dan voorheen met als gevolg dat ik in plaats van meer juist minder controle over mijn leven kreeg. Ik sloeg er volledig in door. Ik werd steeds verdrietiger en ongelukkiger wat mij heeft doen besluiten om hulp te gaan zoeken.

Het begin van het traject vond ik erg zwaar, maar dat is logisch, want ik zat diep in de put. Maar dat zie je altijd pas achteraf! De opdrachten van Jorine vond ik regelmatig pittig. Niet dat ze onmogelijke dingen vroeg, maar meer omdat ik moest gaan leren naar mijn eigen gedrag te gaan kijken en dat was ik niet gewend. Maar met veel liefde en geduld van Jorine en mijn man ging het per week beter.

Doordat ik inzicht kreeg in mijn gedrag op mijn werk en privé begon ik ineens te snappen hoe ik in de situatie terecht was gekomen die ik niet wilde. In het traject leerde ik nieuwe vaardigheden aan die nodig waren om een relaxte, gelukkige vrouw te worden. Sinds het traject kan ik de controle over de dingen, die dagelijks moeten gebeuren veel beter loslaten dan voorheen en doe ik niet alles meer alleen. Ik neem veel meer tijd voor mijzelf en sta ik veel zelfverzekerder in het leven. Ik heb naast mijn werk mijn eigen bedrijfje opgestart, iets wat eerder mijlenver buiten mijn comfortzone lag.

“Mijn man en ik zijn Jorine heel erg dankbaar voor de geboden hulp. Haar begeleiding heeft mij door een hele heftige periode in mijn leven geholpen. Ik heb geleerd dat ik naast alle petten die ik dagelijks op heb ook gewoon Renate ben die zelf behoeften heeft, die vervuld moeten worden, om lekker in mijn vel te blijven zitten. Mijn hoofd is weer helder en opgeruimd. Ik ben een leukere vrouw, mamma, partner, vriendin en werknemer geworden”.
Renate van Campen

Doktersassistente Rijnstate , Eigenaar Puur en Gezond met Renate

Ik voelde mijzelf eerder “niet bijzonder”, maar tegenwoordig “een mooie diamant”.

Enigszins kwetsbaar, blij en trots schrijf ik mijn recensie voor Jorine. Kwetsbaar omdat het een heel persoonlijk traject is geweest. Blij omdat ik voel en ervaar dat mijn oude ik een nieuwe ik is geworden, dat ik mijzelf nu ken en beter met mijzelf omga. Ik heb vriendschap gesloten met mijzelf en sta weer krachtig op twee benen. Ik weet nu hoe ik uit elke situatie die ik niet meer wil kan stappen; sterker nog ik stap er niet eens meer in!
Ik voelde mijzelf eerder “niet bijzonder”, maar tegenwoordig “een mooie diamant”.

Ik had een burn-out. Ik voelde mij gekwetst, machteloos, ik had het vertrouwen in mijn medemens verloren en mijn gedachten waren één bos touw die ik zelf niet meer ontwarren kon. Ik had al veel hulp gehad, maar niets gaf mij de concrete handvatten. Ik hoorde steeds dat ik het zo goed deed, hoe knap het van mij was. Heel fijn, maar ik zat vast en snakte naar hulp. Jorine kwam op mijn pad en heeft gedaan wat ik op dat moment nodig had. Ze stak er tijd en energie in om vertrouwd met mij te worden, te begrijpen hoe ik in elkaar steek en wat ik nodig had. Vanuit deze basis hebben we vervolgens samen veel bereikt.

Jorine is heel professioneel. Ze is zakelijk, maar toch ook open en durft ook best iets van zichzelf te laten zien. Ik geloof erin dat ze oprecht is in haar woorden en bedoelingen. Dit is voor mij een heel belangrijk aspect, omdat dit een heel persoonlijk en kwetsbaar traject voor mij was. Jorine staat haar mannetje, ze is integer, energiek, betrouwbaar, zorgvuldig, geduldig, gedreven en heeft veel humor.

“Ik ben erg geholpen met het traject.
Dagelijks maak ik gebruik van het geleerde, met als gevolg dat ik elke dag nog groei en inzichten verkrijg. Het maakt mij innerlijk rijker en rijker. Mijn leven is mijn reis”.
Jacqueline de Boer

Vertegenwoordiger Detailhandel

Na vijf individuele coach sessies was ik weer de oude en meer dan dat!

Na zes jaar verwikkeld te zijn geweest in een vechtscheiding waaraan geen einde leek te komen en geen contact meer met mijn zoon te hebben, heb ik besloten om hulp te gaan zoeken. Mijn energie was compleet op en ik wist niet meer wat te doen. Nadat ik het eerste gesprek met Jorine had gehad stapte ik met een compleet nieuwe energie op mijn fiets! Na elke sessie kreeg ik meer inzichten hoe om te gaan met mijn boosheid en verdriet en aan welke dingen het zin had mijn energie te besteden en aan welke niet. Vijf sessies later voelde ik mij als herboren. Mijn energieniveau hing al een jaar lang op een magere zes en ik zit inmiddels op een dikke tien! Ik vind het bijzonder hoe snel Jorine
je naar nieuwe inzichten leidt, die direct tot ander handelen en andere resultaten leiden. Zonder Jorine was mij dit nooit gelukt. Jorine is een mooi, bijzonder en warm mens, die veel levensenergie uitstraalt. Ik heb alles weer voor mijzelf op de rit met een nieuwe relatie als leuke bijkomstigheid.

Ik zou elke vrouw die er doorheen zit of die negatieve stress ervaart op welke manier dan ook écht willen adviseren: “loop hier niet langer mee rond, maar zoek professionele hulp bij Happy Health Academy en je zult versteld staan van het resultaat”.
Cindy Polman

Pedicure

 

Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren een beetje wegstopt, opeens opdringerig naar voren komt. “Is dit wat ik echt wil en wie wie ik echt ben? “valt er niets meer te ontdekken? Kan ik mezelf nog verder ontwikkelen en hoe dan? Help zit ik in de midlife”?

Nee, dit soort gedachten had ik al heel lang, ik had ze alleen weggestopt. Gewoon geen tijd voor genomen om ze nader te onderzoeken.

Toen deze gedachten steeds meer aan de oppervlakten kwamen, besloot een coachtraject met Jorine in te gaan om uit te zoeken wat ik nu precies met mijn leven wilde.

Ik had een prachtige fotostudio, leuke klanten maar ook zeer veel werkstress en ik was altijd met “de zaak” bezig. Dat begon me tegen te staan, ik wilde er samen met mijn dochter van zes op uit, naar buiten alles ontdekken en lekker samen bezig zijn. Elke keer was er weer die druk die maar bleef, een schuldgevoel omdat ik niet voor de zaak bezig was en het plezier van mijn werk wat echt aan ’t wegebben was.

Ik ben bij Jorine begonnen met allerlei testjes over wie ik nu eigenlijk ben, waar mijn sterke punten liggen, wat de punten zijn waar ik aan wil werken en welke kwaliteiten ik heb weggestopt of nooit doorontwikkeld heb. Voor mij compleet nieuw, maar heel leuk om te ondergaan.

Het is een hele reis geworden, een ontdekking van mezelf. Ik ben toch best een beetje dominant gebleken en niet alleen een zorgzame perfectionist.

Door de oefeningen die ik mee naar huis kreeg kon ik de stof die ik geleerd had, in de coachsessies, in de praktijk gaan brengen. Zo oefende ik regelmatig om duidelijker te zijn op de werkvloer richting mijn personeel. Heerlijk en goed voor je zelfvertrouwen als je merkt dat het coachingstraject resultaat geeft. Het werd uiteindelijk een reis met een heel ander doel dan wat ik van te voren bedacht had. Na het eerste gedeelte van het coachtraject was mijn coachdoel niet meer: Wil ik verder met mijn fotostudio en op welke manier? Mijn nieuwe coachdoel werd: Ik wil stoppen met mijn fotozaak, hoe ga ik dat aanpakken en ik wil rechten gaan studeren!

Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij in het traject om te stoppen met de fotostudio, deze over te dragen aan de nieuwe fotograaf, informatie over de studie in te winnen etc. Haar begeleiding hierbij was professioneel, maar ook gezellig. Er is best een tijd overheen gegaan voordat ik de zaak echt had verkocht en alles overgedragen was, maar ik ben dolblij met het resultaat!

Ik ben gestart met de studie van mijn dromen, heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en heb veel meer rust. Ik heb weer zin in de toekomst i.p.v. altijd maar druk en moe te zijn. Thuis en een studie combineren is soms best pittig, maar zeer de moeite waard. Mocht ik met mijn tijdsplanning in de knoop komen, dan bel ik Jorine voor een sessie time- management!

Ik kan het iedereen aanraden. Gun jezelf een nieuwe start en laat je daarbij goed begeleiden, je bent het waard!

Jolanda Gilles

Eerder Eigenaar van een fotozaak en nu Rechtenstudente

Deskundige op het gebied van leefstijl en voeding

Share This