Coaching & Training voor een gezond en gelukkig leven

Trainingen die je in 2023 en 2024 kunt zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling

Onderstaande trainingen helpen jou om: 

$

Specifieke vaardigheden te ontwikkelen als bijvoorbeeld leiderschap, ondernemerschap, communiceren, enz.

$

Jezelf te ontwikkelen tot ‘online leren specialist’

$

Je kwaliteiten, talenten en drijfveren te ontdekken

$

De eerste stappen te zetten naar zelfstandig ondernemerschap

$

Een leuke baan te vinden die bij je past

$

Je communicatievaardigheden te versterken met je collega’s of werknemers

$

Erachter te komen welke baan of functie nu echt bij je past 

$

De carrière switch te maken waar je al zo lang van droomt

$

Sollicitatiegesprekken te oefenen d.m.v. een rollenspel

$

Je zelfvertrouwen terugvinden na ontslag

$

effectief te leren solliciteren (schrijven van een goede motivatiebrief en CV

$

Medewerkers of klanten te begeleiden met meer impact d.m.v DISC en DRIJVEREN analyse

Kies de trainingen die het beste bij jou passen

en profiteer van de aanbiedingen

DISC en DRIJFVEREN
Certificering

Business coaching voor startende ondernemers

Garandeer jouw plek voor training

Voor onderstaande training geldt dat er beperkte plekken beschikbaar zijn. Daarom is het belangrijk om jouw plek alvast te garanderen. Geef je daarom alvast op voor de subsidies die bij jou passen. Zodra je je hebt opgegeven plaatsen wij je op de lijst en ontvang je aanvullende informatie over de vervolgstappen en wanneer jouw traject kan starten. Heb je nog aanvullende vragen geef dit dan aan op het contactformulier zodat wij contact met je op kunnen nemen en je kunnen helpen met je keuze of het beantwoorden van je vragen.

Schrijf je in voor de subsidies die bij jou passen

Laat je gratis certificeren tot disc en drijfveren expert t.w.v. 999,-

Vanuit de overheid zijn er 900 trajecten beschikbaar voor coaches en loopbaanbegeleiders, zoals bijvoorbeeld HR professionals en leidinggevenden, om je te laten certificeren tot DISC en Drijfveren expert. Je hoeft hier niet je STAP subsidie voor aan te spreken. Het gaat hier om een aparte subsidie.

De DISC analyse vertelt ons hoe we dingen doen (dat wat je ziet bij mensen).

Drijfveren analyse vertelt ons waarom we dingen doen die we doen (deze zijn niet waarneembaar, maar hebben grote invloed op ons gedrag en acties)

Na de training:

 • Helpen de analyses jou om jezelf nog weer beter te leren kennen. Te begrijpen wat jij nodig hebt in jouw vak om er plezier en voldoening uit te halen. Wat jouw communicatiestijl en gebruiksaanwijzing is in de omgang met jouw cliënten en of collega’s.
 • Helpen de analyses bij het bewustwordingsproces van je client en geven ze je client inzicht in wat er nodig is om te komen waar hij/zij graag wil zijn in zijn of haar loopbaan.
 • Kun je snel tot de kern komen met je client of medewerker, omdat deze zich in de analyses (h)erkent voelt.
 • Weet je de mensen op de juiste plekken te zetten in een team, zodat ze het beste tot hun recht komen
 • Heb je handvatten om de samenwerking en effectiviteit van je client of van medewerkers in een team te verbeteren.
 • Weet je je medewerkers te motiveren en te binden.

 

Disc en Drijfveren Certificering

De certificeringstraining voor DISC en Drijfveren bestaat uit 1,5 dag training. Een voorbereidingsgedeelte via een E-learning omgeving (Huddle) en 1.5 uur persoonlijke coaching.

Uiteraard maak je de DISC en Drijfveren analyse ook zelf en worden deze besproken tijdens de trainingsdagen.

Hiernaast worden er tal van praktijk situaties besproken en geoefend, zodat je de analyses op de voor jouw passende manier bij cliënten, medewerkers of tijdens selectieprocedures in te zetten.

Na de certificering krijg je 2 Disc en
2 Drijfveren analyses gratis waar je in een tijdsbestek van 3 maanden mee kunt oefenen voor jezelf of commercieel mag inzetten. Hiernaast krijg je toegang tot de online omgeving om extra analyses in te kopen en gebruik te maken van tal van beschikbare werkvormen.

De trainingen zullen vanaf juni 2022 bijna wekelijks worden gegeven, door het hele land en zowel online als face tot face.

Ook bij deze subsidie geldt:
wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

Geef je daarom nu  op en garandeer jouw plek.

Je hoeft voor deze subsidie niet je STAP budget aan te spreken.
 

Word een expert in online begeleiden met een traject wat wordt gesubsidieerd door de overheid

Wil jij jezelf coach of trainer ontwikkelen tot een expert in online begeleiden? Dankzij de Future Fit subsidie krijg je nu de kans om dit te doen.

De Future Fit Subsidie biedt jou een upgrade naar een digitale mindset en de tools en vaardigheden in het online begeleiden van mensen. Een Teams of Zoom 3.0.

Je leert collega’s online en op afstand te coachen, begeleiden of trainen met inzet van allerhande handige, online tools die hierin beschikbaar zijn.  

Na het volgen van het traject ken jij alle beschikbare middelen, platforms, content en software en beheers je datgene wat voor jou relevant is.

 

Future Fit Learning Happy Health Academy

Binnen het programma doorloop je verschillende waardevolle modules en heb je toegang tot een online omgeving boordevol filmpjes over tools en vaardigheden die je kunt gaan uitproberen. 

Bovendien krijg je binnen het programma
4 uur coaching om jouw persoonlijke doel in online begeleiden te behalen en 5 uur begeleiding bij het gebruik van de tools, het bespreken van opdrachten en de online leeromgeving.

Het traject t.w.v. 1.500,- wordt vanuit het ministerie van SZW gesubsidieerd. Dit programma mag jij als coach of trainer GRATIS volgen. Aankomende week heb jij de mogelijkheid om jouw plek hiervoor te garanderen.

Om zeker te zijn van een plek kun jij je alvast voorinschrijven. Dit doe je door je gegevens achter te laten.  Je krijgt dan aanvullende informatie over het programma en de datum waarop de portal opengaat en jij jouw plek kunt garanderen. 

Na het volgen van dit programma ben jij een expert in online begeleiden. Uiteraard krijg je na deelname een certificaat voor aanvulling van je CV. 

 

Vraag een gratis soft skill training aan incl 4 uur coaching t.w.v. 995,-

Met de STAP subsidie kun jij dit unieke traject helemaal gratis volgen.

Het traject start met een online assessment. Hierin wordt duidelijk welke van
de 64 soft-skills jij het beste kunt ontwikkelen. Met deze 8 soft-skills ga jij aan de slag.

Je volgt de training online en wordt hiernaast nog eens 4 uur persoonlijk begeleid door een gecertificeerd coach. Dit zorgt ervoor dat jij jouw nieuwe vaardigheden aan het einde van het traject optimaal weet in te zetten voor jezelf of binnen de organisatie waarin jij werkt.

Wanneer je het traject afrond ontvang je een certificaat voor het behalen van deze training. Super om je CV mee aan te vullen.

Wanneer je je opgeeft voor deze training en coaching dan helpen wij jou bij het aanvragen van de subsidie, zodat jij vanaf april 2022 kunt starten met jouw training.

 

Softskill training coaching nederland

 

De subsidie kan vanaf 1 maart om 10.00 uur aangevraagd worden, daarom is het belangrijk om je nu alvast op te geven zodat je jouw subsidie op tijd kunt aanvragen. 

Ook bij deze subsidie geldt:
wie het eerst komt wie het eerst maalt. 

Geef je daarom nu alvast op en garandeer jouw plek.
 

Meld je hier aan voor het gratis carrière boost traject t.w.v. 997,-

Krijg jouw volgende carrière stap helder, met de Carrière Boost Training!

Het Stap-subsidie programma bestaat uit 20 uur online training aangevuld met een disc en drijfveren analyse en 3 uur persoonlijke coaching.

In tien opdrachten, van elk zo’n twee uur, ontdek je de voor jou belangrijkste aspecten van jouw duurzame inzetbaarheid:

Wie ben ik? Waar kom ik vandaan? Wat heb ik gedaan? Waar ga ik naartoe? Wat heb ik te bieden? Wat zijn mijn talenten? Wat drijft mij? Hoe zien anderen mij? Wat is mijn beste versie? Waar zit mijn magic?

Met de Disc- en Drijfverenanalyse in het programma ontdek jij wat jou uniek maakt, wat jij te bieden hebt en wat jouw intrinsieke drijfveren eruit betekenen.

Hiernaast krijg je 3 uur online 1-op-1 video calls met jouw coach, waarin je aan jouw persoonlijke thema’s en leerdoelen werkt

 

Talent en Drijfverenanalyse Happy Health Academy

 

Na het volgen van dit traject ken jij je unieke talenten en drijfveren en maak jij vol zelfvertrouwen de juiste volgende keuzes.

Wanneer je je opgeeft voor dit programma  helpen wij jou bij het aanvragen van de subsidie zodat jij vanaf april 2022 kunt starten met jouw training.

Ook bij deze subsidie geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geef je daarom nu alvast op zodat je jouw plek garandeert.
 

Ben JE tot maximaal MBO 2 niveau opgeleid? geef je dan hier op voor jouw gratis loopbaantraject t.w.v. 700,-

Een Stap Ontwikkeladvies is een loopbaanbegeleidingstraject van 4 begeleidingsuren die jou helpen om inzicht te krijgen in jouw mogelijkheden binnen de arbeidsmarkt. In het traject is er eveneens aandacht voor om- en bijscholingsmogelijkheden.

Het Stap ontwikkeladvies is voor mensen van 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met opleiding tot en met niveau MBO 2.  Heb jij geen opleiding of basisonderwijs gevolgd, of als hoogst genoten opleiding een VMBO- MBO 1- of MBO 2- opleiding gevolgd? Dan kom jij in opmerking voor dit loopbaantraject. (Mensen met een afgeronde Havo of VWO opleiding komen niet in aanmerking).  
 

Stap Ontwikkeladvies Happy Health Academy

Wanneer je je opgeeft voor dit programma  kunnen wij vanaf 1 april 2022 de subsidie voor jouw traject aanvragen. Zodra de subsidie is goedgekeurd kun jij starten met jouw traject. Wij verwachten dat je vanaf mei 2022 met jouw traject kunt starten.

Ook bij deze subsidie geldt wie het eerst komt wie het eerst maalt. Geef je daarom nu alvast op zodat je jouw plek garandeert.
 

Maak gebruik van de startversneller subsidie voor business coaching

De Startversneller helpt je bij een succesvolle start van je eigen bedrijf. Het programma is er voor startende ondernemers in de provincie Gelderland of Overijssel die niet langer dan 5 jaar zijn ingeschreven bij de KvK.

Je kunt in aanmerking komen voor een voucher van €1.000,- om te besteden aan business coaching.

Voorwaarden om in aanmerking te kunnen komen:

 • Je staat niet langer dan 5 jaar (4 jaar en 364 dagen) ingeschreven bij de KvK;
 • De standplaats van je onderneming is in Gelderland of Overijssel
 • Je bent fulltime bezig met je bedrijf of bent van plan om dat te gaan doen. 
 • Je wilt zelf investeren met tijd (fulltime) en geld en je hebt een gedegen plan van aanpak voor je bedrijf;
 • Je hebt niet eerder deelgenomen aan het startersprogramma IkStartSmart, MoveToSocial

 

De startversneller Happy Health Academy Subsidies

Wanneer de subsidie interessant is voor jou vraag dan een gratis kennismakingsgesprek met mij aan om te beoordelen of jij in aanmerking komt voor deze subsidie en of er een klik met mij is voor jou. Wanneer beiden het geval zijn zal ik jou verder begeleiden in jouw proces richting deze subsidie. 
 

Inschrijfformulier: Garandeer hier alvast jouw pLek

Maak hier je keuze

10 + 4 =

Wat heb ik jou als loopbaancoach te bieden:

“Jarenlang heb ik gewerkt als Service Level Manager bij KPN en KLM en gefaciliteerd in veranderingsprocessen rondom personeel en systemen binnen deze organisaties. Hierna heb ruim 10 jaar gewerkt als Sales Director voor één van de grootste IT- outsourcing bedrijven. Naast mijn Sales verantwoordelijkheid trainde ik nieuwe medewerkers om sneller succesvol te zijn en maakte ik onderdeel uit van de selectieprocedure voor nieuwe Sales medewerkers. Vandaag de dag leer ik jou de skills om het beste uit jezelf of je organisatie te halen, een nieuwe passende uitdaging te vinden, of het plezier in je werk terug te vinden. Als mens ben ik vol energie, zeer gedreven en enthousiasmeer en motiveer ik jou op jouw weg om jouw doel(en) te verwezenlijken”

Bekijk hier mijn linked-in profiel

Ik hoop tot snel! 

Loopbaan coaching Jorine Kuiper Stap subsidie Happy health Academy

Zij gingen jou voor:

 

Soms komt er een moment in je leven waarin de gedachte, die je al jaren wegstopt, opeens opdringerig naar voren komt: is dit wat ik echt wil?

Een rechtenstudie, al jaren in mijn gedachten,  onbereikbaar voor mijn idee, begon langzaam steeds dichterbij te komen. Jorine begeleidde mij om te stoppen met mijn succesvolle fotostudio en alles wat hierbij kwam kijken. Ik ben dolblij met het resultaat van het loopbaantraject bij Jorine. Ik ben gestart met de studie van mijn dromen. Ik heb meer tijd voor mijn dochter en mijn partner en veel meer rust in mijn hoofd. Ik kijk weer uit naar de toekomst in plaats van altijd maar druk en moe te zijn.

Jolanda Gilles

Jurist in spe

Jorine is mijn steun en toeverlaat in loopbaantrajecten

Voor mij is het heel belangrijk dat de team managers en medewerkers binnen de teams, in mijn rayon, zich gewaardeerd voelen en lekker in hun vel zitten. Dit is immers direct gelieerd aan het succes van de teams binnen de organisatie. Wanneer ik merk dat het tussen een teammanager en een medewerker binnen een team niet lekker stroomt of iemand niet lekker in zijn vel zit dan schakel ik vrij snel Jorine in. Zij weet altijd feilloos de vinger op de zere plek te leggen en weet precies wat er nodig is om de energie bij mensen of tussen mensen onderling weer te laten stromen. Zo kan ik mij focussen op de bedrijfsvoering waar ik goed in ben en vertrouw voor de rest volledig op haar kennis en kunde. Heel fijn en effectief. 

Anita van de Zande

Regiomanager , Uitzendbranche

Loopbaancoaching zowel Online als Face to Face

Training en coaching bij Happy Health Academy vindt plaats on-line via een Zoom meeting of Face to Face aan de Bruningweg 23 in Arnhem in de multi-functionele ruimte waar zowel coach gesprekken als trainingen plaatsvinden.

Happy Health Academy
Bruningweg 23
6834 CR Arnhem

Happy Health Academy heeft loopbaantrajecten gedaan voor:

loopbaancoaching CBR
loopbaancoaching Engie
loopbaancoaching Vodafone Ziggo
loopbaancoaching jeugdbescherming
loopbaancoaching Gelders Archief
loopbaancoaching basisschool
loopbaancoaching startpeople
Orion Engineering begeleiding trainees

Loopbaancoaching voor het hervinden van plezier in je werk