Tony Robbins, een groot inspirator

Movitational speaker Tony Robbins

Tony Robbins kan wel de meest bekende en succesvolle motivational speaker in de wereld genoemd worden. Hij is schrijver, life coach, therapeut, entrepreneur en influencer. Wat is hij niet zou je bijna kunnen zeggen. Hij verkocht wereldwijd miljoenen boeken, cd’s en dvd’s. Hij coachte meerdere wereldleiders zoals Michail Gorbatsjov, Bill Clinton, Prinses Diana, George Bush en tal van ondernemers uit de Fortune 500. Hij is eigenaar van verschillende zeer succesvolle bedrijven en houdt meerdere keren per jaar meerdaagse seminars. Seminars die door duizenden mensen, van over de hele wereld, worden bezocht. 

New Age beweging en NLP

Net als Louise Hay, Deepak Chopra en Wayne Dyer wordt Tony Robbins beschouwt als iemand die de New age beweging vertegenwoordigt.

New age is een westerse spirituele beweging. Aanhangers van deze beweging gaan er vanuit dat er een nieuw tijdperk aankomt van liefde en licht. Zij bereiden zich hierop voor door te werken aan eigen spirituele groei.

De werkwijze van Tony Robbins is gebaseerd op de NLP-methodiek
NLP is een methodiek voor training, coaching en communicatieverbetering. 

Inspirator met een groot empathisch vermogen

Voor mij is Tony Robbins niet alleen een groot inspirator om wille van de wijze levens- en business lessen, die hij te vertellen heeft. Hij is voor mij een inspirator met een bijzonder groot empathisch vermogen en liefde voor zijn medemens. In alles wat hij doet handelt Tony vanuit respect en pure liefde, voor de persoon tegenover zich. Ik vind het waardevol om van iemand te mogen leren, die zo puur en zuiver in het leven staat. Oordeel zelf en ga erin mee of niet.

Why we do what we do

How to change the way you feel

How you change the way you feel

How Tony Robbins is really like

Bekende uitspraken van Tony Robbins

“Every problem is a gift
without problems we would not grow.” 

“The quality of your life is the quality of your relationships.”

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.”

 “Don’t try to be perfect; just be an excellent example of being human”.

If you talk about it, it’s a dream, if you envision it, it’s possible, but if you schedule it, it’s real.

“The only thing that’s keeping you from getting what you want is the story you keep telling yourself.”

Jorine coacht, traint en behandelt vrouwen met stress en stress gerelateerde klachten. Jorine is Leefstijl- en Vitaliteitscoach, Detox consulent en Therapeut op het gebied van (Voeding) Intoleranties en Allergieën. Ook past zij technieken vanuit NLP, EFT en Kinesiologie toe om energieblokkades op heffen, zodat het zelf genezend vermogen van het lichaam weer wordt aangezet om te herstellen van klachten.