WEER VITAAL

Met een Vitaliteitsscan
Gratis informatiegesprek

Weer Vitaal

Met de Vitaliteitsscan
Gratis informatiegesprek

Heb jij last van:

$

Overgewicht terwijl je alleen maar gezond eet, maar geen grammetje afvalt?

$

Rode vlekken in je hals of gezicht na het drinken van een glas wijn of het nemen van een douche?

$

Je gewrichten na het eten van suiker?

$

Huid- of spijsverteringsklachten of migraine vlak voor je eisprong of menstruatie?

$

Algemene huidklachten, hooikoorts, maag- of darmklachten, jeuk, hoofdpijn, hoge bloeddruk, stemmingswisselingen of andere vage klachten?

Dan is de vitaliteitsscan iets voor jou!

Voeding als brandstof voor de vitaliteit van je lichaam

Wanneer je een dieselauto hebt waar je benzine in tankt zal deze minder goed gaan lopen of er zelfs helemaal mee stoppen. Zo werkt het ook met het voedsel, dat je eet. Wanneer je tekorten hebt aan essentiële voedingsstoffen of voedsel eet waar je gevoelig voor bent dan kan je lichaam niet voldoende energie aanmaken om je lichaam en je geest vitaal te houden. Onvoldoende essentiële voedingstoffen en voeding waar je niet goed tegen kan hebben gevolgen voor een goede werking van je spijsvertering. Een slechte spijsvertering kan de oorzaak zijn van eczeem, overgewicht, ontstekingsklachten, ondergewicht, concentratie en leerproblemen, vermoeidheid, stemmingswisselingen, hormonale klachten, opgeblazen gevoel, winderigheid, hoofdpijn, enzovoorts. 

Heel belangrijk dus om ervoor te zorgen dat je voldoende essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt en weet welk voedsel je beter wel en niet kunt eten om je weer vitaal te kunnen voelen.

Stress is een grootverbruiker van essentiele voedingsstoffen

Stress verbruikt alle essentiële voedingsstoffen, die nodig zijn om je vitaal te kunnen voelen en je lichaam gezond te houden. Wanneer je dagelijks veel ballen in de lucht moet houden dan gaat alle energie op aan het reguleren van de stress in je lichaam. Wanneer stress tijdelijk is dan heeft je lichaam hier niet veel onder te lijden. Echter wanneer stress lang aanhoudt dan kan dit gemakkelijk leiden tot tekorten aan essentiële voedingsstoffen. Je gaat in gezondheid en vitaliteit achteruit. Dus wanneer jij je moe voelt en lichamelijke, geestelijke of hormonale klachten ervaart is het wellicht verstandig om deze signalen serieus te nemen en hier wat mee te doen.

Vitaal zowel fysiek, mentaal als hormonaal

Leren wat je lichaam nodig heeft om vitaal te worden en te blijven

Je kunt zelf heel veel doen om te zorgen dat je je weer vitaal en gezond gaat voelen. Alleen al door jezelf bewust te worden van een aantal aspecten namelijk:

Z

Aanwezigheid van overgewicht, ondergewicht, hoge of lage bloeddruk. Het meten van BMI, spiermassa, vetmassa, buikvet en bloeddruk geeft een eerste algemene indruk over de lichamelijke gezondheid.  

Z

Aanwezigheid van stress in je lichaam. Het meten van het stresshormoon in je lichaam geeft een beeld over de mate waarop je lichaam wel of niet te lijden heeft onder stress veroorzaakt door piekergedachten, je zorgen maken of angst.

Z

Aanwezigheid van tekorten aan vitaminen, mineralen, enzymen, bouwstoffen, en goede vetzuren. Het meten van tekorten geeft inzicht welke essentiële voedingsstoffen missen en aangevuld mogen worden.

Z

Aanwezigheid van allergieën voor voeding(stoffen). Het meten van allergieën maakt het mogelijk om overgevoeligheden boven water te krijgen die je lichaam stress bezorgen. Je kunt er hierna voor kiezen om de allergieën te laten balanceren waardoor je lichaam minder of geen stress meer van de stof zal ervaren. Dit komt ten goede van je spijsvertering, een goede opname van voedingsstoffen, afvoer van afvalstoffen en je algehele gezondheid en vitaliteit.  

De vitaliteitsscan levert jou de volgende waardevolle informatie
over je gezondheid op:

Z

Inzicht in gewicht, BMI, spiermassa, vetmassa, buikvet en bloeddruk

Z

Inzicht in het stresslevel in je lichaam (stresshormoon Cortisol)

Z

Een beter inzicht in de oorzaak van je klachten

Z

Inzicht in eventueel aanwezige intoleranties of allergieën.

Z

Inzicht in eventuele tekorten aan vitaminen, mineralen, enzymen, bouwstoffen en goede vetzuren

Wil je Rust in je Hoofd

Wil je Energie in je Lijf?

Wil je Balans in je Leven?

Dan is dit jouw investering

Vergoeding behandelingen zorgverzekeraar

Wanneer je verzekerd bent voor natuurgeneeskundige behandelingen, of kinesiologische behandelingen van therapeuten, die aangesloten zijn bij het BATC, krijg je een gedeelte van de behandeling vergoed. Voor meer informatie verwijs ik je graag door naar je zorgverzekeraar.

“Vanaf het eerste moment dat Jorine me uitlegde en liet zien hoe ze werkt was ik ‘verkocht’..

Ik was al een eind op weg in mijn zoektocht naar meer balans, zowel fysiek als emotioneel, maar ik was nog steeds niet tevreden. Ik baalde van mijn ‘moodswings’, het slechte slapen, gebrek aan energie en  vergeetachtigheid. Maar hoe hóór je nou wat je lichaam wel nodig heeft? Via Social Deal zag ik een aanbieding van Happy Health Academy voor een vitaliteitscheck.

Wat bijzonder dat iemand jouw lijf kan horen en laten spreken. Wat een openbaring dat alle antwoorden in mijn lijf liggen opgeslagen en het exact aan kan geven waar disbalansen zijn, waar gevoeligheden zitten en met welke supplementen en voedingsstoffen ik de beste resultaten kan behalen. Na 3 sessies was ik al zo ver gekomen dat ik mijn jarenlange getob met Candida in de klauw heb. Er was nog één ‘dingetje’ waar ik van baalde en dat was winderigheid. Ondanks dat ik rekening hield met voedingstoffen waar ik gevoelig voor ben, leek dat niets op te lossen. Jorine ging verder op zoek en kwam erachter dat ik ‘stress op de stof calcium’ had. Tja, stress was mede de reden dat het de afgelopen twee jaar niet zo goed met me ging en calcium zit overal in, dus dat was niet zo gek.

Jorine balanceerde de Calcium, waarna ik 25 uur lang niets mocht eten, drinken of aanraken met Calcium erin. Wat ben ik daar ziek van geweest. Ik heb na die 25 uur zonder calcium bijna 18 uur slaap nodig gehad om van de hoofdpijn en misselijkheid af te komen. Dat is nog eens ontgiften! Maar hierna voelde ik mij super goed en bovenal ben ik van mijn winderigheid af. En nu ga ik het zelf verder oppakken, met alle tips en tricks die ik heb geleerd. Al denk ik dat ik af en toe nog wel voor een ‘apk’ terug ga!

Dank je wel Jorine, ik ben een groot fan van jou en je werkwijze geworden”.

Saskia