Waarom een coach?

Een coach weet raadt met jouw gepieker

Piekeren heeft een enorme impact op je leven en ik zou bijna willen zeggen welke vrouw piekert er niet? Het bezorgt je slapeloze nachten, het kost enorm veel energie, je mist ontzettend veel dingen doordat je niet leeft in het hier en nu, het maakt dat je eeuwig blijft twijfelen over de dingen die je eigenlijk zou willen doen. Bovenal zorgt het voor stress in je lichaam, wat weer ontzettend ongezond is.

Maar waarom heb je eerder nog geen hulp bij een coach gezocht?

Goede vraag he?

Z

Omdat je van jezelf vindt dat je alles alleen zou moeten kunnen oplossen en bang bent om fouten te maken?

Z

Omdat je bang bent dat je al die oude koeien van vroeger weer op moet rakelen? 

Z

Omdat je bang bent wat anderen ervan vinden als je ze vertelt dat je een coach hebt ingeschakeld?

Laat mij je helpen om deze drie belemmerende gedachten voor je te elimineren, zodat ze je niet langer hinderen in je pad naar persoonlijke groei.  

l

Niemand heeft de wijsheid in pacht. We hebben anderen nodig om te groeien. Topsporters, Acteurs, Directieleden, e.a. maken juist gebruik van een coach om nog beter te worden. Ikzelf heb een coach waar ik wekelijks heen ga om vrouwen als jij nog beter te kunnen begeleiden en zelf nog meer vanuit mijn hart te leren leven. We vergeten vaak dat mensen die goed zijn in iets dit alleen maar hebben bereikt door heel erg veel te oefenen en heel veel fouten te maken. Fouten durven maken is een kwaliteit, die je in staat stelt om te groeien. Zou het niet zonde zijn om jezelf nog langer door je angsten te laten hinderen, met alle klachten van dien, wanneer dit helemaal niet nodig is? 

l

Die oude koeien laten we lekker zitten waar ze zitten. Ik ben namelijk van mening dat je niet eindeloos hoeft te praten over alles wat je hebt meegemaakt of daar een oorzaak voor hoeft te zoeken. Tenslotte wil je loslaten wat je niet verder helpt en wil je de focus leren krijgen op datgene wat je wel verder gaat helpen. Er is een manier die veel sneller en makkelijker is om oude pijn los te laten en dat is jezelf leren accepteren om wie je bent in alle opzichten. Wanneer je met liefde naar jezelf leert kijken, dus ook naar de dingen die je misschien anders had willen doen in je leven, dan wordt het gemakkelijker om naar de pijn te kijken en is het doorvoelen ervan niet meer iets waar je bang voor hoeft te zijn.   

l

Vertel een ander niet dat je mijn hulp hebt geroepen, tot het moment dat je bij mij geleerd hebt hoe gemakkelijk en bevrijdend het is om je kwetsbaar op te stellen.

Baan geen pad om je angsten heen, de enige weg er dwars doorheen

Patrick Mundes

Share This