Werkwijze en tarieven Life Coach Traject

Ervaar wat coaching voor jou kan betekenen tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Duur & Frequentie Life Coach Traject

Een individueel Coach Traject, tot het bepalen van jouw persoonlijke doel bestaat gemiddeld uit 8 coachingsgesprekken. Mijn ervaring is dat 8 Coachingsgesprekken nodig zijn om datgene te leren wat nodig is om jouw persoonlijke doel te behalen. De coachingsgesprekken van 60 minuten vinden 1 maal in de 3 tot 4 weken plaats. Simpel omdat deze tijd nodig is om datgene wat je geleerd hebt te laten landen en toe te passen in je privé en/of werksituatie. Wekelijkse coachingsgesprekken bieden te weinig situaties om te oefenen en zijn te kort op elkaar om het geleerde te kunnen integreren. Een bijkomend voordeel is dat de kosten over een langere periode uitgespreid worden en niet iedere week terugkomen.

Werkwijze Life Coach Traject

Mijn Coach Traject is wellicht anders dan je gewend bent. Anders dan bij een psycholoog leg ik niet de nadruk op datgene wat er in het verleden allemaal gebeurd is. Wanneer er geen relevantie is met datgene wat je in het hier en nu wilt bereiken raken we dit niet aan.  We focussen in een Coachingsgesprek op bewustwording van datgene waar je in het hier en nu op vastloopt. Zodra het voor jou duidelijk is waarom je vastloopt of steeds weer in dezelfde patronen terechtkomt kun je je gaan richten op de voor jouw gewenste situatie of uitkomst. Je begrijpt dat je oude gedrag je niet helpt om jouw gewenste situatie te bereiken.

Je leert in het Coach Traject nieuwe vaardigheden en tools die je wél gaan helpen om je doel te behalen. Het geleerde in het Coach Traject kun je vervolgens op elke nieuwe situatie gaan toepassen. Oftewel na het Coach Traject kun je jezelf coachen in tal van situaties, die zich aandienen, in zowel je werk als je priveleven.

Een Life Coach Traject bestaat uit 4 fasen t.w.:

l

Wie ben ik?

Deze fase gaat over het opsporen van jouw blinde vlekken. Je krijgt inzicht in de wijze waarop datgene wat je denkt, voelt en doet ervoor zorgt dat je in situaties in je leven terechtkomt die niet wenselijk en niet prettig voor je zijn. 

l

Wat wil ik?

In deze fase komt je focus te liggen op datgene wat je wel wilt in plaats van datgene wat je niet meer wilt. 
Ook leer je je ultieme doel helder te krijgen en wat ervoor nodig is om je doel te bereiken. Het helder krijgen van je ultieme doel maakt het veel gemakkelijker voor je om de dingen in je leven te doen die hieraan bijdragen. 

l

Wat kan ik?

In deze fase leer je nieuwe vaardigheden en tools, die je kunt inzetten om je doel te bereiken. De kwaliteiten die je hiervoor nodig hebt heb je al in je en hoeven alleen nog door jezelf erkent en geoefend te worden. 

l

Hoe doe ik het?

Het toepassen van nieuw, aangeleerde technieken in de praktijk. Het bijstellen van gedachten, gevoel en gedrag waar nodig, om het doel, wat je voor ogen hebt in jouw Coach Traject, te behalen.

Z

Vieren van behaalde resultaten

Aan het einde van het traject vieren we het resultaat; een complete transformatie van je denken en van je gevoel, waarbij je hebt geleerd om elke situatie aan te kunnen; op je werk, thuis of in jezelf.

Wat kun je van mij verwachten als Life Coach?

Ik deel in een Coachingsgesprek geregeld dingen van mijzelf, wanneer ik denk dat het je helpt om een inzicht te krijgen; dit schept eveneens een basis van onderling vertrouwen. Ik spiegel liefdevol en met een dosis gezonde humor en draai niet om de hete brei heen; je wilt tenslotte iets leren. Ik vind het fantastisch wanneer je fouten durft te maken, want van fouten leer je het meest. En most of all mag je bij mij volledig jezelf zijn met al je kwaliteiten, maar ook je nukken zie ik graag, want anders mis ik wie je daadwerkelijk bent. Ik voel mij nooit aangevallen en alles mag er zijn, tenslotte kunnen we overal iets van leren, mits je er open voor staat natuurlijk.

Jij bepaalt datgene wat je in een Coachingsgesprek bij mij wilt bereiken en ik daag je uit om hierin ambitieus te zijn. Ik begeleid, stel vragen, spiegel en daag liefdevol uit om het beste uit jou te halen. Jij bepaalt het succes van je eigen Coach Traject en de mate waarop je open wilt zijn en jezelf wilt laten zien.
Ik kan je wel garanderen, dat hoe opener je durft te zijn hoe meer je zult bereiken.

Strippenkaart Life Coach Traject

Het meest voordelig is het om een strippenkaart aan te schaffen voor jouw Life Coach Traject. Een strippenkaart schaf je aan voor 8 coachingsgesprekken van 60 minuten. De strippenkaart is na aanschaf 2 jaar geldig. Mocht je toch minder dan 8 coachingsgesprekken nodig hebben voor jouw Coach Traject, dan kun je deze sessies gewoon bewaren en op een later moment gebruiken. Ook vind ik het geen enkel probleem wanneer andere leden van het gezin, familie of vrienden gebruik maken van de overgebleven sessies, uiteraard wel altijd even in overleg met mij.
Wanneer je de sessies liever per keer afrekent blijft dit natuurlijk ook mogelijk.

 

Ervaar wat coaching voor jou kan betekenen tijdens een gratis kennismakingsgesprek.

Maak hier je afspraak of stel je vraag

Are you telling yourself a story for a long time,
that bad things are always happening to you and that they always will?

Rewright your story and play a different character

As soon as you stop playing the victim in your story,
your story will change….