[addthis tool=”addthis_inline_share_toolbox”]

Zelfliefde creëren

We zijn geneigd om te verzwelgen in zelfmedelijden of zelfoordelen wanneer we niet de waardering, erkenning of liefde van de mensen om ons heen krijgen. Ouders, vrienden, collega’s, onze partner of onze kinderen. Dit komt omdat we ons nog te veel afstemmen op de buitenwereld in plaats van op onze binnenwereld. Te vaak laten we ons leiden en triggeren door wat de buitenwereld zegt of doet of niet zegt en niet doet. Stop daar alsjeblieft mee!

Creëer zelfliefde op Valentijnsdag

Vandaag is de dag van de liefde. Een mooie gelegenheid om te vertellen hoe blij ik met je ben!

Op Valentijnsdag heeft iedereen diep van binnen ergens de hoop dat er een liefdevolle attentie in het vat zit. Maar wat als je helemaal geen partner hebt, of je partner helemaal niet net zoals jij met Valentijnsdag bezig is?

Wees dan niet getreurd en voel je niet alleen op deze dag! Je kunt namelijk je eigen zelfliefde creëren.

Bepaal zelf wat je wilt voelen

Laat je gevoel niet afhangen van wat de ander wel of niet doet, maar bepaal zelf wat je wilt denken en voelen. Je hebt ‘je geliefd voelen’ namelijk helemaal zelf in de hand!

Wanneer jij niet happy bent met jezelf zul je dat ook gespiegeld krijgen in je buitenwereld. Wanneer jij jezelf geen complimenten kunt geven zal je omgeving je die ook niet geven. Wanneer jij van cadeautjes, complimenten en bloemen houdt begin er dan vandaag op Valentijnsdag mee om ze jezelf te gaan geven.

Als je jezelf geen liefde kunt geven kun je het ook een ander niet geven

Wanneer je er een gewoonte van gaat maken om jezelf te horen, zien, erkennen en waarderen dan valt de focus op het verkrijgen hiervan in je buitenwereld weg. En als je dan wel waardering of complimenten van je buitenwereld krijgt ontvang ze dan ook met een dankjewel, in plaats van ze ongemakkelijk weg te wuiven.

Een liefdesmantra speciaal voor jou

 Dit clipje is een liefdesmantra speciaal voor jou, die ik ook weer van iemand anders gekregen heb.

Een mantra is een lied, waarin de tekst zich herhaalt, om iets te versterken. Als je naar het lied luistert, of het meezingt, kom je in verbinding met een groot energieveld van liefde. Je bent namelijk niet alleen. We zijn allen één!

Deel met mij wat jij gaat doen om je zelfliefde te vergroten

Dus wat ga jij vandaag doen om zelfliefde te creëren? En wat ga jij vanaf nu doen om jezelf te horen, zien, erkennen, waarderen en verwennen? Ik zou het leuk vinden als je dit met mij zou willen delen via info@happyhealthacademy.nl

Vergroot de liefde in de wereld door bij jezelf te beginnen

Wees lief voor jezelf en ga niet zitten wachten totdat je liefde vanuit de buitenwereld krijgt. Geef jezelf wat je graag vanuit de buitenwereld zou ontvangen. En als het vanuit de buitenwereld dan toch spontaan op je pad komt gun ik het je dat je het dan mag voelen als een welkome aanvulling en niet als een noodzakelijk kwaad.

Creëer je eigen liefde en geluk!

Happy Valentine

Liefs Jorine

PS ken je iemand die wel wat spontane liefde kan gebruiken stuur dit berichtje dan door aan diegene en SHARE THE LOVE.

Inschrijven voor Happy Health News

Wanneer mijn blog je inspireert en je vaker dit soort persoonlijke anekdotes opgestuurd wilt krijgen om er iets van te kunnen leren, schrijf je dan in op het Happy Health News. Dan ontvang je maximaal 1 maal in de twee weken een e-mail van mij met een inspirerend verhaal.

[addthis tool=”addthis_inline_share_toolbox”]

Jorine Is zowel coach als therapeut. Daarom kun je bij haar terecht voor zowel lichamelijke, mentale als hormonale klachten. Jorine coacht, traint en behandelt mensen met stress en stress gerelateerde klachten zoals: angst(en), overgewicht,  chronische stress en burn-out, spijsverteringsklachten, klachten rondom de overgang, rug, schouder en nekklachten, voedingsintoleranties, hooikoorts, ongecontroleerde emoties en verslavingen. Ook geeft zij Mindfulness trainingen en trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.